Evet kesilmiş gibi daha çokDaha çok kesilmiş gibi orada bir şeyler söylecekti. Oda bizi kekliyor yine.
Evet kesilmiş gibi daha çokDaha çok kesilmiş gibi orada bir şeyler söylecekti. Oda bizi kekliyor yine.
O saldırıda Zoro ölüyordu öyle 5-10 dakika tutmadı 1-2 saniye durdu hani.Bakma Kaido oradaki herkesi tekler geçerdi buna Luffy dahil ki teklemişliği var zaten yeterki kafaya oturtsun.Malum hikaye gereği gidip uğraştı Luffy güçlendi falan işte.Savaş başladığında tam güçte yapılmış Big Mom + Kaido ortak saldırısını durduran Zoro "şu anki haliyle" en azından Yamato kadar bile iş yapamayacaksa gitsin sake-bar açsın akşama kadar orada takılsın.
Wano başı Luffy de Katakuri yenmiş biriydi ama Kaido, üstelik de dönüşmemiş haldeyken basitçe tekledi. Sanji de Zoro da Kaido'yu o kadar tutamazlar şu an. Yamato, bu ikisinden oldukça güçlü ki zaten serinin yazarı da "Oden gibi tüm Wano'yu dolaşacağım" gibi saçma sapan bir bahane ile tayfaya getirmedi. Çünkü gelseydi tayfada en güçlü ikinci kişi olacaktı ve yazar bunu istemedi.Kaido'nun en güçlü adamlarını yenebilen iki kişinin Kaidou'nun kendisini bir süre tutamayacağını düşünüyorsan, bunun üzerine diyebileceğim çok bir şey yok. Şahsi görüşündür, saygı duyarım. İyi forumlar.
Arkın başında tek yemiş Luffy'nin bir haftalık hızlandırılmış haki eğitimiyle Kaidou'ya karşı o kadar dövüşememesi gerekirdi, zira aradaki fark çok büyüktü. Hikaye gereği öyle olması lazımdı, öyle oldu.Wano başı Luffy de Katakuri yenmiş biriydi ama Kaido, üstelik de dönüşmemiş haldeyken basitçe tekledi. Sanji de Zoro da Kaido'yu o kadar tutamazlar şu an. Yamato, bu ikisinden oldukça güçlü ki zaten serinin yazarı da "Oden gibi tüm Wano'yu dolaşacağım" gibi saçma sapan bir bahane ile tayfaya getirmedi. Çünkü gelseydi tayfada en güçlü ikinci kişi olacaktı ve yazar bunu istemedi.
Bir de şöyle bir durum var. Imu, Loki'nin varlığından ötürü yeni şövalye göndermiyor Harald öldüğünde, ama Loki halen oradayken gönderiyor ne alakaysa. Ayrıca Loki savunmasız halde ve öldürülebilirdi, ama öldürmeden bırakıp gitti Shamrock ve Gunko.OP'deki en sevmediğim hikaye anlatımına geri döndük. İnanılmaz güçlü, yenilmezmiş gibi gözüken bir karakter yaratayım. Güç gösterisi olsun diye iki-üç karaktere tek attırayım, devamında ise "eğitim yaptım ben" diyen ana karakter veya rastgele karakterlerin gerisinde bırakayım. Loki'nin gücünü, kutsal şovalye olmuş Herald'a tek atmasıyla anladık. Gel gör ki bu karakter, belki de iki-üç bölüm sonra yerden yere vurulacak. Şahsen, boyutundan kaynaklı deniz taşının olduğu herhangi bir şey ile dövmek zor olmasa gerek ama hikayenin devamını merak ediyorum. Bu kadar bekledikten sonra bölüm beni heyecanlandırmadı.
Yolu kim bulacak ? Poneglifleri sen mi okuyacaksın ? Yaralarımızı kim bandajlayacak.Şaka bir yana, zoro yanında birisi elinden tutarken düz yolda kaybolan birisi.Nami olmadan yanlışlıkla east blue ya döner bizimkiler.Diğer tayfa üyelerini Elbaf'ta unutmuş gibi yapıp bıraksınlar şu kadro son adaya çok daha rahat ulaşmazsa ben de bir şey bilmiyorum![]()
Aklı yerinde 3-4 kişi toplansak, şu manga bölümünün içinden geçeriz. Şu bölüm bana o kadar tutarsız geliyor ki anlatamam. Korsanlar kralının tayfası, tanrı şovalyelerini nasıl yok eder bilmiyor ama Loki, tek atabiliyor. Buraya yazıyorum, Sanji'de kral haki kullanmaya başlar 2-3 bölüme veya teknolojik bedeni falan filan diye bir şeyler yuttururlar bize. Yazardan bedava power-up ....Bir de şöyle bir durum var. Imu, Loki'nin varlığından ötürü yeni şövalye göndermiyor Harald öldüğünde, ama Loki halen oradayken gönderiyor ne alakaysa. Ayrıca Loki savunmasız halde ve öldürülebilirdi, ama öldürmeden bırakıp gitti Shamrock ve Gunko.
Usopp'un kolpalarının gerçeğe dönüşmesi olayı umarım devam etmez. Ragnir'i gidip o alırsa çok üzücü olur. Sapanına koyup sincap formunda fırlatsın bir iki sahnede yeter, fazlasına gerek yok. Nami'nin Zeus'una dönerse çok dandik olur. Franky gitsin bir tam otomatik tüfek falan yapsın ondan iyi.Ulan Usopp bir powerup alamadan bölümü bitirecek gibi. Hep korkak kalacak bu gidişle.