Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1176: Gururla

Bölüm Nasıldı?

• Çok iyi

Kullanılan: 19 19.8%
  • Sadece iyi

Kullanılan: 18 18.8%
  • Ortalama

Kullanılan: 27 28.1%
  • Vasat

Kullanılan: 11 11.5%
  • Kötü

Kullanılan: 8 8.3%
  • Okunmaz

Kullanılan: 13 13.5%

• Kullanılan toplam oy
    96
Dorry ve Brogy'den aksine Domi Rversi tekniğinin kişiyi çok güçlendirdiği ortaya çıktı.
undefined
Bu senin iddian. Fiziksel olarak büyüme oluyor o kadar. Çok bir güçlenme olayı kendi yorumun. Senin bakış açınla yorumlayacak olursak şeytanlaşan elemanları sonsuza kadar güçlendiririz. Bu iki eleman güçlendikten sonra ne yapabildi ki “çok güçlendirdiği” bilgisine eriştin?

Zoro devleri kesti. Haki de kullandı. Normal bedenlerini ve hakilerini aştı. Ama yine de bozulmadı. Xebec de Domi Reversiyi bozamadı mesela. Bozabildiği gösteremedi. Şimdi Xebec aşamadı mı yani normal bedenlerini hakilerini?
Bu da hatalı bir yorumlama. Zoro kimseyi öldürmesine saldırmıyor. Düz basit saldırılar yapıyor. En son manga bölümünün son panelinde de gördüğümüz üzere artık kendimizi tutmamıza gerek yok, ne var ne yok saldırabiliriz moduna giriyorlar;

Domi Reversili kiminle kapıştı da bozamadı Xebec?

Birbirine denk saldırı yapmayla alakası da yok bozulmanın. Öyle çıkarım yapmıyor Jarul. Xebec fanlığı için Domi Reversi için seride belirtilen:

1-) Güçlerinin artması
2-) Fiziksel kapasitelerinin artması
3-) Ölümsüz gibi iyileşmeleri

gibi faktörleri redediyonuz. Açıkca söylenmesine rağmen. Böyle tartışma olmaz.
1-) Fiziksel güç artışı var, bunu reddeden de yok. Sadece ne kadar olduğu belirsiz. Görünene göre çok da bir artış yok.
2-) Fiziksel güç artışı dedik zaten
3-) İyileşme olayını da reddeden yok.

Xebec’in orada yenilmemesinin sebebi iyileşmesi değil, hakisinin inanılmaz boyutlarda olması. Bunu Garp ve Roger dillendiriyor. Hakisini aşamıyoruz diyor. Yoksa Dorry ve Brogy olsa osursalar yenilenme olayını aşıp normale çevirirler Roger ve Garp. İlgili sayfa;

1 Domi Xebecin Garp ve Rogera yaptığı atağın top fıtlatma slashiyle en ufak bir benzerliği bile yok.

Orda akılsız Hulktan beklenecek şekilde kaba kuvvetle slash atıyor, Garp ve Roger mukavemette bulununca da şok dalgasıyla onları fırlatıyor. Aynı şok dalgasıyla fırlatma olayını Kaido da Luffye yapıyor, burdan anlaman lazım zaten bunun top fırlatma slashi olmadığını

2 Domi Xebec isimli atak yapmış mı, yapmamış, bitti. Bütün panelleri biliyorum boşa atmana gerek yok, cevap veremedim yazamadığın için kalabalık yapıyorsun :)

3 Adanın yarısına kadar uzanan Mihawkvari slash atmış mı, atmamış, geçtik, mezuroyla ölçülen siyah yıldırım saldırıyı daha şiddetli yapmıyor.

4 Ben teknik anlatıyorum, sen yorum yapıyorsun.

Teknik ne, çoklu hızlı kesiş, aynı Rogerın Xebeci kesmesi gibi Garlingin kafasını 2 3 yerden ayırmış Xebec, Domi Xebecte böyle bir gösterim yok. Soruya odaklan.

5 Yine soru kaçmış, Domi Xebec mal gibi saldırı tanklıyorken base Xebec saldırı dodgeluyor, zıplıyor, kılıcın üstüne çıkıp karşı saldırı atıyor, Domide var mı yok.

Safdışı kalan Kaido, Wb BMde bırak hasarı toz tanesi bile yok.

Domi Xebec, aklı zekası skilleri elinden alınmış biraz fiziksel statları ve hakisi artırılmış bir kukladan başka bir şey değil. Normal Xebec akılsız kukla halini parçalaya parçalaya öldürür.

Garp ve Roger tesadüfen TVdeydi ve kutsal ejderleri kurtardılar ;)
1-) Çok da benziyor işine gelmez. Hepsinde aynı patlama ve aynı rüzgar efekti var.

2-) Xebec Harald'a da Garling'e de isimli atak yapmamış diyorum görmezden geliyorsun. Bir sürü saldırsını gördük bir tek isimli teknik Imu karşısında gördük. Buna cevabın yok.

3-) Xebec o atağı Imu'ya da atmadı Harling'e de atmadı. Ne mana çıkaralım buradan? Luffy de Kaido üstündeki gösterdiği her atağı herkes de yapmadı. Bajrang Gun'ı yapmadı Kaido'dan sonraki rakiplerine? Bu ne anlama geliyor? Ben de sana diyorum Xebec'in Roger ve Garp'a yaptığı kadar güçlü atağı ne Harald'a ne Garling ne de Imu'ya yaptı? Buna cevabın ne? Daha güçlü bir atak var ortada.

4-) Teknik meknik hikaye. Garling'in kafası nasıl o hale geldi onu da görmedin. Uydurmasyon şeyler anlatıyon. Sadece kafasının kesildiğini gördük. Roger ve Garp'a yapılan atakları yese ikiye ayrılırdı Garling. Garp ve Roger güçlü olup ölümcül hasar almıyor diye yanlış yorumluyorsun.

5-)Domi Xebec mal gibi saldırı tanklamıyor. Saldırıları tanklamak zorunda kalıyor. Zira karşısında Roger ve Garp var. Ve savunabilmek için Harald ve Imu'dakinin aksine bir de hakisiyle saldırıları nötrlüyor.

Ben sana Xebec'in kaç tekniği var diye sordum. Bir tane isimli atağını gördük. Başka görmedik. Top gibi patlayan saldırılarını ise zaten Roger ve Garp'a kullandı. Bana Harald'a şu isimli tekniği kullandı Garling'e bu isimli tekniği kullandı diyemeyip teknik uydurmaya çalışıyorsun. Xebec'ten bir tane teknik ismi gördük başka da görmedik. O yüzden sayfaları önüne yığdım ki itiraz edemeyesin.

Görünüşe bakılırsa karşı argüman da üretemiyorsun. İyi akşamlar.:D

Bu senin iddian. Fiziksel olarak büyüme oluyor o kadar. Çok bir güçlenme olayı kendi yorumun. Senin bakış açınla yorumlayacak olursak şeytanlaşan elemanları sonsuza kadar güçlendiririz. Bu iki eleman güçlendikten sonra ne yapabildi ki “çok güçlendirdiği” bilgisine eriştin?

Bu da hatalı bir yorumlama. Zoro kimseyi öldürmesine saldırmıyor. Düz basit saldırılar yapıyor. En son manga bölümünün son panelinde de gördüğümüz üzere artık kendimizi tutmamıza gerek yok, ne var ne yok saldırabiliriz moduna giriyorlar;

Domi Reversili kiminle kapıştı da bozamadı Xebec?

1-) Fiziksel güç artışı var, bunu reddeden de yok. Sadece ne kadar olduğu belirsiz. Görünene göre çok da bir artış yok.
2-) Fiziksel güç artışı dedik zaten
3-) İyileşme olayını da reddeden yok.

Xebec’in orada yenilmemesinin sebebi iyileşmesi değil, hakisinin inanılmaz boyutlarda olması. Bunu Garp ve Roger dillendiriyor. Hakisini aşamıyoruz diyor. Yoksa Dorry ve Brogy olsa osursalar yenilenme olayını aşıp normale çevirirler Roger ve Garp. İlgili sayfa;

Dorry'nin kendi diyor çünkü acayip güçlendiğini. Manga'yı okuyun kardeşim.

Dorry: I feel all-powerful. Nothing can stop me now.
Çeviri: Kendimi çok güçlü hissediyorum. Şu an hiçbir şey beni durduramaz.

Zoro düz basit bir saldırı yapmadı. Kral hakili sağlam tekniklerinden birini yapıyor. Basit devlerde kral hakiye karşılık gelecek haki mi var?

Xebec kendi ailesiyle ve Garling ile savaşıyor. Ve onların dönüştüğü şeye ve ölümsüz olmasına şaşırıyor.

Attığın sayfada birbirlerinin hakilerini nötrlediklerinden bahsediyor.

Garp: Rocks da kendini korumak için fatihin hakisini kullanıyor. Karşılıklı olarak birbirimizi etkileyemiyor olmamız normal bir durum.

Demek ki Xebec'in hakisi de onları aşamıyor. Ama Xebec'e de Garp'a da Roger'a da bakınca yine belli başlı hasarlar almışlar. Yani bu 100'de 100 bir koruma değil. Üstüne yenilenme gücü var Xebec'in. O yüzden savaş bu şekilde uzadıkça yıpranma savaşına dönecek ve bu şekilde biz bu canavarla kapışamayız diyorlar. O yüzden tüm güçleriyle tek atakta Xebec'i öldürüyorlar.

Dişi yenileniyor bi panel ağzındaki burnundaki kan gidiyor üstüne domi reverse tekniğinin rejenarasyon verdiği belirtiyor elbafta sende elbafta görürüz diyordun şimdi başladın kıvırmaya.
Yenileniyor dediğin diş.

Saçma sapan hikaye anlatıp duruyorsunuz. Logialar da dokunulmazlık veriyor ? eeee kimse dokunamıyor mu logialara.

Dövüş olmuş

Yenilenme paneli yok
Yenilenme efekti yok
Yenileniyor diyen düşman yok

Sizin paşa keyfiniz istiyor diye olmayana oluyor diyemeyiz.

Yenileniyor dediğin diş.

Saçma sapan hikaye anlatıp duruyorsunuz. Logialar da dokunulmazlık veriyor ? eeee kimse dokunamıyor mu logialara.

Dövüş olmuş

Yenilenme paneli yok
Yenilenme efekti yok
Yenileniyor diyen düşman yok

Sizin paşa keyfiniz istiyor diye olmayana oluyor diyemeyiz.
O zaman niye Dorry ve Brogy niye yenilenmedi devler niye yenilenmedi diye 1 aydır kafa ütülüyordun? Bu hafta yanılınca dansöz gibi kıvırdın argümanları. Şimdi söylediğin mesajın arkasında durmuyon.:(

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık