Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1170 Spoiler Yorumları

Serinin 1 numaralı bug u kairosekinin (deniztaşı)adının bile geçmemesi ne kadar garip...

Adam resmen bunları yenmen için ➡ kralın hakisi lazım diye racon kesiyor ama kairoseki Kelepçelerinin adı bile geçirmiyor..

Neyse bakalım görelim

Bu ölümsüzler Aokiji ve Akainu'nun tam saldırılarından nasıl ölmeden kurtulabilirler merak ediyorum hakileri yetmediği sürece.
Aokiji dondurdu diyelim ne yapabilecekler. Akainu yaktı eritti diyelim ne olacak yani tuhaf geliyor bana her şartta iyileşmek. Anka gücü bile böyle değilken üstelik.

Serinin 1 numaralı bug u kairosekinin (deniztaşı)adının bile geçmemesi ne kadar garip...

Adam resmen bunları yenmen için ➡ kralın hakisi lazım diye racon kesiyor ama kairoseki Kelepçelerinin adı bile geçirmiyor..

Neyse bakalım görelim

Bunların olayı meyve değil ki ölümsüzlük. Kairoseki takman ölümsüzlüklerini durdurmaz. meyvesi olanların enerjisi düşer ama kolunu kesip geri savaşır zaten yeniden çıkıyor.

"Enel yıldırımına haki eklerse ne olur?" sorusunun cevabını gördük. Yalnız Loki Luffy'i yenemesin diye yıldırım gücü vermiş. Enel benzeri bir olay göreceğiz herhalde.

Hay senin siluetine yaaa. Rayleighin sabaodyde ilk gözüktüğü zaman inanılmaz hoşuma gitmişti.zart diye gösterdi korsanlar kralının sağ kolu diye. Sırf bu gazla one piece benim için başka bir seviyeye çıkmıştı. Gerizekalı herif şimdi her boku silüet ile gizlemeye çalışıyor. 1170 bölüm olmuş be gerizekalı artık daha neyi gizlemeye çalışıyorsun.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık