Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1175: Nidhogg

Bölüm Nasıldı?

• Ateş ediyor.

Kullanılan: 30 53.6%
  • Gideri var.

Kullanılan: 17 30.4%
  • Öylesine okudum.

Kullanılan: 7 12.5%
  • Yine hüsran.

Kullanılan: 2 3.6%

• Kullanılan toplam oy
    56
Şimdi soru şu. Luffy'nin Kaido'ya yaptığı Bajrang Gun'dan daha büyüğünü Antik Dev yapabilir miydi? Şu anki açıklama sadece Nidhogg için mi geçerli?

Yine Yamato iyiki tayfaya katılmamış dedim. Yoksa çöp sapık bir aşçı tarafından kurtarılmak zorunda kalacaktı... Koca Jimbe ne hale geldi. Yok strateji düşünmek için yakalanmış filan... Peh! Oda bir de demek ateşmiş zayıflıkları diye rollendiriyor. Croc çöpü bile bu hallere düşmezdi. Tayfaya katılıyorsan çöp bir aşçından mecbur güçsüz olacaksın. Yani kimse bu 3ünden güçlü olamaz veya şansa powerup alamaz. Bu olaydan o kadar bıktım ki gram sevmediğim Nami bile antik ırktanmış diye güç uyandırıp herkesi tokatla sevinirim. Veya Usopp mistik bir meyve yese ve herkesten güçlü olsa yine hoşuma gider.

Ayrıca her zaman dediğim gibi haki yokken logia neyse şimdi de ölümsüzlük de aynı oda'nın aptal dövüşleri uzatma yöntemi. Evet bölümdeki saldırıları görmek güzeldi ama ne oldu? Çocukların kurtarılmasından başka bir şey olmadı. Ölümsüzler anında yine eski haline gelecek. Loki'nin öldürdüğü yaratıkları zaten eşeğe benzeyen mistik meyveli eleman anında yapmıştı. Şimdi yine aynısını yapacak. Kısaca bu bölümler en az 20 bölüm daha sürecek.

Bence bölüm ateş ediyor. Loki'nin meyve bazen güzel bazen de ortalama gibi gözüktü gözüme.

Bölümdeki favori panellerim ise şunlar:

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık