Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1170: Çelişkiler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 70 86.4%
  • Orta

Kullanılan: 8 9.9%
  • Kötü

Kullanılan: 3 3.7%

• Kullanılan toplam oy
    81
Bu aralar Ragnir’in Ussop’un eline geçeceğine dair teori var. :üzgünüm:
Öyle birşey olsun ben seriiyi bırakırım. Ama öyle birşey olma durumu bu ilk gösterildiğinde sahte 20 tonluk çekici vardı ya bunun ondan dolayı geliyor.
Oyununda da o çekiç var hala mesela... Ama ciddi ciddi gelsin seriyi bırakırım net. Bu kadarını kaldıramam artık.

Normal değil.Xebec bile arıkovanını alması 4 yıl sürdü.Luffy her daim güçlü kişilerle kapıştığı için ve güçlü kişiler hep onu hafife aldığı için bu kadar güçlendi.Bi de şanslı olduğu için hayatta kaldı.Normal şartlara 1000 defa ölmüştü.Bigmom ve Kaidou'nun yenilmesinin sebebi Luffy'yi öldürmektense hapse atıyorlar.Bu yüzden kaybettiler.Shanks bu yaşlarda 1 milyar,Katakuri 48 yaşında 1 milyar.Shanks adım adım ilerleyerek risksiz şekilde Yonko oldu.Luffy hurra diye riskli şekilde Yonko oldu.
Luffy şanslı olduğu için hayatta kalmadı. Zaten öldü. Seride bize Nika hortlatıldı geldi. Kabullenelim diye de güya Luffy yeniden diriltildi. Ama asıl karakter Nika oldu (Ana karakter).

Öyle birşey olsun ben seriiyi bırakırım. Ama öyle birşey olma durumu bu ilk gösterildiğinde sahte 20 tonluk çekici vardı ya bunun ondan dolayı geliyor.
Oyununda da o çekiç var hala mesela... Ama ciddi ciddi gelsin seriyi bırakırım net. Bu kadarını kaldıramam artık.
Böyle bir şey olursa kimse devam etmez Ama Usopp’un buff alacağı kesin.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık