Bu aralar Ragnir’in Ussop’un eline geçeceğine dair teori var. 

Kaidou'nun ejderha hali de uçamıyor zaten, bulutlara tutunuyor. Melez formunda da bulutlara tutunabilir, buna bir engel yok.Kaidonun kanatlı versiyonu gelecek. Kaido hibrid halde uçamıyordu. Bizimki uçacak. Arı gibi sokacak.
Arkadaşlar tarafsızca yorum yapın. Sizce neden one piecete okuduğumuz bu son birkaç bölüm harika ve güzel???
Öyle birşey olsun ben seriiyi bırakırım. Ama öyle birşey olma durumu bu ilk gösterildiğinde sahte 20 tonluk çekici vardı ya bunun ondan dolayı geliyor.Bu aralar Ragnir’in Ussop’un eline geçeceğine dair teori var.![]()
Luffy şanslı olduğu için hayatta kalmadı. Zaten öldü. Seride bize Nika hortlatıldı geldi. Kabullenelim diye de güya Luffy yeniden diriltildi. Ama asıl karakter Nika oldu (Ana karakter).Normal değil.Xebec bile arıkovanını alması 4 yıl sürdü.Luffy her daim güçlü kişilerle kapıştığı için ve güçlü kişiler hep onu hafife aldığı için bu kadar güçlendi.Bi de şanslı olduğu için hayatta kaldı.Normal şartlara 1000 defa ölmüştü.Bigmom ve Kaidou'nun yenilmesinin sebebi Luffy'yi öldürmektense hapse atıyorlar.Bu yüzden kaybettiler.Shanks bu yaşlarda 1 milyar,Katakuri 48 yaşında 1 milyar.Shanks adım adım ilerleyerek risksiz şekilde Yonko oldu.Luffy hurra diye riskli şekilde Yonko oldu.
Böyle bir şey olursa kimse devam etmez Ama Usopp’un buff alacağı kesin.Öyle birşey olsun ben seriiyi bırakırım. Ama öyle birşey olma durumu bu ilk gösterildiğinde sahte 20 tonluk çekici vardı ya bunun ondan dolayı geliyor.
Oyununda da o çekiç var hala mesela... Ama ciddi ciddi gelsin seriyi bırakırım net. Bu kadarını kaldıramam artık.
Elinden sapanı bıraksa hakisini aktif etse yeterli. Babası bir silahla gemi uçuruyor bu hala mantar atıyor sağ solaBöyle bir şey olursa kimse devam etmez Ama Usopp’un buff alacağı kesin.

Şu paragrafta doğru 1 tane cümle yok.Gözlem katili ünvanı var adamda.Oda'nın favori karakteri Shanks.Dedigin tam tersi çok güçlü görüyor.Onigashima savaşında Kid Bigmom ve Kaidou ile kapışıyor ikisi de ona saldırıyor ama kid ölmüyor.Adam kral hakisi ile Amiral durduruyor.İsteae tek atar.Aam kral halinin üstadı.Hem Shanks saha adamı.Kaidou gibi mekan korsanı değil.Kaidou genele hep Wano'da oluyor.Marineford'da Shanks Kaiodu'yu durduruyor.Gücünü tam görmediğimiz için bişey pek bişey demiyorum ama güçlü çıkacaktır eminim.Shanks favorisini Kaidou'nun aşağısına koyacağını sanmam.
Yakışır Usopp’uma…Hem de çok güzel yakışır!Bu aralar Ragnir’in Ussop’un eline geçeceğine dair teori var.![]()