Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1170: Çelişkiler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 70 86.4%
  • Orta

    Kullanılan: 8 9.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 3 3.7%

  • Kullanılan toplam oy
    81
Bölümde en çok şu dikkatimi çekti: Harald, kolu kopunca (daha doğrusu dövmesi gidince) kendine geldi. Hatta Loki son vuruşu yaparken de dimdik durdu ve kolu yenilenmeye başladığından dövmesi geri gelmek üzere olduğunda "Acele et, beni tekrar ele geçiriyor." dedi. Tüm iş şu dövmede.





Edit: Bu önceden denilmiş zaten daha yeni gördüm pardon.
 
Shanks niye Loki'yi bağlamış peki orası çok saçma geliyor şuan için. Devlerde o güç yok gibi duruyor mevcutta bağlı durumda olan Loki'yi Shanks'ın bağladığı söylenmişti yanlış hatırlamıyorsam yani Harald yenildiğinden beri bağlı olması gerek bağlanma sebebi yasak meyveyi yemek için babasını öldürmesi şeklinde açıklanıyordu.
Muhtemelen Loki'nin kendince bir planı vardı hükümetle ilgili falan. Shanks da bunu duyunca daha zamanı değil diyerek bağladı Loki'yi. Shanks çok yüksek ihtimalle Nika'yla alakalı kehaneti vs. her şeyi bildiği için Loki'yi bağlayıp bırakmasını açıklamakta zorlanmaz Oda.
 
Evet mantıklı soru bu durumda kral hakisi olmayan karakterler şövalyeler karşısında maymun olacaklar.
Ben tam aksini düşünüyorum. Henüz kesin bir cevap yok ancak kral haki şart değil bence.

Misal bu bölüm Harald'ın kolu kral hakisiz bir atakla parçalanıyor ve mühür kaybolup Harald kendine geliyor. Sonrasında da kral hakiyle vurmak zorunlu değil.

Hal böyle olunca Akainu Harald'ın mühürlü kolunu koparsa, sonra da Harald'ı lavın içinde bıraksa Harald ölüp giderdi.

Özetle aksi net şekilde söylenene kadar mührü yok edecek veya rejenereyi aşacak şiddette vurulduğunda şövalyeleri de domi reversi tekniğini de aşmak mümkün bence.
 
Bölümde en çok şu dikkatimi çekti: Harald, kolu kopunca (daha doğrusu dövmesi gidince) kendine geldi. Hatta Loki son vuruşu yaparken de dimdik durdu ve kolu yenilenmeye başladığından dövmesi geri gelmek üzere olduğunda "Acele et, beni tekrar ele geçiriyor." dedi. Tüm iş şu dövmede.





Edit: Bu önceden denilmiş zaten daha yeni gördüm pardon.
Yav o zaman kolunu kesip dursalardı :S
 
Meyve + Ragnir'li Loki'yi Shanks'ten güçlü iması ile bitirmiş bölümü. Gerçi o zamanlar Shanks çok genç. Yani daha sonra "merdivenleri hızla tırmanmış" olabilir ama yine de rahatsız etti.

Gaban ve Shanks hızlı saldırmaya devam edersek yıpranıp yenilecek diyorlar, hem de Loki'yi beklememiz lazım diyorlar. Hem Shanks'in karizmasını çizdirmeyeyim hem de Loki ve meyveyi hypelayayım düşüncesine girmiş ve tutarsızlık oluşturmuş.

Muhtemelen Loki kendi rızası ve Harald'ın adını temizleme amacıyla kendisini zincirleteceği için bu tutarsızlık da netleşmeyecek.

Güzel bölüm ama Shanks severler açısından rahatsız edici.
 
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık