Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1174: Dünyanın En Güçlüleri

Bölüm nasıldı?

• Çok iyi

Kullanılan: 61 50.8%
  • İyi sayılır

Kullanılan: 17 14.2%
  • Okudum geçtim

Kullanılan: 22 18.3%
  • Sadece resimlere baktım

Kullanılan: 9 7.5%
  • Okumaya değmez

Kullanılan: 11 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    120
Yami yami no mi serideki en absurt meyvelerden biri. Zaten bu meyveyi ancak Teach, Luffy, Zoro, Sanji, WB gibi dayaniklikligi yuksek kisiler kullanabilir. Bence Teach bu meyve icin bicilmis kaftan. Teach’in soy faktorundan dolayi ozel bir vucudunun oldugu seride surekli vurgulandi bu meyve de darbeleri absorbe ediyor ama karsisindaki kisinin meyve gucunu de yok ediyor. Teach’in bu meyveye sahip olmasinin tek bir sebebi var o da dunyanin kralini yani Imu’yu alasagi ederek zirveye oturmak. Meyvenin gucunden mi bilmiyorum ama ayni anda iki meyve kullanimina da olanak sagliyor olabilir. Sayet boyleyse bence Nika meyvesinden cok daha iyi bir meyve

Son düzenleme:
Yami yami no mi serideki en absurt meyvelerden biri. Zaten bu meyveyi ancak Teach, Luffy, Zoro, Sanji, WB gibi dayaniklikligi yuksek kisiler kullanabilir. Bence Teach bu meyve icin bicilmis kaftan. Teach’in soy faktorundan dolayi ozel bir vucudunun oldugu seride surekli vurgulandi bu meyve de darbeleri absorbe ediyor ama karsisindaki kisinin meyve gucunu de yok ediyor. Teach’in bu meyveye sahip olmasinin tek bir sebebi var o da dunyanin kralini yani Imu’yu alasagi ederek zirveye oturmak. Meyvenin gucunden mi bilmiyorum ama ayni anda iki meyve kullanimina da olanak sagliyor olabilir. Sayet boyleyse bence Nika meyvesinden cok daha iyi bir meyve
Forumda eskiden fikir alışverişi yapabileceğime inandığım kişiler olurdu. Şimdi tartışabileceğim, fikir alışverişi yapabileceğim kişi sayısı çok azaldığı gözlemliyorum.

Galiba sadece caps paylaşımı yapıp formu eğlence amaçlı kullanmam gerekiyor.

Ben öyle bir seviye gormedim Luffy'de.
Komon men, senden beklemezdim. Yemleme mi yapıyorsun?:p Teach, şu anki Luffy'i yenemez. Teach'de de Tanrı meyvesi varsa o zaman işler değişir. Bence Teach'deki de Tanrı meyvesi, yoksa Luffy ve İmu ile baş edemez?

Teach uyanış açıp Tanrı'ya dönüşecektir. Karanlık, Ay, Orman, Toprak v.b. tanrılardan biridir. İmu, Luffy, Teach ve Dragon seri içinde ve işleyişinde Tanrı olmaya gayet uygunlar. Yoksa Teach ve Dragon, İmu ve Luffy'nin yanında güçsüz kalıyor.

Komon men, senden beklemezdim. Yemleme mi yapıyorsun?:p Teach, şu anki Luffy'i yenemez. Teach'de de Tanrı meyvesi varsa o zaman işler değişir. Bence Teach'deki de Tanrı meyvesi, yoksa Luffy ve İmu ile baş edemez?

Teach uyanış açıp Tanrı'ya dönüşecektir. Karanlık, Ay, Orman, Toprak v.b. tanrılardan biridir. İmu, Luffy, Teach ve Dragon seri içinde ve işleyişinde Tanrı olmaya gayet uygunlar. Yoksa Teach ve Dragon, İmu ve Luffy'nin yanında güçsüz kalıyor.
Dragonun neyini gördünde güçsüz kalıyor diyorsun?

Luffy denen eleman kizaruyu düzgün yensinde bakarız sonrasına.

Luffy yi bu arctaki güç sıkalasına göre bir yere koyacağım valla. Çünkü Kaidoda başka Kizaru da başka resmedildi. IMu'nun gölgesi de olsa burada güzel resmedilmesi lazım gerekiyor. Meyve önemli evet ama çok takılmayın meyveye, haki ile aşabiliyorsun bu tür şeyleri. Luffy daha haki de zirve durumlarda değil o yüzden Karasakal felan çok zorlar. Meyve iptali yaptığında Haki de önüne fazlasıyla geçmek zorunda. 1 level üstü değil daha fazla üstünde olmalı. Adam meyveyi iptal edip depremi çakacak. Hakisiyle savunması gerekecek, karsı atack yapacak haki+meyve gücünü aşması gerekecek felan. Luffy Karasakal vs sinden sonra IM seviyesine çıkar bence. O zamana kadar meyveyi en uç nokta en kötü 1 tık altında kullanacaktır, eksik olan hakiyi Teach ile tamamlayacak. Meyvesi kaldığında Luffy fena afallayacaktır. Dümdüz insan olacak , dibine girmesi gerekecek felan. Uzaktan kol bacak uzatayım da yok. Dövüs yeteneği fena gelişecek o savaşta. Karasakal ile vs atsalar serinin en iyi vs lerinden biri olabilir. Nika da gideceği için herkes beğenir bence :D

Dragonun neyini gördünde güçsüz kalıyor diyorsun?

Luffy denen eleman kizaruyu düzgün yensinde bakarız sonrasına.
İmu, Teach ve Lufi'nin yanında Dragon'dan beklentin varsa üzülürsün.

Kaldı ki Teach son villain olacaksa, İmu ve Luffy'i bile geçmesi lazım.

Shounen'lerde öyle oluyor. Luffy, sonrasında iman gücü, arkadaşlığın/sevginin gücü veya göklerden gelen emir ile kendisinden güçlü rakibi yenebilsin.

Burada Dragon'u bir yere nasıl koyacağız? Ancak Luffy'nin yancısı olur. İşlerin değişmesi için Dragon'da da Tanrı meyvelerinden biri olması lazım.

Güçlü bir hakisi yoksa onlara savaşamaz demek istedin herhalde.Luffy bu kadar güçlü olmasının sebebi sadece meyve değil ileri düzey hakileri sayesinde bu kadar güçlü.Yani meyve + haki sayesinde bu kadar güçlü.Teach gördüğümüz kadarıyla sadece meyveyle güçlü normal düzeyde hakisi var.Sonuçta güçlü bir meyve sadece güçlü bir kullanıcı da güçlü olur.

Teach’in inandigi One Piece bizim bildigimiz dunya hukumetinin zirvesi. Butun ana para, kutsallik vesaire her sey orada. Yakinda Teach vs Imu bekliyorum ben

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık