Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1171 Spoiler Yorumları

Sanji'nin genleri açılınca gayet de sağlam oldu. Queen gibi birinin saldırıları çizik dahi bırakamadı. Zoro da, Sanji de bir süre Kaidou'yu tutabilirdi bence.
Sağlam oldu da Kaido'ya farkeder miydi? Kral hakisi yok bir kere. Çok büyük eksik. Yamato kullanıyor gibi duruyor kral hakiyi.

Sağlam oldu da Kaido'ya farkeder miydi? Kral hakisi yok bir kere. Çok büyük eksik. Yamato kullanıyor gibi duruyor kral hakiyi.
Kid'de Fatihin Hakisi var, ama kullanırken görmedik. Law'da da bildiğimiz kadarıyla yok, ama bunlar gayet saldırıyordu Kaidou'ya. Ben burada yenmekten de bahsetmiyorum, tutmaktan bahsediyorum. Onun için de Fatihin Hakisi gerekmez diye düşünüyorum. Ayrıca Sanji'nin aşmış hızını görmezden gelme.

Kid'de Fatihin Hakisi var, ama kullanırken görmedik. Law'da da bildiğimiz kadarıyla yok, ama bunlar gayet saldırıyordu Kaidou'ya. Ben burada yenmekten de bahsetmiyorum, tutmaktan bahsediyorum. Onun için de Fatihin Hakisi gerekmez diye düşünüyorum. Ayrıca Sanji'nin aşmış hızını görmezden gelme.
Kid Kaido'ya karşı pek savaşamadı. Law'ın meyvesinin de bir başka dengi yok. Çok ultra bir meyve o. Ama o bile adam akıllı tutamazdı tek başına Kaido'yu. Uyanışla bir ihtimal. Yamato fiziksel olarak kapışıyordu bildiğin Kaido ile.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık