Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1174 Spoiler Yorumları

İmu’dan şuan güçlüsü var da benim mi haberim yok? Önceden hükümet olayı yoktu seride sonradan çıktı ve güncellendi ama oda devam ettirdi lakin tutarsızlık denirmi bilemiyorum.

Vadi savaşında zirve denenleri gördük. Rocks istisna değildi. Roger, garp ve diğerlerinide imu istese kukla yapar ve öldürürdü zayıflar çünkü. loki onlardan fazlasını imu’ya yaptığı anda üstlerine çıkar.

Elbaf sonu beklediğim
Imu>luffy>loki>roger ve diğer kim varsa.

Shanks loki’yi durdurdu şöyle oldu böyle yaptı olayı biraz muallak. Geçmişin nasıl anlatıldığını gördük keza. Ancak shanks’ın bb’ye yenileceğini düşünüyorum. Bu şekilde yine sıralama değişir. Bb’yi yine aşağı konumlarım sıralamada ama luffy imu vs’sinden daha fazla zorlanabilir meyveyi kullanamadığında.

Yani şu bölümü gördünüz hala bana hikaye anlatıyorsanız ben ne diyeyim size ?

Arkadaş köre resim tarif edemem ki devam edin siz ben okuyorum xD
Hala aynı dava. Ölünce ünvan gecti ama değişerek geçiyor niyeyse. Niye buna bir cevabın yok? Hele hele Kaido öldü mü o da belli değil. Kaido öleli iki ay oldu olmadı Loki 7 senedir kilitli. Niye Loki'ye geçsin unvan. Mantık sıfır.

Son düzenleme:
Hala aynı dava. Ölünce ünvan gecti ama değişerek geçiyor niyeyse. Niye buna bir cevabın yok? Hele hele Kağıdı oldu mu o da belli değil. Kağıdı öleli iki ay oldu olmadı Loki 7 senedir kilitli. Niye Loki'ye geçsin unvan. Mantık sıfır.
Yav ne saçmalıyorsun yine ünvan geçti dediğim yeri göndersene bana xD

Kendi kendine tutunmuşsun bir dala yine destan yazıyorsun.

Benim dediğim net ortada gura gura ile en güçlü olunuyor diyordunuz adamda gura gura var mı ? Yok bitti patladın. Ünvan olayı da daha lokide ünvan yok tanıtımına bak ünvan göremeyeceksin. Burada mangaka belirtmiş, ünvan olarak altına ünvan yazılan bir wb bir mihawk var.

Mangakanın şuan söylediği en güçlü adam, en güçlü varoluş, en güçlü yaratık falan da 3 yıl önce ölen elemanı bağlamaz.

Yine yaz hikayelerini.

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık