Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1175: Nidhogg

Bölüm Nasıldı?

• Ateş ediyor.

Kullanılan: 25 50.0%
  • Gideri var.

Kullanılan: 17 34.0%
  • Öylesine okudum.

Kullanılan: 6 12.0%
  • Yine hüsran.

Kullanılan: 2 4.0%

• Kullanılan toplam oy
    50
Lokiyi çok beğendim . Gerçek bir canavar gibi resmedilmiş.

Luffynin Zoroya sen burdaysan burası güvenlidir demesi o güveni yeter …

Zoroyu sevmeyelim de taşa mı dönelim .

bölüm içindeki saldırılar çok güçlüydü ya luffnin ve lokinin özellikle yıldırım rejenarasyonu daha hızlı yokediyor galiba luffy yıldırım+cocla tekledi sommersi

lokinin şu saldırısı seri içindeki en yıkıcı ve alan etkili güçlü saldırılar arasına çok rahat giriyor sadece meyve gücü değil buna kral hakiside kaplıyor lokinin antik silah olabileceğini düşünüyorum
luffynin şu yumruğuda fenasaldı yani bölüm içinde en dikkatimi çeken şeyse g5 de 2 bölümdür rahatça kalması bu arc luffy kaidoyu geçecek muhtemelen rahatlıkla sommersi tekledi

bölüm içinde ise en çok sommerse üzülüyorum adam herkesten tek yiyor hep top tierler vuruyor ray-gaban-luffy-loki bi koy zoroya sanjiye bakalım nolacak ve sommersin meyve yetenekleride gayet güçlü bence şu canavar formları vb işlevlidir yani.
kashi ve diğer devleri çok kolay indirmiş

bence şu diken fırlatıp canavarının üstünde seyahet yeteneğide gayet sağlam
luffyden yediği yumruktan sonra bile konuşabilcek durumda muhtemelen loki vurmasa yenilenecektide

Şu nikanın siyah formu çizildiğinde hep sakalı var. Geçmişteki nikalardan birinin reankarnasyonu karasakal çıkacak gibi hissediyorum. İki taban tabana zıt nika anlatımı var. Ve beyaz ve siyah gibi iki zıt renkle temsil ediliyor. Yıkım tanrısı dendiğinde de siyah gösterildi, bu bölümde elbaflı özgürlük savaşçısıyla dövüşen de siyah resmedilmiş. Ayrıca siyah resmedilen nikanın hep sakalı var, beyazının ise sakalı yok gibi geldi bana.
Hocam, Nika’nın sakalı yok ki. (Siyah olanın)

Şu yerdeyken ellerini gösterdiği görüntü baya sağlam ama sanki hafif disney havasıda var gibi, herkezin şikayet ettiği burnuda sakalla birlikte kötü durmamış. Bu ejder dizaynına puanım on üzerinden 8 diyeceğim, Oda çizdikçe ejder dahada oturacak ve güzelleşecek gibi. Kaidodaki resimsi sanatsal estetiğin yerini Lokide çizgi filmsel bir hava almış ki bence bu Odanın Loki üzerinde daha çok oynamak istediğini gösteriyor, bide acaba yanında nika olduğundandan olabilirmi demeden edemiyorum. :bilmem:

Bu arada şöyle şeyler vardı işte kılıç yumruktan daha çok hasar verir kesiyor ediyor falan. Aslında ölümsüzler sayesinde hangisinin daha kötü olduğunu görüyoruz... Kılıç bir bölgeyi kesiyor... Nika'nın yumuk komple adamı parçalıyor. Aynı Loki'nin çekiçle vurduğu gibi...

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık