-Usopp dünyanın en cesur savaşçısı olmak istiyordu, Elbaf Elbaf diye yanıp tutuşuyordu ancak şuana kadar hiç numarasını göremedik. Killingham onun için iyi bir rakip ama eşleşme ihtimalini imkansıza yakın görüyorum.Tam usopp’un rakibi. Korkulardan besleniyor yeteneği. Usopp kadar korkağı yoktur tayfada. Korkusuz olmak istiyordu zaten. Ağır gelebilir ama onu yendiği taktirde yasopp seviyesine gelir. Haki olayı tamam ama güç eksikliği çok fazla. Hakide ustalaşsa dahi çok sağlam gözlem edinir. Güç için elindeki sapanda bir yere kadar etkili. Oda birşeyler yapmalı. Benim tahminim vegapunk lilith. Onunla sağlam şeyler çıkabilir. Silaha geçerse sürpriz olmaz ama her türlü lilith ile bunu ancak yapabilir.
Bir de Usopp'un korkaklığı genetik. Babası Yasopp da korkağın önde gideni, o yüzden Usopp'un mizacının da hiçbir zaman değişmeyeceğini düşünüyorum.
-Usoppun silaha geçme ihtimali de maalesef 0. OP evreninde sapan kullanan başka biri var mı, yok. Sapanın patentini almış Usopp. Nami de aynı şekilde klimatektinin patentine sahip. Yazar seviyor böyle gevezeliği, ilerde olacak olan en fazla sapan ve klimatektin upgrade alması olur, modifiye yaparlar, ekleme çıkarma yaparlar, bakarsın sapanla lazer atar Usopp ama silah imkansız bence.