Adamın ''şimşek hızı'' bizimkine benzemiyorsa hak veririm![]()
Jump Festada şunları dedikten sonra çıkardığı bölüme bak şaka gibi mangaka

Gerçi herif yaşlandı , yaşlının şimşeki de ancak bu kadar çakıyordur

Son düzenleme:
Adamın ''şimşek hızı'' bizimkine benzemiyorsa hak veririm![]()

Ben bu adamın sözüne güven olmaz dediğimde bana sen sbs kabul etmiyon diyen @Arthur Pendragon a selam olsun![]()

Prime Garp öldürür sıradaki soruBeyler bi Prime Garp vs Prime Kaido konusu açın ya, konuda 8 sayfa yorum var hepi topu, malzeme vermemiş. Biraz sizin tartışmaları okuyup eğlenelim.![]()
@Reiper ve @Büyük Korsan Kaidou ile 50 sayfalık tartışma içeren bir gelecek gördüm gözlem hakimle.Beyler bi Prime Garp vs Prime Kaido konusu açın ya, konuda 8 sayfa yorum var hepi topu, malzeme vermemiş. Biraz sizin tartışmaları okuyup eğlenelim.![]()
Adam hikayeye hızlı devam ediyor ne yazıkki zaten bak god valley bile offscreendi :/Ben bu adamın sözüne güven olmaz dediğimde bana sen sbs kabul etmiyon diyen @Arthur Pendragon a selam olsun![]()
Evet hızla devam ediyor geçen bölümle bu bölümü toplasa anca 1 bölüm edecekken ikiye bölmüş aralarla birlikte 1 ay kaytarmış@Reiper ve @Büyük Korsan Kaidou ile 50 sayfalık tartışma içeren bir gelecek gördüm gözlem hakimle.
Adam hikayeye hızlı devam ediyor ne yazıkki zaten bak god valley bile offscreendi :/

![]()
Bir de Jinbei'i çok göz önünde tutmayan Odanın kabahati.Şaka bi yana Jinbei'nin yenilmesinin sebebi rakibini nasıl yeneceğini bilmemesi ve gunko hızlıca onları yakalaması o kadar.