Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1175: Nidhogg

Bölüm Nasıldı?

• Ateş ediyor.

Kullanılan: 43 53.8%
  • Gideri var.

Kullanılan: 22 27.5%
  • Öylesine okudum.

Kullanılan: 10 12.5%
  • Yine hüsran.

Kullanılan: 5 6.3%

• Kullanılan toplam oy
    80
Bence Lokinin dizaynı fena değil hem Odanın onu devamlı çizeceğini düşünürsek Kaido gibi komplike bir dizayn zaten yorgun adamı mezara gönderebilirdi, bide düşünün güneşi kaplayacak bir ejder bu her seferinde detaylı çizse iş ömür törpüsüne döner ve Odada nalları dikerdi.

Benim en çok merak ettiğim şey Lokinin neden bu kadar küçük olduğu(tasvire göre yoksa biliyorum baya büyük), Sanjuan wolf Lokiyi öldürüp meyvesini alırmı bide Lokinin hybrid halindeki gücü felan.

Jinbei bu bölüm onu besleyen eli kuduz bir it gibi ısırarak Sanjiyi küçümseyecek yerli yersiz yorumlara girişmeseydi iyiydi kendine yazık etti.

Summersla Zoro kapışacak gibi ki zaten yan yanalar bakalım Sanji Killinghamı havada nasıl avlayacak işler ilginçleşiyor. Buda değilde hakkaten Summers indiyse arcta kötü kalmadı gibi birşey, bilemiyorum Oda napmaya çalışıyor. :bilmem:

Hiç sanmıyorum. Formun süresi Oda ne kadar isterse o kadar.
hocam oda nası isterse öyle herşey zaten ama egheadde goroseiye1-2 yumruk sallıyodu pili bitiyordu burda 2 bölümdür lokiyle gayet iyi gibi duruyo bidaki bölüm belli olurda bedeni alışıyordur diye umuyorum
Aşağıda hayvan gibi yemek yedi ve forma yeni girdi. Bi zahmet hemen tükenmesin ya. :D
Loki Domi Reversi olursa tam o esnada heyecan katmak için tükenir. :D
adam 20 metre et yiyince 30 saniyede pili bitiyordu o yüzden gelişme var gibi tabi bidaki bölüm pili bitti tüh demeyiz inşallah

Loki’nin ejderha formu bildigin, gunde 30 tane bira icen emekli abd askerinin 15 sene sonra dellenerek ortaligi yikmasi gibi olmus. O gobek nedir kardesim ya…

Anlatilan hikaye de cok ilginc Elbaf’ta iki tanri varmis biri savas tanrisi biri gunes tanrisi. Ikisi de birbiri ile mucadele icindeymis. Benim tahminim baska tanrilar da cikacaktir. Ama neden Elbaf’tan cikiyor bunlar orasini anlamadim. Bu kadar onemli bir ada parcasini biz bile yeni ogreniyoruz. Im’in Nidhogg’a tepkisinde iki ihtimal var ya eski kullanicisi ya da eskiden kullanan birisini taniyor

Benim en çok merak ettiğim şey Lokinin neden bu kadar küçük olduğu(tasvire göre yoksa biliyorum baya büyük), Sanjuan wolf Lokiyi öldürüp meyvesini alırmı bide Lokinin hybrid halindeki gücü felan.
Sanjuan Wolf'un Loki'ye çizik atmasının bile imkanı yok. Loki, Xebec'le kapışabilen kendi öz babasının Domi Reverse yemiş halinin içinden geçti. Sanjuan Wolf'u yiyip sıçmaz bile.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık