Bu bronz gebeş ve gümüş ayyaş neden kaptanlarının oğlu idam edilirken gitmemişler buna bir açıklama yapıldı mı? Bilmiyorlar geç öğrendiler diye düşünüyordum ama basbaya biliyolarmış ve gitmemişler.
Aynen olan budur.

adamın kardeşi gibi gördüğü buggy id'de mahkumken parmağını oynatmadı. hikayede boşluklar illa ki olacak ama buna illa bir kulp bulacaksa kader olaraktan der geçer gibi.Shanks Ace'in Roger'ın oğlu olduğunu biliyorsa neden çocukken hiç ilgilenmiyor ya da neden idamını engellemeye çalışmıyor? Buna nasıl bir açıklama getirecek Oda merak ediyorum.
Herkesin kendi macerası var.Buna karışmamak gerek diyebilirler.Luffy'de başta kurtarmak istemedi bunu diyerek.Shanks Ace'in Roger'ın oğlu olduğunu biliyorsa neden çocukken hiç ilgilenmiyor ya da neden idamını engellemeye çalışmıyor? Buna nasıl bir açıklama getirecek Oda merak ediyorum.
İdam sehpasına gelmiş adamı da kendi macerası deyip bırakmaları çok kabul edilebilir gelmiyor bana.Herkesin kendi macerası var.Buna karışmamak gerek diyebilirler.Luffy'de başta kurtarmak istemedi bunu diyerek.
Gazete bile okumuyorlar. Kimse kimseye yahu sen babamın yanındaydın anlat hele nasıl biri babam bile demiyor mesela Robin'e veya Dragon işte neyse.

İdamını engellemeye çalışmasını bırak, Kaido gidip ortalığı karıştırmasın diye Kaido'yu durduruyor.Shanks Ace'in Roger'ın oğlu olduğunu biliyorsa neden çocukken hiç ilgilenmiyor ya da neden idamını engellemeye çalışmıyor? Buna nasıl bir açıklama getirecek Oda merak ediyorum.
Kaido da gelseydi Marineford diye bir şey kalmazdı ortada.