Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1171 Spoiler Yorumları

Luffy zaten ben bunu yenerim dediği kişileri hep yeniyor.Luffy'nin meyve zirvesi Gear 5 zaten.Luffy Gear 5'i daha uzun süre kullanabilmesi ya da yan etkisini bitmesi en ona güç verir.Zaten Luffy çok güçlü.Meyvesi kullanıcısının hayal dünyasına bağlı.İstese Luffy havayı lastik yaparak deprem meyvesinin bir tekniğini yapabilir.Haki konusuna gelince daha çok yolu var.Kutsal şovalyelerle ve imparatorlar la savaşarak hakisini güçlendirir.
Gear 6 ya da Mother flame ile birleşme tarzı birşey bekliyorum ben nedense. İçime öyle doğuyor. En kötü ihtimal meyvesinin g5 de bilmediği özellikleri var ve bunları uyandıracak. Mesela elementel saldırı yapmak gibi ya da IM'in şeytanlaştırdıklarını dümtek tek yaparak eski haline döndürme tarzı meyvesinde ekstra özellik çıkar. Meyve burda bitmedi yani bence. Birşeyler eklenecek daha iyi ve güçlü kullanacak gibi geliyor. Daha serinin bitmesine çok var gibi duruyor. Hem haki Hem meyve gelişir vakit var. Herşeyin sesini duyma da bakalım ekstra güç verecek mi . Varsayım yaptım sadece.

Bir de şöyle bir durum var. Imu, Loki'nin varlığından ötürü yeni şövalye göndermiyor Harald öldüğünde, ama Loki halen oradayken gönderiyor ne alakaysa. Ayrıca Loki savunmasız halde ve öldürülebilirdi, ama öldürmeden bırakıp gitti Shamrock ve Gunko.
Lokinin bağlı olduğunu bildiği için göndermiştir.Aşırı önemli gücünden dolayı son ana kadar öldürülmesini istememiş olabilir.O nedenle o kadar uğraştılar tanrı şövalyesi olması için.

Loki hype yaşıyoruz şuanda şunu unutmayın objektif bakarsak oda hep karakterleri başta uçururken sonda bişekilde gömüyor.

Rox: başta haraldla garpla rogerla büyük savaşlar verirken imu tarafından kolayca yenildi ve garlingin ezik kılıcına öldü

Kaido: kimse öldüremez kimse vuramaz dendi wanoda kaidodan kan almayan kalmadı

Garp:arıkovanına nükleer bomba attı kuzanı tekte yerin dibine gönderdi shiryu deldi

Wb: dünyayı sallıyordu no name denizciler kılıçla delik deşik ediyordu

Rayleigh:kizaruyu engelleyip çiziyordu sözde kizaru ile dövüşürken luffylerede yardım edecekti 2 dakka sonra nefesi kesiliyordu

Gaban:sommersi low diffleyip gunkoya karşı aciz kaldı ölüyordu

Harald: roxla büyük savaşlar veriyorken en sonda lokiden tek yedi

Kısaca her karakteri başta çokgüçlü gördük top tierlerde ama sonunda bi zayıflığı görünüyor lokide umarım tutarlı olur bu durum.
Kaido hariç doğru yorum.

Anlatısının hakkını veren tek karakter Kaido oldu, nasıl düştüğüne bakmak yeterli. Tanrı meyveli rakip + Ada kadar yumruk + ada kadar yumruğa basılan kral haki ve temassız b haki + yerden alınan hasar + magma + volkan patlaması + öncesinde nerdeyse tüm adayla saatler süren dövüş + ada taşıma.

Kaido'nun hiçbir zayıflığının gösterilmemesi de cabası.

Milletin efsane meyvesi bir sürü elemental atak yapar bizimkisinden hala görmedik.

Kaido karşısındaki yıldırım herhalde gökyüzünde oluşan yıldırımdı.
Lastik olduğu dönemde bile ateş tabanlı saldırı atabiliyordu Luffy.

NİKA olunca ise boro breathi yeri halı gibi silkeleyerek geri gönderebiliyor, yıldırımı tutup fırlatabiliyor, lazer ışınını bildiğin yiyor, denizi lastik gibi sallayabiliyor.

O yüzden NİKA'nın üstüne efsane aramak boşa.

Big mom ; uçuyor. vurduğu yere istediği devasa şimşekler indirebiliyor , devasa bir haki gücüne sahip yoğun bir silahlanma hakisi veya law gibi yoğun iç organlara direk saldıran bir saldırı olmadıkça kolay kolay hasar almıyor. bir mars olmasa da en az bir dev kadar büyük. Silahlanma hakisi ve kral hakisini üst düzey de kullanabiliyor

Enel : uçuyor, devasa yıldırımlar kullanabiliyor gözlem hakisi dışında kullabildiği ekstra bir haki yok. haki yönünden çok güçsüz ama logia türü olarak yediği meyve çok üst düzey

Yamato : Uçabiliyor, mistik ozan meyvesi kulanıcısı, devasa saldırılarda bulamıyor, üst düzeyde kaido kadar olmasa da hem kral hakisi hem de silahlanma hakisi kullanabiliyor.

Big mom, enel e yamato'yu bilerek verdim. Şimdi Loki'nin meyvesi için Enel kadar güçlü bir login türü olarak görmüyorum. Yamato ile denk bir mistik zoan türüne eş değerdir. Marco'nun antik meyvesiyle aynı derecede görüyorum. Meyve gücü olarak ejderha meyvesinden çok aşağıda bir seviye gibi. Haki gücü Big mom'dan ziyade Yamato ile eş değer seviyede görüyorum. Burada Big mom ile ilgili kısa bir ayrım yapacağım Kek adasındaki Big mom ile panodaki Big mom arasında devasa güç farkları var. Kek adasında hasar verebilmek yani hakisinin zayıfladığı tek kısa an anne Carmen'nin fotoğrafının kırılması gibi çok istisnai şeyler yaşanması gerekiyor. Onun dışında kolay kolay hasar almıyor. Wano'da ise Law meyvesinin gücü ile daha çok hasar almıştı. Hatta Law benzer teknikle kaido'ya da zarar verebilmişti. Bu yüzden pano ve kek adasındaki dengesizlikte güç kıyasında kek adasındaki versiyonunu kullanıyorum.

Loki çok güçlü bir karakter buna karşı en ufak bir kuşkum yok fakat yenilemez bir karakter değil. Yani akaiunu kısacası loki'yi çerez edebilir. Hatta Fujitaro da gözlem hakisi gücünü düşündüğümde Loki'nin pek bir avantajı kalmıyor. Çok arada bir karakter. Benim için Oden seviyesi altıdır. Oden sadece haki gücüyle kaido'yla kafa kafaya dövüşmüş kaido'nun çekindiği birisi. Loki için oden altı Big mom, Yamato seviyelerinde bir karakterdir diyorum.
Loki BM'yi neyle alacak ?

Oden'e bütün element atakları işletilebilir ancak BMye bir şey işletemezsin.

O yüzden doğru sıralama bence BM > Oden > = Loki = Yamato olur.

Şimdi herşeyin birde içeriği var onu koymazsak yanlış anlaşılabilir.

Rox güçliydü ama daha Imuyla dövüşe hazır değildi ve ailesine olan sevgisi yüzünden gitti yenildi, bu domi reversi Joyboy seviye kral hakisi olmadan yada başka bir üstün yetenek olmadan aşılamıyor onu anladık.

Kaido teke tekde alınmaz deniyordu ama Luffy Nikayı uyandırarak teke tekde en güçlü ünvanını Kaidodan aldı.

Garp Cobyi koruduğu için aldı o daebeyi bide Shiryuunun meyvesi bir katil için en iyi meyve denilebilir o yüzden küçümsememek lazım, Sanji bile Absaloma karşı ne kadar zorlandı ki o bu meyve hakkında bilgiliydi.

Beyaz sakalı yaralayanlar haki sahibi güçlü denizciler hem aslan ne kadar güçlü olsada karınca sürüsünün yuvasına düşse zarar görür.

Rayleighin nefesinin kesilmesi zayıf olduğundan değil çok güçlü bir rakip karşısında inaılmaz bir enerji kullandığından ve içinde bulunduğu durumdan.

Gabanın Gunkoya yenilmesi tamamen oğlunu tehlikeye atmak istememesinden başka birşey değil yoksa 3 saniyede alırdı onuda.

Harold Lokiden tek yedi ama Loki bir efsanevi dev ama sıradanda değil özel bir karakter belliki. Ragnirin gücüde hafife alınmamalı burada belki bu çekiç Yorudan üst seviye bir silah. Ama Lokinin hakkını verelim herif çok aşırı güçlü bir karakter. :sapkali:
Herkese bir hikaye uydururken Kaido'ya Luffy'e 1 e 1 de kaybetti demek komik bile değil maalesef :)

Luffy bırak Wano'yu, şimdi bile Kaido'yu teke tekte yenemez 100 kere dövüşseler 5 kere yener mi, sanmam. :)

Kaido hariç doğru yorum.

Anlatısının hakkını veren tek karakter Kaido oldu, nasıl düştüğüne bakmak yeterli. Tanrı meyveli rakip + Ada kadar yumruk + ada kadar yumruğa basılan kral haki ve temassız b haki + yerden alınan hasar + magma + volkan patlaması + öncesinde nerdeyse tüm adayla saatler süren dövüş + ada taşıma.

NİKA olunca ise boro breathi yeri halı gibi silkeleyerek geri gönderebiliyor, yıldırımı tutup fırlatabiliyor, lazer ışınını bildiğin yiyor, denizi lastik gibi sallayabiliyor.

Herkese bir hikaye uydururken Kaido'ya Luffy'e 1 e 1 de kaybetti demek komik bile değil maalesef :)

Luffy bırak Wano'yu, şimdi bile Kaido'yu teke tekte yenemez 100 kere dövüşseler 5 kere yener mi, sanmam. :)
Çok matrah şeyler değiller. Boro breathi bir parşomen ile geri döndüren de var. Kesen Zoro Kinemon var. Law da atağı istediği gibi yönlendirebilir o meyveyle. Ateşli teknik Sanji de yapıyor. Luffy'nin yapabilmesi sorun değil. Yıldırım ile çok daha güçlü elementsel ataklar yapanlar var. Kaido, Enel, Loki, Big Mom, Nami. Lazer ışınından etkilenmeyen başka kişiler de var ki Luffy o lazer ışınından etkileniyor hasar alıyordu. O yüzden Luffy'nin meyvesel atak gücü çok düşük duruyor. Gorosei kaale bile almadı Luffy'nin ataklarını özellikle Mercury.

Loki bir vurdu Imu'nun bile imkan vermediği Harald öldü. Üstüne üstlük bomboş bir enerji muhabbeti var. Ne yapıyor da o kadar enerjisi gidiyor anlamak güç.

Shanks'in durdurmasını da bir bakıma göstermiş oldu aslında. Loki intikam için hükümetle savaşmaya gidecekti. Shanks bunun daha erken olduğunu düşündüğünden kandırmıştır. :D
Olay basit aslında bence de . Ama netleştirmemesi insanın fikrini kesinleştirmiyor :D

Büyük ihtimal bunların hepsi Shanks'ın planı. Loki'nin önemini biliyordu , Luffy gelene kadar rahat dursun diye zincirledi adamı. Loki'yi de yendiği gözümde kesin. Loki çünkü lanet okuyordu Shanks'a. Korkak felan da diyordu. Hükümete saldırma yapma etme, Nikayı bekle dedi büyük ihtimal. Loki de kabul etmedi. Bi şekil zincirledi bunu :D

Olay basit aslında bence de . Ama netleştirmemesi insanın fikrini kesinleştirmiyor :D

Büyük ihtimal bunların hepsi Shanks'ın planı. Loki'nin önemini biliyordu , Luffy gelene kadar rahat dursun diye zincirledi adamı. Loki'yi de yendiği gözümde kesin. Loki çünkü lanet okuyordu Shanks'a. Korkak felan da diyordu. Hükümete saldırma yapma etme, Nikayı bekle dedi büyük ihtimal. Loki de kabul etmedi. Bi şekil zincirledi bunu :D
Olayı aslında eskiden fıkra diye anlatmışlar. :D
Devlerin vücutları büyük olduğu için beyinlerine kan pompalanırken lag oluşuyor ve kandırılmaları kolay oluyor. :D

Adam karısına şişe içinde şeytanı emanet etmiş.
Kadın, şeytanı daha yakından görebilmek için şişenin kapağını açmasın mı! Tabii şeytan dışarı fırlamış ve gülmeye başlamış: Merakına engel olamadın ve kocanın 40 yıllık emeğini boşa çıkardın" diye alay etmiş.
"Yok canım" demiş kadın.
Sen hiç o şişenin içinde olmadın ki"
Nasıl olur" diye haykırmış şeytan, "Sen de gördün... Şişeden çıktım ben!" Kadın ısrar etmiş, "O küçücük şişeye nasıl girebilirsin ki, hiç de inandırıcı değilsin.
Kafası atmış şeytanın, "Gireyim de gör" demiş ve tekrar şişenin içine girivermiş.
Adamın şeytanı hapsetmesi 40 yılını, kadının ise yalnızca 5 dakikasını almış.
Şeytan şöyle isyan etmiş: "Allah'ım, madem kadını yaratacaktın, o zaman bana ne gerek vardı...

Kaido hariç doğru yorum.

Kaido şuan Luffyi görse secde eder tövbe eder abi beni tayfana kat diye yalvarır sen 5 kere yener mi sanmam diyorsun :ehe: Ayrıca yine güç dengesi sıralaman beni benden aldı ahahahdhddhjs

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık