Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1171 Spoiler Yorumları

Kid Kaido'ya karşı pek savaşamadı. Law'ın meyvesinin de bir başka dengi yok. Çok ultra bir meyve o. Ama o bile adam akıllı tutamazdı tek başına Kaido'yu. Uyanışla bir ihtimal. Yamato fiziksel olarak kapışıyordu bildiğin Kaido ile.
Kaido'nun en güçlü adamlarını yenebilen iki kişinin Kaidou'nun kendisini bir süre tutamayacağını düşünüyorsan, bunun üzerine diyebileceğim çok bir şey yok. Şahsi görüşündür, saygı duyarım. İyi forumlar.

Kaido'nun en güçlü adamlarını yenebilen iki kişinin Kaidou'nun kendisini bir süre tutamayacağını düşünüyorsan, bunun üzerine diyebileceğim çok bir şey yok. Şahsi görüşündür, saygı duyarım. İyi forumlar.
Kaidou'nun en güçlü adamları Kaidou'dan 2-3 gömlek altta olduğunu bilmek lazım.Yamato kral haki kaplaması + mistik Zoan var.Yamato evet yorgun Kaiodou ile kapıştı ama zaten amacı oyalamaktı ki oyaladı zaten.Aşağı ya inmesine izin vermedi.Zoro bence bunu şuan yapamaz.

Kaidou'nun en güçlü adamları Kaidou'dan 2-3 gömlek altta olduğunu bilmek lazım.Yamato kral haki kaplaması + mistik Zoan var.Yamato evet yorgun Kaiodou ile kapıştı ama zaten amacı oyalamaktı ki oyaladı zaten.Aşağı ya inmesine izin vermedi.Zoro bence bunu şuan yapamaz.
Dediğim gibi ben bu görüşe katılmıyorum, adamlarının da Kaidou'dan öyle 2-3 gömlek aşağıda olduğunu düşünmüyorum. Zoro da Sanji de oyalama işini gayet iyi yapabilirdi. Yenemeyecekleri kesin, ama tutabilirlerdi.

Savaş başladığında tam güçte yapılmış Big Mom + Kaido ortak saldırısını durduran Zoro "şu anki haliyle" en azından Yamato kadar bile iş yapamayacaksa gitsin sake-bar açsın akşama kadar orada takılsın.

Kaido'nun hibrit formunu tutamazlar. King ve Queen önce Marco'yu birlikte rahat yenebilsinler.
Marco onları sadece tuttu, ikisinde de ciddi bir hasar yoktu. İyileşme yeteneği olan biri de bir zahmet ikisini tutabilsin, ki kendisi bunun oldukça zor olduğunu söylüyordu. Dediğim gibi bu tartışma bir yere varmaz, kendimizi yormayalım.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık