Evet kim patlayacak başka? Wb zaten fblerde patladı gitti bi kolpa ünvanı kalmıştı onunda en büyük savunucusu sendinYani bu bölümde de ben mi patlamışlım hahahaha xD

Evet kim patlayacak başka? Wb zaten fblerde patladı gitti bi kolpa ünvanı kalmıştı onunda en büyük savunucusu sendinYani bu bölümde de ben mi patlamışlım hahahaha xD

Ölünce ünvan geçti hikayesi anlatıyonuz bir dayanaginiz da yok.Biraz da şurama anlatın biraz da burama anlatın ohh iyi geliyor xD
Ünvan şeytan meyvesi gibi sahibi ölünce oraya buraya geçiyor kendi kendine ahahahahhagdjdfnnsÖlünce ünvan geçti hikayesi anlatıyonuz bir dayanaginiz da yok.
Evet kim patlayacak başka? Wb zaten fblerde patladı gitti bi kolpa ünvanı kalmıştı onunda en büyük savunucusu sendin![]()
Yani şu bölümü gördünüz hala bana hikaye anlatıyorsanız ben ne diyeyim size ?Ölünce ünvan geçti hikayesi anlatıyonuz bir dayanaginiz da yok.
Reis sen her patladığında böyle sıyrılacaksan olmaz bu işlerYani şu bölümü gördünüz hala bana hikaye anlatıyorsanız ben ne diyeyim size ?
Arkadaş köre resim tarif edemem ki devam edin siz ben okuyorum xD

Hala aynı dava. Ölünce ünvan gecti ama değişerek geçiyor niyeyse. Niye buna bir cevabın yok? Hele hele Kaido öldü mü o da belli değil. Kaido öleli iki ay oldu olmadı Loki 7 senedir kilitli. Niye Loki'ye geçsin unvan. Mantık sıfır.Yani şu bölümü gördünüz hala bana hikaye anlatıyorsanız ben ne diyeyim size ?
Arkadaş köre resim tarif edemem ki devam edin siz ben okuyorum xD
Loki'nin karşısında zorunun santoryu demeye bile vakti olmazLoki'nin siyah olması sıkıntı ya, siyah olmasaydı güç listesinde en başa yazardım da siyah olduğu için Zoro ne yapar ne eder keser bunu.
Yav ne saçmalıyorsun yine ünvan geçti dediğim yeri göndersene bana xDHala aynı dava. Ölünce ünvan gecti ama değişerek geçiyor niyeyse. Niye buna bir cevabın yok? Hele hele Kağıdı oldu mu o da belli değil. Kağıdı öleli iki ay oldu olmadı Loki 7 senedir kilitli. Niye Loki'ye geçsin unvan. Mantık sıfır.