Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1171 Spoiler Yorumları

Big Mom'un ölümüne üzülürüm . Umarım ölmemiştir. Sebebi de kadını o kadar rezil işlediki. İlk çıktığındaki heybeti ve korkutuculuğu nereye coluk cocuk maskarası hali nereee. Umarım gelir de iadeyi itibar yapar. Bu kadar rezil işlediğin bir karakteri bence bir oturup düşünüp ben ne yaptım demesi gerekiyor :D
BM'yi hiç işlemedi. Luffy ile Kaido gibi vs'de attırmadı. Luffy, BM'yi biraz gıdıkladı sadece... :(

Luffy son yumrukta Kaido'yu tutuyordu. Kaçsaydı felan diyip işin içine varsayım sokacaksak Luffy'nin de o yumruktan sonra enerjisi bitmez devam eder dememiz lazım. Lamı cimi yok , yazar öyle istedi öyle oldu. Şu an da Luffy'nin karşısına çıksa küsküyü yer oturur. Çünkü Kaido engelini aştı. Aynı engelde daha fazla zorlamaz yazar. Zaten Kaido savaşmaz bile Luffy ile Nika aşkından dolayı, dostça savaşırlar ancak. Son savaşta Luffy ye yardım ettiğinde dediydi dersiniz :D
Luffynin eli yandi ve birakti tutmayi. Varsayim falan yok, ki atmislar zaten sayfalari da :)

Luffynin enerjisinin bitecegi ise kesin bir bilgi. Öncesinde bitti, Kaido düşmese herkesin ölecegini bildiği için geri Nika moduna girdi, son sahnesine bak yumrugu vurdugu anda daha Kaidonun bilinci kapanmadan Luffy bayiliyor.

Kaidonun yenilmesi, Luffyi Kaidodan güçlü yapmiyor, önce bunu anlamaniz lazim. Luffy 1 aylik yiyecek yeyip sifirlanirken Kaido hala birileriyle dovüşuyordu.

Luffynin Kaidoyu gecebilmesi için Kaido kadar savasip sirtinda ada tasiyip sifir km Kaidonun karsisina cikmasi lazim. Wanoyu gozunun önüne getir, Luffynin muhtemelen 9 kinda takilip kalacagini görürsün zaten :)

Senin önemi yok demekle olmuyor bu işler senin önem sıran gerçekleri değiştirmiyor.Luffy Kaidoyu yendi mi yendi bu saatten sonra Kaido anca hayranı olur rakibi olamaz Luffy’nin ;)
Kaidoyu yenen tek basina Luffy degil, yukarda da yazdim, ortada 1 vs 1 olsa haklisin derdim.zaten ama değil. Haliyle Luffy > Kaido denklemi gercekleri yansitmiyor. :)

Kaçmam demiş erkeklik yapmış ama şimdi volkanın dibinde keşke kaçsaydım diyordur. :D
Bu bana da oluyor, arkadaşlarla kafeye gidince gidip en sert, zift gibi filtre kahve içiyorum, şekersiz, sütsüz. Bütün gün midem yanarak geziyorum. :cool:
Olur da bi erkek yanımda bol sütlü garip garip kahve içerse bütün gün zorbalıyorum.
Ben de Kaido da Karadenizliyiz, bizde R olmaz. :D

Sürekli yeni bir şeyler yaratma sevdasından vazgeçip geçmiş olayları anlamlandırması beni sevindirdi, Aokiji'nin yoldan geçerken Dof ve Smoker'a denk gelmediğini öğrenmiş olduk. BB'nin de babası gibi bir şeyler hakkında bilgi sahibi olduğu ve Gallei-La devlerinin öneminin farkında olması dinamikleri daha da değiştirir. Luffy'nin artık gelene geçene KK olacam ben demekten öte geçmiş hakkında bilinç sahibi olması gerekiyor. Roger'ın TV öncesi ve sonrasındaki kişilik farklılığını yazar bu yüzden işledi muhtemelen.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık