Ben öyle bir seviye gormedim Luffy'de.İzlediğimiz Nika'yı deprem meyvesi falan gıdıklar![]()
Ben öyle bir seviye gormedim Luffy'de.İzlediğimiz Nika'yı deprem meyvesi falan gıdıklar![]()
Forumda eskiden fikir alışverişi yapabileceğime inandığım kişiler olurdu. Şimdi tartışabileceğim, fikir alışverişi yapabileceğim kişi sayısı çok azaldığı gözlemliyorum.Yami yami no mi serideki en absurt meyvelerden biri. Zaten bu meyveyi ancak Teach, Luffy, Zoro, Sanji, WB gibi dayaniklikligi yuksek kisiler kullanabilir. Bence Teach bu meyve icin bicilmis kaftan. Teach’in soy faktorundan dolayi ozel bir vucudunun oldugu seride surekli vurgulandi bu meyve de darbeleri absorbe ediyor ama karsisindaki kisinin meyve gucunu de yok ediyor. Teach’in bu meyveye sahip olmasinin tek bir sebebi var o da dunyanin kralini yani Imu’yu alasagi ederek zirveye oturmak. Meyvenin gucunden mi bilmiyorum ama ayni anda iki meyve kullanimina da olanak sagliyor olabilir. Sayet boyleyse bence Nika meyvesinden cok daha iyi bir meyve
Komon men, senden beklemezdim. Yemleme mi yapıyorsun?Ben öyle bir seviye gormedim Luffy'de.
Teach, şu anki Luffy'i yenemez. Teach'de de Tanrı meyvesi varsa o zaman işler değişir. Bence Teach'deki de Tanrı meyvesi, yoksa Luffy ve İmu ile baş edemez?Dragonun neyini gördünde güçsüz kalıyor diyorsun?Komon men, senden beklemezdim. Yemleme mi yapıyorsun?Teach, şu anki Luffy'i yenemez. Teach'de de Tanrı meyvesi varsa o zaman işler değişir. Bence Teach'deki de Tanrı meyvesi, yoksa Luffy ve İmu ile baş edemez?
Teach uyanış açıp Tanrı'ya dönüşecektir. Karanlık, Ay, Orman, Toprak v.b. tanrılardan biridir. İmu, Luffy, Teach ve Dragon seri içinde ve işleyişinde Tanrı olmaya gayet uygunlar. Yoksa Teach ve Dragon, İmu ve Luffy'nin yanında güçsüz kalıyor.

İmu, Teach ve Lufi'nin yanında Dragon'dan beklentin varsa üzülürsün.Dragonun neyini gördünde güçsüz kalıyor diyorsun?
Luffy denen eleman kizaruyu düzgün yensinde bakarız sonrasına.
Güçlü bir hakisi yoksa onlara savaşamaz demek istedin herhalde.Luffy bu kadar güçlü olmasının sebebi sadece meyve değil ileri düzey hakileri sayesinde bu kadar güçlü.Yani meyve + haki sayesinde bu kadar güçlü.Teach gördüğümüz kadarıyla sadece meyveyle güçlü normal düzeyde hakisi var.Sonuçta güçlü bir meyve sadece güçlü bir kullanıcı da güçlü olur.Komon men, senden beklemezdim. Yemleme mi yapıyorsun?Teach, şu anki Luffy'i yenemez. Teach'de de Tanrı meyvesi varsa o zaman işler değişir. Bence Teach'deki de Tanrı meyvesi, yoksa Luffy ve İmu ile baş edemez?
Teach uyanış açıp Tanrı'ya dönüşecektir. Karanlık, Ay, Orman, Toprak v.b. tanrılardan biridir. İmu, Luffy, Teach ve Dragon seri içinde ve işleyişinde Tanrı olmaya gayet uygunlar. Yoksa Teach ve Dragon, İmu ve Luffy'nin yanında güçsüz kalıyor.
O fairytail de oluyor.Luffy de ise pes etmemesi kaynaklanıyor.Shounen'lerde öyle oluyor. Luffy, sonrasında iman gücü, arkadaşlığın/sevginin gücü veya göklerden gelen emir ile kendisinden güçlü rakibi yenebilsin.