Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1174: Dünyanın En Güçlüleri

Bölüm nasıldı?

• Çok iyi

Kullanılan: 61 51.3%
  • İyi sayılır

Kullanılan: 16 13.4%
  • Okudum geçtim

Kullanılan: 22 18.5%
  • Sadece resimlere baktım

Kullanılan: 9 7.6%
  • Okumaya değmez

Kullanılan: 11 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    119
Kara delik fiziksel herşeyi yutuyor İrade fiziksel bir şey değil ki dokunamazsın edemezsin nasıl emsin onu
Aslında bu karışık bir konu.
Şeytan Meyveleri, meyve formundayken fiziksel bir halde. Ama bir kişi onu yediğinde artık onun ruhunun/bedeninin bir parçası gibi sadece güç olarak davranıyor.
Bu açıdan düşünürsek meyve aslında yenildikten sonra fiziksel bir güç değil. Tıpkı haki gibi bedensel/ruhsal bir güç oluyor.

Ha ben Luffy'nin meyvesinin gerçek gücündeyken Blackbeard'in meyvesi onda işe yarar mı bilmiyorum.
Sonuçta biri hayal gücü ile çalışan meyve, diğeri fizik kurallarına göre çalışan bir meyve.
Luffy mesela, Blackbeard'in gücünün kendi üzerinden işe yaramadığını veya saçından yapacağı bir silah ile Blackbeard'in meyve gücünü baskıladığını hayal edip yapsa ne olur?

Haki meyvenin antisi antisi olan bir şeyi meyve ememez Oda bu kadar da saçmalamaz.Meyve Kullanıcıları Haki kullanıcılarına üstün gelemez One Piece kanununa aykırı.
Oda bu kanunları yok etmek için var. Bahsettiğimiz insanlar istisnai insanlar, One Piece dinamikleri ile değerlendirmek hata olur. Nika gibi bir Tanrı daha uydurur ve kanunları boşa çıkarır.

Oda bu kanunları yok etmek için var. Bahsettiğimiz insanlar istisnai insanlar, One Piece dinamikleri ile değerlendirmek hata olur. Nika gibi bir Tanrı daha uydurur ve kanunları boşa çıkarır.
Oda Karasakala üvey evlat muamelesi yapıyor 2 meyveyi sokak lambasına yedirsek daha sağlam işler yapar vasıfsız yaptı resmen elemanı

Haki meyvenin antisi antisi olan bir şeyi meyve ememez Oda bu kadar da saçmalamaz.Meyve Kullanıcıları Haki kullanıcılarına üstün gelemez One Piece kanununa aykırı.
Yani bilemiyorum işin içinde sODA olunda olmaz da diyemiyorum :D

siz teachin meyveyi çok yanlış ele alıyorsunuz adam direk herşeyi kara delik gibi yutuyor haki irade iradeyi yutabilirmi bilinmez.
Aynen öyle görmeden birşey diyemeyiz. Buna çok müsait kara delik ve herşeyi emebiliyor. Bu sadece şeytan meyvesinde mi geçerli göreceğiz.
Şeytan meyvesinin ruhunu emiyor resmen ve kişi saflaşıyor normal insan moduna dönüyor. Kairoseki ile aynı çalışmıyor. Kairosekide dokununca kullanıcı güç kaybediyor sadece şeytan meyvesi güçlerini kullanamıyor ama üstünde de zayıflıyor.

En çok merak ettiğim ise şudur. Teach, Brook'u tutsa ne olacak? Adam ölü zaten bir bedeni yok bir canı yok sadece şeytan meyvesi var. Onun şeytan meyvesi olayını iptal edince Brook uçup gidecek mi ne olacak mesela bunu acayip merak ediyorum.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık