Siler derinin içindeki mürekkebi silmek onun meyvesi için çocuk oyuncağı.Lawın meyve o dövmeleri sıkıntısız şekilde silebiliyor mudur acaba

Siler derinin içindeki mürekkebi silmek onun meyvesi için çocuk oyuncağı.Lawın meyve o dövmeleri sıkıntısız şekilde silebiliyor mudur acaba

Raizō meyve yeteneğini kullanıyor. Parşömen meyvesi kullanıcısı.Enma nasıl sihirli kılıçsa ve haki emcüklüyorsa Ragnir de büyülü olabilir doğal olarak.
--Meyve yedirilmesi zayıf ihtimal bence.
--Enma gibi sihirli olması yüksek ihtimal
--BMnin Homieleri gibi başka bir meyve etkisinde kalmış da olabilir.
Hepsini geçin bu seride nasil yapildigi belli olmayan bir sürü sihirli olay var.
Misal Raizo ninjutsu ayagina parşömenden ateş-su atabiliyor.
Veya kadran denen deniz kabuklari her seyi çekip salabiliyor.
O yüzden çekicin ekstra özellikli/sihirli vs olmasina hiç takilmadim şahsen.
Şahsen Rocksu Haraldin önüne koymam ben. Tam anlamiyla denk karakterler, eşit bile denilebilir. Hakiler eşit, antik dev avantajini da Rocks kilic teknigi ve fiziksel statlarla dengelemiş.
Rocksun iblis halini nerfledigini veya en azindan iblis halin akilsiz oldugunu/akillica düşünme kabiliyeti olmadigini düşündüğüm için iblis Haralddan bir beklentim yok acikcasi. Fiziksel statları güçlense de duzgun düşünemeyecegi için base Harald kadar etkili olamayacak. Base Harald ordakilerin hepsini birden tokatlayabilirdi ama iblis hali akil noksanligina kaybedecek bence.
Gabandan ise hiç beklentim yok. Prime halinin bir amirali uzun süre tutabilecegini sanmiyorum.
Roger'ı yakından tanıyıp da Ace'i görünce oğlu olduğunu anlamayan var mı?Sadece oğlu olduğunu biliyorlar. Ace olduğu belli mi ki?
Teach'in Xebec'in oğlu olduğunu anlamamış WB mesela. Roger'ın oğlu olduğunu anlamaları için de direk bir sebep yok. Ace 17 sinde yola çıkıyor 20'sinde ölüyor zaten. Gaban Rayleigh canlı görmemiştir. Bir Shanks canlı görüyor onunla da uzun süre takılmıyordur.Roger'ı yakından tanıyıp da Ace'i görünce oğlu olduğunu anlamayan var mı?
Sence Oda, Teach'i yaratırken Xebec'in oğlu olduğunu düşündü mü ki tanımamasını örnek veriyorsun. 957 bölüm boyunca adı geçmeyen biri aniden seriye dahil ediliyor. Adamı yaşarken tanıyan kişiler bile adını anmadı, her zamanki gibi karakter çıktıktan sonra herkes tanır oldu.Teach'in Xebec'in oğlu olduğunu anlamamış WB mesela. Roger'ın oğlu olduğunu anlamaları için de direk bir sebep yok. Ace 17 sinde yola çıkıyor 20'sinde ölüyor zaten. Gaban Rayleigh canlı görmemiştir. Bir Shanks canlı görüyor onunla da uzun süre takılmıyordur.
Teach’in Xebec’in oğlu olduğunu anlamadığı bilgisi nerede geçiyor?Teach'in Xebec'in oğlu olduğunu anlamamış WB mesela. Roger'ın oğlu olduğunu anlamaları için de direk bir sebep yok. Ace 17 sinde yola çıkıyor 20'sinde ölüyor zaten. Gaban Rayleigh canlı görmemiştir. Bir Shanks canlı görüyor onunla da uzun süre takılmıyordur.
Garp'ın Gaban'la görüşmüş olması daha ilginç. Sırf bu yüzden mi gorusuyor acaba. O zaman Rayleigh ile de görüşmüş olabilir. Garp söylemişken Ace olduğunu niye söylemesin diye de düşünüyorum o da ayrı.