Yav tutsa ne olacak tutmasa ne olacak neymiş kaçarmış yumruk 10 sayfada geliyormuş diye yavaşmış böyle argüman mı olur la deliriyorum ahahshdhdjjfkfkfjgjdkshdj
Çekiyor değil vurduktan sonra salıyor diğer elini. Önceki sayıları sayfalara bakarsan hep tutuyor adamı. Hadi tutmasın sizin istediğiniz oldu , yine yerin dibinde bu adam. Tek misyonu Nika yancısı olmak bu saatten sonra. Bunu da hakaret olarak söylemiyorum. Engel aşıldı , bitti gitti. Kaido artık Luffy için sorun olmaktan çıktı. Ne desek boşAlev modunu çekiyor elini![]()
Kaido Luffy'e "Pekala bunu karşılayacağım" diyor ve Luffy orada elini çekiyor. Yani kafa kafaya giriyorlar.Çekiyor değil vurduktan sonra salıyor diğer elini. Önceki sayıları sayfalara bakarsan hep tutuyor adamı. Hadi tutmasın sizin istediğiniz oldu , yine yerin dibinde bu adam. Tek misyonu Nika yancısı olmak bu saatten sonra. Bunu da hakaret olarak söylemiyorum. Engel aşıldı , bitti gitti. Kaido artık Luffy için sorun olmaktan çıktı. Ne desek boş
Tsubasa 10 bölümde orta sahaya geliyordu, hey gidi günler hey. Tsubasa çok yavaş misal. Utanmasa seride klon çıkarıyor naruto gibi oda yavaş meselaYav tutsa ne olacak tutmasa ne olacak neymiş kaçarmış yumruk 10 sayfada geliyormuş diye yavaşmış böyle argüman mı olur la deliriyorum ahahshdhdjjfkfkfjgjdkshdj

Birde bu elemanlar nedense hiç yaşlanmıyor. Robin’in çocukluğundada böyle yaşlılardı. Acaba mühürü aldıktan sonra yaşlanmaları durdu mu? Belkide bu yaşlarında mühür aldılar ve o zamandan beri aynı görünümdeler.Imu ile kadimlerin konuşmaları İmralı Notları gibi.
Magma Ejderi olunca kendisi de Ada kadar olduğu için olabilir.Niye kaçamasın ada büyüklüğünde 10 sayfada anca hareket eden yavaş bir saldırıdan. Ne boş adamsın.
Kaçmam demiş erkeklik yapmış ama şimdi volkanın dibinde keşke kaçsaydım diyordur.Kaido Luffy'e "Pekala bunu karşılayacağım" diyor ve Luffy orada elini çekiyor. Yani kafa kafaya giriyorlar.
Söylediği sahne;
![]()
Hemen bir sonraki sahne;
![]()