Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1172 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brook ruhlarında bağlantı var falan deyip domi reversiyi kıracak.Gerçek ruh kralı geri dönüyor.
Brook'un ruhu bedeninden ayrılıp Domi Reversi'ye maruz kalanların bedenlerinden geçince eski hâllerine çevirebilir mı acaba? Ya da senin söylediğin gibi Brook'un ruh hâli normalde görülemeyen Imu ve Domi Reversililerin ruh bağını vs. görüp kesebilir mi bunu? Çok ilginç olurdu böyle bir şey olsa

Zoro’nun yön duygusu berbat, en azından kılıçların yerini karıştırmıyor çekerken :) Ancak plan işe yarar belki dresrozada uçarken doğru hesaplamıştı.

Oda dolandırıcak biraz, brook, zoro plan derken. Olay basit h.haki ile tepelerine çöküceksin. Sıkıntılı tarafı yeterli adam yok. Sanji h.haki uyandırıp ustalaşması gerek, zoro’da ustalaşmadı henüz. Geri kalanlar ise birşey yapamıyor şimdilik, düşmanların hepsi neredeyse hasar almıyor, oda birşeyler yapıcaktır. loki tam gücünde değil, luffy ise potansiyeline ulaşması gerekli imu’nun inmesi için. Birde usopp, elbaf onun arcı, ekstra şeyler bekliyorum. Dönüşümler müttefik devler olduğundan ölmeden normale dönmeleri gerekli ama kapışma bekliyorum zaten yenileniyorlar uzuvları kopsada.

Vallahi Zoroymuş Sanjiymiş tayfaymıs güzel Xebec flashbackinden sonra sarmıyor yalan söyleyemem.

Loki - Luffy harici merak uyandıran birşey yok benim içim. IM henüz Loki'nin Harald'ı öldürdüğünü bilmiyor, onun korkusundan adam göndermemişti. Onun yaratacağı afallama güzel olacak. Luffy de de Nika'yı görüp iki kelam edecektir. Zaten IM bu arc yenilmez, geri çekilecektir bu süreç birleşince. En sürprizi bizimkilerin kaçması olur ama görünen o ki IM geri çekilecek. Devler savaş açtı , burda kaçmaları söz konusu olamaz.

Gunko - Brook ilişkisi var gibiydi . Var ise Gunko'nun düğümünü Brook çözecektir ve aile kavuşması yaşanacaktır. IM 'e de bir darbe daha inmiş olacak. Son savaşta da artık herkes rakibini yenerek onu güçten düşürecek, Luffy de güçten düşmüş IM'i yenecek mutlu son One Piece. Parça parça rakipleri yenip ana düşmanı Luffy'nin arkadaşlık edinme gücüyle bitirecekler. Mihawk da köşede alkış tutar ben dediydim diyerek :D

Onun harici serinin ilk yarısını özledim. Şöyle bir yenilgi , gücünün yetmemesi olayı yaşansa ve ters köşe olsak tadından yenmez. Hatta bir kaç ölüm ( Usopp). Ama nerdeeeee. Berserk mi bu seri :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık