Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1170: Çelişkiler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 70 86.4%
  • Orta

Kullanılan: 8 9.9%
  • Kötü

Kullanılan: 3 3.7%

• Kullanılan toplam oy
    81
Umarım bu çekiç Usopp'a hayran olup Yonkou gücünü Usopp çöpüyle paylaşmaz. Bu arc Usopp'un arcıydı sözde, şu an Usopp'u bu arcda öne geçirecek tek şey bu Ragnir.
Tam olarak Usopp'un trollemeleirnde geçen 1000 tonluk gücü olup her tarafı maket gibi yıkacak bir çekiç ama bakalım Oda nasıl kurgulayacak. Bir şekilde Loki ben Elbaf'a kral olmam lazım deyip Ragnir'i tayfaya paslayabilir belki bir şekilde.

Bilmiyorum belki yanlış dğşünüyorumdur.
Harald seviye olarak meyvesiz Wb-Kaido seviyesidir gibi geliyor. Xebec ile eşit seviyedeler.

Eğer Xebec istediği meyveyi yeseydi ve Harald da aynı şekilde efsanevi meyveyi yeseydi Prime Roger ve Wb seviyesinde olabilirlerdi hatta aşma ihtimalleri de vardı ama olmadı.

Meyve + Ragnir'li Loki'yi Shanks'ten güçlü iması ile bitirmiş bölümü. Gerçi o zamanlar Shanks çok genç. Yani daha sonra "merdivenleri hızla tırmanmış" olabilir ama yine de rahatsız etti.

Gaban ve Shanks hızlı saldırmaya devam edersek yıpranıp yenilecek diyorlar, hem de Loki'yi beklememiz lazım diyorlar. Hem Shanks'in karizmasını çizdirmeyeyim hem de Loki ve meyveyi hypelayayım düşüncesine girmiş ve tutarsızlık oluşturmuş.

Muhtemelen Loki kendi rızası ve Harald'ın adını temizleme amacıyla kendisini zincirleteceği için bu tutarsızlık da netleşmeyecek.

Güzel bölüm ama Shanks severler açısından rahatsız edici.
Birkaç ayda imparator olan Luffy kıyasla baya bı mantıklı Shanks'ın Loki'yi yenmesi.

Meyve + Ragnir'li Loki'yi Shanks'ten güçlü iması ile bitirmiş bölümü. Gerçi o zamanlar Shanks çok genç. Yani daha sonra "merdivenleri hızla tırmanmış" olabilir ama yine de rahatsız etti.

Gaban ve Shanks hızlı saldırmaya devam edersek yıpranıp yenilecek diyorlar, hem de Loki'yi beklememiz lazım diyorlar. Hem Shanks'in karizmasını çizdirmeyeyim hem de Loki ve meyveyi hypelayayım düşüncesine girmiş ve tutarsızlık oluşturmuş.

Muhtemelen Loki kendi rızası ve Harald'ın adını temizleme amacıyla kendisini zincirleteceği için bu tutarsızlık da netleşmeyecek.

Güzel bölüm ama Shanks severler açısından rahatsız edici.
Loki o sıra Shanks'ten güçlü. Shanks bölümde Lokİ'ye bel bağlamaktan başka şansımız yok gibi bir şey diyor. Shanks sonradan geçmiştir şu an daha güçlüdür bence. Ama Loki net bir şekilde Yonko seviyesi bir eleman bence.

Daha doğrusu Loki meyveyi yiyip Ragniri alınca onun üstüne çıkıyor.

Loki o sıra Shanks'ten güçlü. Shanks bölümde Lokİ'ye bel bağlamaktan başka şansımız yok gibi bir şey diyor. Shanks sonradan geçmiştir şu an daha güçlüdür bence. Ama Loki net bir şekilde Yonko seviyesi bir eleman bence.

Evet ben de bundan söz ediyorum. Bölümde pek zorlanmıyor gözüküyorlar ve nasıl yenebileceklerinden söz ediyorlar.
Ama daha sonra Shanks Loki'yi beklemekten başka çaremiz yok falan diyor. Bu da tutarsız geliyor bana.
Hem bölümün sunumu açısından tutarsız hem de Shanks'in prime zamanı beklentimiz(beklentim) açısından sıkıntı.

Birkaç ayda imparator olan Luffy kıyasla baya bı mantıklı Shanks'ın Loki'yi yenmesi.
Luffy şuan 19-20 yaşında. Shanks bu bölümlerde ise 25. Ve gördüğümüz kadarıyla saldırılarına kral hakisi ekleyebiliyor.

Bklediğimiz Shanks'ın bu bölümlerde zaten prime gücünde olması.
Ama ya öyle değil, ya da Shanks beklediğimiz kadar güçlü değil.

Bence sadece olan şey, Oda'nın bazı bilgileri açıklatmak için Shanks ve Gaban'ı orada tutuması ve Loki hyplaması.
Yani anlam çıkarmamak lazım ama normal şartlarda bu bölümün dediğim açılarda beklentilerde prüz yarattığı da aşikar.

Edit: Shanks'in Yonkou olmasına daha çok olabilir sanırım 8 yıl falan var onu hesaba katmamış olabilirim ama yine de bu yaşları normal şartlarda prime olmasını beklediğimiz dönemde.

Son düzenleme:

Bir anda yüksek ya da birinden daha yüksek bir saldırı gücüne ulaşabilmekle daha güçlü bir savaşçı olmak aynı şeyler değil. Mesela çok hızlı bir amiral hantal, ağır bir yonkoyu dövebilir.
Lokinin tek seferde ortaya çıkarabildiği saldırı gücü çok yüksek diyebiliriz sadece şu an için geri kalan şeyleri karşılaştırmak boşuna.

Evet ben de bundan söz ediyorum. Bölümde pek zorlanmıyor gözüküyorlar ve nasıl yenebileceklerinden söz ediyorlar.
Ama daha sonra Shanks Loki'yi beklemekten başka çaremiz yok falan diyor. Bu da tutarsız geliyor bana.
Hem bölümün sunumu açısından tutarsız hem de Shanks'in prime zamanı beklentimiz(beklentim) açısından sıkıntı.

Luffy şuan 19-20 yaşında. Shanks bu bölümlerde ise 25. Ve gördüğümüz kadarıyla saldırılarına kral hakisi ekleyebiliyor.

Animenin ilk bölümlerinde ise 27 yaşında. Yani WB hızlı tırmandın dediğinde sadece 2 yıl geçmiş.
Bu yüzden normal şartlarda beklediğimiz Shanks'ın bu bölümlerde zaten prime gücünde olması.
Ama ya öyle değil, ya da Shanks beklediğimiz kadar güçlü değil.

Bence sadece olan şey, Oda'nın bazı bilgileri açıklatmak için Shanks ve Gaban'ı orada tutuması ve Loki hyplaması.
Yani anlam çıkarmamak lazım ama normal şartlarda bu bölümün dediğim açılarda beklentilerde prüz yarattığı da aşikar.
Luffy de 2 yılda çok büyük güç artışı yaşadı. Ona takılma bence.

Luffy de 2 yılda çok büyük güç artışı yaşadı. Ona takılma bence.
Luffy'nin normal. Meyve yedi ama bunu köyünde geliştiremez, ilk kez denize açılıyor vs.

Ama Shanks Grand Line'da ve korsan kral tayfasıyla büyümüş vs.
Normal şartlarda bu dönemlerde korsan dünyasındaki ün olarak olmasa da güç olarak prime yakın olmasını bekliyordum.
Umarım Oda buna bir vurgu yapar.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık