Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1169: Hemen Ölmem Gerekiyor!!

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 66 76.7%
  • Orta

Kullanılan: 17 19.8%
  • Kötü

Kullanılan: 3 3.5%

• Kullanılan toplam oy
    86
Machvise için bi tarafını yırtan Hajrudinden, istese içindekilerle birlikte tüm Dressrosayı yok edebilecek Loki reise… elbafı Loki kurtaracak .

Loki vs Nika kesinlikle olacak.
luffy şuanki haliyle yenilebilir ama imu vs’si sonrası joyboy güçlerini uyandırırsa potansiyelini ki beklentim o, o zaman yener hatta o zaman gerçek beden imu hariç herkesi yenecek güçte olur. Tek istisnası teach vs’si olabilir meyve iptalinde ama joyboy hakisi ile gura gurayı yenebilmeli.

luffy şuanki haliyle yenilebilir ama imu vs’si sonrası joyboy güçlerini uyandırırsa potansiyelini ki beklentim o, o zaman yener hatta o zaman gerçek beden imu hariç herkesi yenecek güçte olur. Tek istisnası teach vs’si olabilir meyve iptalinde ama joyboy hakisi ile gura gurayı yenebilmeli.
Kendi hakisi demek istedin herhalde.
Loki vs Nika kesinlikle olacak.
Loki belli olup olmayan canlıyla nasıl vs atacak?
Luffy'ye meyve adıyla hitap edecekseniz diğer karakterler içinde aynısını yapın.

Kendi hakisi demek istedin herhalde.
Loki belli olup olmayan canlıyla nasıl vs atacak?
Luffy'ye meyve adıyla hitap edecekseniz diğer karakterler içinde aynısını yapın.
Hocam Luffy’in meyvesi Insan Tanri Modeli Nika olarak aniliyor. Yani bu meyve kullanicisina Gunes Tanrisi Nika’nin guclerini kazandiriyor. Bu meyvenin kullanicisi kim olursa olsun tarih boyunca hep Sun God Nika olarak cagirilmis. Bizim Luffy onceden hep lastik cocuk diye cagiriliyordu simdi Sun God Nika olarak cagiriliyor. Boyle herhangi bir tanrinin gucunu kazanan diger bir isim de Sengoku onu da Buda Sengoku diye cagiriyorlar. Bununla ilgili bir sikintinin olmasi bana komik geliyor

Hocam Luffy’in meyvesi Insan Tanri Modeli Nika olarak aniliyor. Yani bu meyve kullanicisina Gunes Tanrisi Nika’nin guclerini kazandiriyor. Bu meyvenin kullanicisi kim olursa olsun tarih boyunca hep Sun God Nika olarak cagirilmis. Bizim Luffy onceden hep lastik cocuk diye cagiriliyordu simdi Sun God Nika olarak cagiriliyor. Boyle herhangi bir tanrinin gucunu kazanan diger bir isim de Sengoku onu da Buda Sengoku diye cagiriyorlar. Bununla ilgili bir sikintinin olmasi bana komik geliyor
Luffy öldü ,Nika ya da Joyboy geldi muhabbetinden dolayı böyle diyorum.Kusura bakma.

Luffy öldü ,Nika ya da Joyboy geldi muhabbetinden dolayı böyle diyorum.Kusura bakma.
Luffy kisilik olarak daha guclu hale geldi bence, karakteri daha da ozgur oldu zaten istedigi her seyi yapiyordu ama simdi daha degisik bir ozguvenle yapiyor bu da okuyuculara degisik geliyor. Insanlarin sevdigi alistigi Luffy biraz degisince yerine Nika geldi o yuzden oyle oldu demeleri normal bu tur okuyuculara da saygi duymak lazim kim nasil severse sevsin ana karakter sonucta

Luffy yenilir. Ama seride Nika'yı yenecek bir şey ya da birisi yok.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık