Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1170 Spoiler Yorumları

bu bölüm güç dengesini çokfena bozan cinsten bölümün tamamını görmek lazım.

ragnir vs loki oluyor ve loki bitkin düşüyor kısaca ragnir tek başına loki ile denk lokide tamgüç haralda saldırmaya gidiyor ve acocla tekliyor haraldı ama bölüm içinde gaban ve shanksında rolü vardır illaki loki gerçektende kaido üstü bi karakter çıktı abarttı diyenler nerdesiniz.
 
Bunların olayı meyve değil ki ölümsüzlük. Kairoseki takman ölümsüzlüklerini durdurmaz. meyvesi olanların enerjisi düşer ama kolunu kesip geri savaşır zaten yeniden çıkıyor.
Ölümsüzlük şeytan meyvesinden geliyor..Çekiç etkisi yapıyor. Buda yeterli Yenmen için
 
Eğer Loki'nin meyvesinin kanatları varsa hybrid formu şuna benzerse "bu meyveyi daha önce kimse yemedi" olayı biraz şaibeli olacak. Belki de bu meyveyi ilk Imu yedi, verdiği ölümsüzlük de eğer bu meyvenin özel bir laneti gibi bir şeyse, Harald'ı nasıl tek hamlede parçalara ayırdığı ve tamamen yok ettiği anlam kazanır. Bu yüzden Xebec bu meyveyi Harald yemeli demiş olabilir. Eğer şeytan meyveleri Yggdrasil ağacından yayılıyorsa bu adam meyvelerin antisi bile çıkar. Böylesine konular varken adam hala silüet çiziyor.

 
Kesin olan belli ki Loki, Shanks’a ‘Beni zincirle, namın yayılsın.’ demiş. Başka türlü Shanks, Loki’yi yenemezdi ya da tek vuruşluk canı kalmıştı. Loki’yi yenip millete kendi rankını kastırmış.
 
Adam babasını parçalara ayırmış!

loki Kaido’dan daha güçlüdür diyebiliriz. Her şeyi özel, kendisi bile. Adam yürüyen doğal afet. Gelde fanı olma. Oda sen bize ne okutuyorsun .Mükemmelsin.
 
Babadan mirasla bu kadar hızlı metin 2 de çar bile dizemesin adam şeytan göz mjolnir.efsanevi meyve, antik dev kanı kralın varisi oluyor
GARİBAN luffy yıllardır meyveyi nerfli kullanıyor
 
Kesin olan belli ki Loki, Shanks’a ‘Beni zincirle, namın yayılsın.’ demiş. Başka türlü Shanks, Loki’yi yenemezdi ya da tek vuruşluk canı kalmıştı. Loki’yi yenip millete kendi rankını kastırmış.
Çok fazla saçmalık var bu konuda.
JoyBoy'un hakisi Emeth'den yayılınca devler "Shanks'in hakisinden bile daha güçlüydü sanırım" diyor. Loki veya Harald gibi karakterleri anmıyorlar.
Shanks cidden kralın hakisi konusunda aşırı güçlenmiş olabilir.

O kısma da retcon geliyor anlaşılan.
 
Peki Harald, Zoro ve Killer karşılaşmasında ki yer gibi küp küp mü parçalanmış?
 
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık