Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1170 Spoiler Yorumları

Bu ölümsüzler Aokiji ve Akainu'nun tam saldırılarından nasıl ölmeden kurtulabilirler merak ediyorum hakileri yetmediği sürece.
Aokiji dondurdu diyelim ne yapabilecekler. Akainu yaktı eritti diyelim ne olacak yani tuhaf geliyor bana her şartta iyileşmek. Anka gücü bile böyle değilken üstelik.
Hidan gibi olur bence. Bir süre sonra besinsizlikten ölürler. Abis mührü olmayanlar yaşlanmayı durduramıyor gördüğümüz kadarıyla. Garling'de Derin Deniz Mührü olmasına rağmen yaşlandı.

Güncel Loki şu an bence de serinin en güçlüsü adam güçlendirilmiş Harald'ı yeniyor bunun yediği meyve aşırı op bir meyve Shanks'ın Loki ile bir anlaşması olabilir yoksa Loki'yi kimsenin o ağaca bağlayabileceğini zannetmem.

Shanks'ı bu kadar takmayın arkadaşlar. Loki'den daha önemli bir karakter seri için. Luffy'den sonra gelebilir hatta. Wb'nin dediği gibi ''basamakları çok hızlı çıktın daha dün şahin gözle düello ediyordun'' diyor. Belli bir süreden sonra güçleniyor Shanks. Luffy Wano gibi düşünün. Sağ koldan Yonkou seviyesine çıktı. Demekki Shanks da öyle bir sıçrama yaşamış.

Onun harici adamlar Shanks için Rogerlarla kapışmış , hemde 1 değil 2 değil defalarca. Babanın oğul sevgisinden mi yoksa Kaderin çocuğu olmasından kaynaklı felan mı :oleyo2:

"Enel yıldırımına haki eklerse ne olur?" sorusunun cevabını gördük. Yalnız Loki Luffy'i yenemesin diye yıldırım gücü vermiş. Enel benzeri bir olay göreceğiz herhalde.
G5'teyken kesikler dışında hiçbir saldırı işlemiyor zaten yıldırıma bağışıklığının bi anlamı kalmadı artık.

Ölümsüzlük şeytan meyvesinden geliyor..Çekiç etkisi yapıyor. Buda yeterli Yenmen için
Deniztaşının etki etmesi için meyvenin sahibine temas etmesi lazım olabilir. Mesela Law deniztaşı kelepçeleri meyve gücüyle değiştiriyor, Shiki deniztaşı kaplı gemileri uçurabiliyordu.

Her seye ragmen o gozlerin seklinin sebebi neydi? One Piece’de oyle gozlere sahip bir canli gormedik. Im’in Mihawk’in ve Zunesha’nin gozleri belli ki bir donemde yasamis insanlarin genetik ozelliklerinin eseri ama Loki’nin o gozleri aciklamadi Oda. Ben dogustan meyveli vs diye bekliyordum goruyoruz ki meyveyi de onlarca yil sonra babasinin yonlendirmesiyle yiyor. Sacma sapan bir buff aldi hayirlisi bakalim. Hem efsanevi zoan turu bir meyve yedi ki sahsimca Fenrir gibi bir seye donusecek hem de sekil degistirme ozelligi veren bir meyve yemis cansiz nesneden silahi oldu. Bu adami serinin sonuna saklamakta hakliymis ama Shanks bu adami nasil zincirlere vurdu orasi da muamma. Belki de Shamrock zincirledi Loki de onu Shanks zannetti

İmu Nika meyvesi hariç tüm Şeytan meyvelerinin güçlerini kullanıyor olabilir. Karasakal da bilmiyordu Nika meyvesini.

haraldın kontrolü ele alması sonucu anca kaybetmesi gerçeği ortaya çıksı son spoılarda muhtemelen harald>loki 1v1 yüksek zorluk felandır ama loki kaidodan üstündür 1 tık şu bölümdeki donelerle

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık