Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1172: Hayran Olduğum Elbaph

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 33 47.8%
  • Orta

Kullanılan: 18 26.1%
  • Kötü

Kullanılan: 18 26.1%

• Kullanılan toplam oy
    69
Zaten hep soylemisimdir Luffy ve surekasi bir yonko tayfasi etmiyor ne yazik ki. Butun tayfa Luffy’in girdigi her olum kalim savasindan galip cikmasini bekliyor. Kaido savasi kazandigi zaman tayfa aglamaya basladi eyvah Luffy kaybetti diye. Bunun sebebi de tayfanin hikayesinin guzel baslamasi lakin seriye sonradan eklenen efsanevi karakterlerin ve tayfalarinin yillarca verdigi emekleri, dovusleri ve tayfa olarak ne kadar guclu olduklari cizilince Luffy’in elemanlar cok basit kaldi. Bugun Zoro’nun bile Sommers’i yenecegini dusunmuyorum Sanji’nin zekasiyla belki Sommers’ yenebilecegini dusunuyorum ama yine de oldukca zayif. Geri kalan uyelerden haki kullanabilen hakide ustalasan biri yok. Denizlerin sovalyesi eski Shichibukai Jinbe bile aras kargo paketi gibi baglanip koseye atilmis. Shanks bunlari gorse bir 10 yil daha Luffy ile gorusmez zaten.

Hep soyluyorum bu tarz dengesizlikler her zaman yazara eksi puan verir.

Bende uzun zamandır tayfanın imparator tayfası olarak güçsüz olduğunu düşünüyorum. Luffy'i ayrı tutuyorum ama tayfanın iki numarası Zoro hikayenin yavaş yavaş sona yaklaştığı bu kısımlarda daha güçlü olmalıydı. En azından istediği zaman kralın hakisini kullanabilmeli. Nami zeusu aldı big mom gücünde bişey olur diyodum bir iki yer hariç hiçbir şey yapamadı. Robin'in şeytan formu iyi ama silahlanma hakisi bile kullanmayı bilmiyor. Bu da bir sorun tayfada silahlanma hakisi bilen 4 kişi var :D. Usopp dan zaten artık bi beklentim yok ama Oda bu arc sırf komiklik olsun diye hemde power up olarak ragniri usoppa verirse kendi topuğuna sıkar bence. Oda nın acilen tayfa içi güç seviyesine bi ayar çekmesi lazım artık sırıtıyor bu seviyede düşmanlara karşı.

Bende uzun zamandır tayfanın imparator tayfası olarak güçsüz olduğunu düşünüyorum. Luffy'i ayrı tutuyorum ama tayfanın iki numarası Zoro hikayenin yavaş yavaş sona yaklaştığı bu kısımlarda daha güçlü olmalıydı. En azından istediği zaman kralın hakisini kullanabilmeli. Nami zeusu aldı big mom gücünde bişey olur diyodum bir iki yer hariç hiçbir şey yapamadı. Robin'in şeytan formu iyi ama silahlanma hakisi bile kullanmayı bilmiyor. Bu da bir sorun tayfada silahlanma hakisi bilen 4 kişi var :D. Usopp dan zaten artık bi beklentim yok ama Oda bu arc sırf komiklik olsun diye hemde power up olarak ragniri usoppa verirse kendi topuğuna sıkar bence. Oda nın acilen tayfa içi güç seviyesine bi ayar çekmesi lazım artık sırıtıyor bu seviyede düşmanlara karşı.
Ağa bizimkiler imparator olalı 1 ay olmadı.

Usopp dan zaten artık bi beklentim yok ama Oda bu arc sırf komiklik olsun diye hemde power up olarak ragniri usoppa verirse kendi topuğuna sıkar bence.
Bunu kaçıncıya yazıyorum bilmiyorum ama bırak Ragnir'i isterse Usopp'a Elbaf'ın anahtarını versin, bizim tayfayla Karasakal tayfası dövüşü olduğunda Van Augur bu Usopp'u kevgire çevirir.

Luffy tayfasındaki zayıf ezik kişilere pek takılmayın artık.Oda komedi unsuru olarak bu düzeni değiştirmez.Zaten tayfayı güç olarak sırtlayan luffy hariç 3-4 kişi var.Loki-Yamato hariç tutuyorum birde.Bunlarda gelirse güç taşması yaşanacak.

Anlatım dili açısından One Piece'nin en sağlıklı bölümlerinden biri gelmiş boş bölüm asla demem zevkle okudum .
Son 100 bölümdür böyle derlemesine bi bölüm görmemiştim .Harald olayı düşman güçleri tehlikeleri ,Elbaf'ın onuru .Yani bilsek dahi mangada Luffy kişiselliğinden o kadar gına gelmişti ki ilk kez birlik olma duygusu geri gelmiş hissettim.
Şöyle kaliteli bölüm çıkarsın 2 haftada bir olsun

Zaten hep soylemisimdir Luffy ve surekasi bir yonko tayfasi etmiyor ne yazik ki. Butun tayfa Luffy’in girdigi her olum kalim savasindan galip cikmasini bekliyor. Kaido savasi kazandigi zaman tayfa aglamaya basladi eyvah Luffy kaybetti diye. Bunun sebebi de tayfanin hikayesinin guzel baslamasi lakin seriye sonradan eklenen efsanevi karakterlerin ve tayfalarinin yillarca verdigi emekleri, dovusleri ve tayfa olarak ne kadar guclu olduklari cizilince Luffy’in elemanlar cok basit kaldi. Bugun Zoro’nun bile Sommers’i yenecegini dusunmuyorum Sanji’nin zekasiyla belki Sommers’ yenebilecegini dusunuyorum ama yine de oldukca zayif. Geri kalan uyelerden haki kullanabilen hakide ustalasan biri yok. Denizlerin sovalyesi eski Shichibukai Jinbe bile aras kargo paketi gibi baglanip koseye atilmis. Shanks bunlari gorse bir 10 yil daha Luffy ile gorusmez zaten.

Hep soyluyorum bu tarz dengesizlikler her zaman yazara eksi puan verir.
Şuan genel olarak kimsenin ağırlığı yok. Herkes nika da nika diye tutturmuş. Sanki seri Nika vs. Imu üzerine kurulmuş gibi, diğerleri de taraftar. Öyle eski 1.,2.,3. diye bir şey yok, Nika ve taraftarları var. Nika harici Wb’nin çöp tümen komutanları gibi oldu.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık