Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1169 Spoiler Yorumları

Müzik sesine tepki veren lanetli kılıç mı olur? Yani öyle bir anlatıyorsun ki sadece duruyor güçlü olan tutabiliyor.Kılıç neredeyse o arc Zoroyu tutup kullanacaktı.
O kısım bence tepki veren Oden'in hakisiydi.Hem Enma hakkında ne dendiğini unutma.Bu kılıcı sadece Oden kontrol edebilmişti.Zoro kullanırken zorlanmıştı.Zoro bizzat şunu da dedi:Bu kılıcı KONTROL ettikçe ben daha güçlü olucağım demişti.Birisi haki ile bir video yapmıştı.Müziğe sesine tepki veren Enma'nın içindeki Oden'in hakisi demişti.

Ragnir konusu bölüm tam gelince tartışırız.Enma bir lanetli kılıç ve kişinin hakisini emmek.Kişi güçlü olmadığı müddetçe o Enma'yı kontrol edemez.Zoro Enma'yı aldığı için güçlü olmadı,güçlü olduğu için Enma'yı kullanabildi.
Luffy fanlari ile konuşmak zaman kaybıdır.

Garpin torunu, dragonun oğlu, nika meyvesinin sahibi ağzinda altin kaşıkla doğmuş yetmemiş düşmana göre p up almış bizim gariban zoro ne etsin.

Elektrikle karşılaşır lastik olur.
Tanri ile karşılaşır nika olur.

Benimle karşılaşsa mini etekli dekolteli kadın olur beni de yener.

Şimdi sende bu adamlara laf anlatiyorsun.

Tamam luffy çok mantıklı çok güçlü harika de geç kardeş.

O kısım bence tepki veren Oden'in hakisiydi.Hem Enma hakkında ne dendiğini unutma.Bu kılıcı sadece Oden kontrol edebilmişti.Zoro kullanırken zorlanmıştı.Zoro bizzat şunu da dedi:Bu kılıcı KONTROL ettikçe ben daha güçlü olucağım demişti.Birisi haki ile bir video yapmıştı.Müziğe sesine tepki veren Enma'nın içindeki Oden'in hakisi demişti.
O zaman kullanıcının hakisini emme muhabbeti yalan demektir.Madem öyle neden kılıcın içinde haki var?Sonuçta sadece lanetli kılıç değil işte.

Luffy vurur geçer acımaz. Reyiz en güçlüdür en adamdır. En torpilsiz en emekçi karakterdir. Aynı zamanda hakkı en fazla yenilen de o'dur. Zoruna giden çanak alsın beyler.:D

Luffy fanlari ile konuşmak zaman kaybıdır.

Garpin torunu, dragonun oğlu, nika meyvesinin sahibi ağzinda altin kaşıkla doğmuş yetmemiş düşmana göre p up almış bizim gariban zoro ne etsin.

Elektrikle karşılaşır lastik olur.
Tanri ile karşılaşır nika olur.

Benimle karşılaşsa mini etekli dekolteli kadın olur beni de yener.

Şimdi sende bu adamlara laf anlatiyorsun.

Tamam luffy çok mantıklı çok güçlü harika de geç kardeş.
Garpın torunu Dragonun oğlu olmak ne artı veriyormuş onu bi anlatsana? Garpın kendi oğlu tanrı vadisinde ne kadar güçsüz olduğu ortadaydı.Asıl Bukaner olan veya Davy klanı üyelerinin saçma güçlü ayrıcalıkları varken Garp torunu olmak güzel güç veriyormuş demek iyiymiş.

Loki'nin meyveyi buldum. Jammer Jammer no mı? Sinyali kesip babasının İmu'nun kontrolünden çıkmasını sağlamış. 😁

Acaba diyorum meyve kendi iradesiyle çekice kendini korutuyor olabilir mi. Sonuçta meyvelerin yenmese bile iradeleri olduğunu gördük nika meyvesi yıllarca kendini gizlemiş. Bu meyvede o kadar güçlü ki etrafında kendini koruyacak bir şey tutuyor olabilir mi yada bu minvalde bişeye bağlanabilir mi olay

shanks çok rahat bir şekilde Ace'in yerini öğrenebildirdi. Hatta onu aramaya gidebilirdi. Tek ihtimal veriyorum ya Luffy'yi roger'ın oğlu sandı ki umarım öyle değildir. Ulan olan acele oldu yine.

Efsanevi meyve Surtur olabilir mi. İlk antik dev sıfatıyla Surtur meyve özelliği olabilir. Çekiçte belki meyveyi korumuyordur ondan dış dünyayı koruyordur. Bekçi gibi meyveyi engellemeye çalışıyordur. Mjolnir de Surtur u yenen silah. Bu açıdan da bakılabilir mi sizce
Sutr detayına kadar girmez bence. Mjölnir detayı da Ragnir yapılmış, burası açık bence.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık