Eşyaya meyve yedirme fikri çıksa çıksa oda gibi vasıfsız birinden çıkardı zaten. Yakında dona kilota da meyve yedirmiş birilerini görürüz, trollük namına akıldan uzak ne varsa kullanır bu oda.
Levent Kırca skeçi gibi Jarul'da var. Kafasında kılıç ile dolaşıyor.Eşyaya meyve yedirme fikri çıksa çıksa oda gibi vasıfsız birinden çıkardı zaten. Yakında dona kilota da meyve yedirmiş birilerini görürüz, trollük namına akıldan uzak ne varsa kullanır bu oda.
Kahkaha attım nerden geldi kardeşim aklına yahu.Levent Kırca skeçi gibi Jarul'da var. Kafasında kılıç ile dolaşıyor.
![]()
Adam troll, saçma sapan işler yapıyor. Sorsan hayal gücü diyecek. Hayal gücün olsun ama Warner Bros kardeşler gibi değil, Hayao Miyazaki gibi olsun.Kahkaha attım nerden geldi kardeşim aklına yahu.
Cidden öyle bir şey vardı ya. Meyve kendi iradesiyle asırlardır saklanmış. Sonra gizemli bir şekilde meyveyi dünya hükümeti bulmuş. Yine gizemli bir şekilde WhoIsWho(ne biçim isim ya) emanet etmişler. Sonra daha da gizemli bir şekilde Shanks bu bilgiyi edinmiş ve gemiyi basıp meyveyi çalmış. Yani One Piece iyidir hoştur ama bu kadar derin de mıncıklamamak lazım ya. Oda'nın da beyni yandı artık hepimiz biliyoruzAvel Loki yediği meyveyle Nika olduğunu sanıyordu. Bu devleri zamanında kekleyip efsanevi diyerekten halis muhlis orijinal gomu gomu iteklemiş olabilirler. Devlerde Imunun gücünü boşa çıkartacak bir meyve olma ihtimali bana göre çok düşük ama öyle çıkarsa da şaşırmam İlah meyvesinin whoswho emanet edildiği bir seride beni şaşırtmaz bu durum.