Loki o sıra Shanks'ten güçlü. Shanks bölümde Lokİ'ye bel bağlamaktan başka şansımız yok gibi bir şey diyor. Shanks sonradan geçmiştir şu an daha güçlüdür bence. Ama Loki net bir şekilde Yonko seviyesi bir eleman bence.
Daha doğrusu Loki meyveyi yiyip Ragniri alınca onun üstüne çıkıyor.
Evet ben de bundan söz ediyorum. Bölümde pek zorlanmıyor gözüküyorlar ve nasıl yenebileceklerinden söz ediyorlar.
Ama daha sonra Shanks Loki'yi beklemekten başka çaremiz yok falan diyor. Bu da tutarsız geliyor bana.
Hem bölümün sunumu açısından tutarsız hem de Shanks'in prime zamanı beklentimiz(beklentim) açısından sıkıntı.
Birkaç ayda imparator olan Luffy kıyasla baya bı mantıklı Shanks'ın Loki'yi yenmesi.
Luffy şuan 19-20 yaşında. Shanks bu bölümlerde ise 25. Ve gördüğümüz kadarıyla saldırılarına kral hakisi ekleyebiliyor.
Bklediğimiz Shanks'ın bu bölümlerde zaten prime gücünde olması.
Ama ya öyle değil, ya da Shanks beklediğimiz kadar güçlü değil.
Bence sadece olan şey, Oda'nın bazı bilgileri açıklatmak için Shanks ve Gaban'ı orada tutuması ve Loki hyplaması.
Yani anlam çıkarmamak lazım ama normal şartlarda bu bölümün dediğim açılarda beklentilerde prüz yarattığı da aşikar.
Edit: Shanks'in Yonkou olmasına daha çok olabilir sanırım 8 yıl falan var onu hesaba katmamış olabilirim ama yine de bu yaşları normal şartlarda prime olmasını beklediğimiz dönemde.