Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1174: Dünyanın En Güçlüleri

Bölüm nasıldı?

• Çok iyi

Kullanılan: 34 51.5%
  • İyi sayılır

Kullanılan: 8 12.1%
  • Okudum geçtim

Kullanılan: 14 21.2%
  • Sadece resimlere baktım

Kullanılan: 5 7.6%
  • Okumaya değmez

Kullanılan: 5 7.6%

• Kullanılan toplam oy
    66
Son panel cidden leş gibi inek başlı ejderha Loki... Bir de bu boyut mevzu gelecek panellerde değişir kesin. sODA'nın boyut ve mesafe çizme konusunda 25 yıldır kendini geliştirememesi de ilginç doğrusu...
Şöyle hayvan gibi aura basan bir panel çizecekti, luffy ile birlikte göklerden imu'ya bakacaklardı, sağlı soğlu yıldırılmlar inerken. Boyutu da göklere yayacaktı. Bak o zaman nasıl gaza geliyorduk. Ama nerdeee.

Ne olduğu belli değil burada. Kanatlar nasıl vücudu nasıl kuyruk nasıl muallak hala. Beyfendinin ödü patlıyor bir şey saklamadan bölüm çizerim diye.

Biz neredeyiz bu müptezel nerede

Van golu canavarina inek kafasi koymus sagli sollu tavuk kanadi gecirmis ortaya da Loki’nin meyve gucu cikmis. Saka bir yana Sommers kalibresinde kotu karakter gormeyeli cok olmustu Orochi bile melek kalir bunun yaninda. Sommers seriye biraz gaz verecek karakter cunku bu adami ortadan kaldiracak kisi de Sanji olur. Cizimler disinda bence guzel bir bolumdu bakalim Imu ne tepki gosterecek

Naruto'daki şu sahneye benzer yıldırım, kasırga Elbaf'ı vursaydı mesela çok sağlam aura olurdu.

Kaido yaptı onu bir daha çizeceğini sanmam.

Kaidonun ilk Ejder formunda sahneye girdiği gibi çizse, milletin tepkilerini gösterse yeterdi aslında.

Bakıyorsun Lokinin tipi ciddiyetten uzak. Luffy niye Nikaya dönüştü belli değil. Herkes mutlu herkes gülüyor. Doğal olarak ciddiyetin olmadığı yerde etkileyicilik olmuyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık