Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1169: Hemen Ölmem Gerekiyor!!

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 65 77.4%
  • Orta

Kullanılan: 16 19.0%
  • Kötü

Kullanılan: 3 3.6%

• Kullanılan toplam oy
    84
Aga bak bu Dragonu şişiriyorsunuz ama yarın hayal kırıklığınızda o kadar büyük olur,benden söylemesi bu adam eski bir 10 douriki ona göre. :sapkali:
kendi fikirlerimi belirteyim ben normalde savaş başarılarından powerscaling yaparak karakterlerin güçlerini ele alırım ama dragon olunca konu bakış açım hikayesel.

-Dragonun yaşı güncelde 55 yani buda açık konuşmak gerekirse one piece evreninde prıme döneminin zirvesi demek gibi bişiy günümüzde garp zayıfladı prıme değil luffy prıme değil henüz ama gelişiyor dragon ise zirve halinde

-Dragonun misyonu hükümeti devirmek ve bunun için ciddi anlamda güç lazım ki hükümet ordusuna bakarsan devrim ordusuna nazaran savaş güçleri arasında dağlar var biraz tehdit oluşturabilmesi için dragonun doğal olarak kişisel anlamda zirve olması lazım

-Dragonun diğer öne çıkan özelliği en tehlikeli suçlu ve en çok aranan adam olması buda doğal olarak en yüksek ödül sahibi olduğunu ortaya koyuyor şimdi ödülünde güç ile bağlantılı olduğunu biliyoruz elbette tamamen güçle orantılı değil ama güçde barındırıyor buda dragonun güçsüz çıkma ihtimalini düşürüyor

-Bir diğer beklentim ise sonuçta bu adamın babası prıme döneminde korsanlar kralı ile denkti belkide üstündü dragonunda babasından çokdaha yüce bir amaca sahip olduğunu ele alırsak prıme garpa yakın veya ondan bile güçlü olma ihtimali olduğunu düşünüyorum

-dragonun finalde gorosoei ve im gibi karakterlerle eşleşme alacağıda çok net zaten bunu tartışmaya gerek bile yok doğal olarak güçlü olmak zorunda

-birde dragonun birazdaha gözle görülür gücüne bakarsak rüzgar-yağmur veya hava olayları ile alakalı bir meyveye sahip olduğu çok açık bunun üstüne saboya ejder pençesi gibi bir teknik öğretmesi ve garpın oğlu olduğu için kral hakisine sahip olucağı gibi konulara bakarsak zaten zirve olmaması için bir sebep yok dragonun
Hedefi ve kuvvetli bir iradesi olanlar hızlı güçleniyor. 2 yıl önce Koby de 3 dorukidi ama şimdi bir yumruğu ada kadar dağı parçalıyor.
buna benzer bir kısım daha yazacaktım saolasın sen özetlemissin :)

kendi fikirlerimi belirteyim ben normalde savaş başarılarından powerscaling yaparak karakterlerin güçlerini ele alırım ama dragon olunca konu bakış açım hikayesel.

-Dragonun yaşı güncelde 55 yani buda açık konuşmak gerekirse one piece evreninde prıme döneminin zirvesi demek gibi bişiy günümüzde garp zayıfladı prıme değil luffy prıme değil henüz ama gelişiyor dragon ise zirve halinde

-Dragonun misyonu hükümeti devirmek ve bunun için ciddi anlamda güç lazım ki hükümet ordusuna bakarsan devrim ordusuna nazaran savaş güçleri arasında dağlar var biraz tehdit oluşturabilmesi için dragonun doğal olarak kişisel anlamda zirve olması lazım

-Dragonun diğer öne çıkan özelliği en tehlikeli suçlu ve en çok aranan adam olması buda doğal olarak en yüksek ödül sahibi olduğunu ortaya koyuyor şimdi ödülünde güç ile bağlantılı olduğunu biliyoruz elbette tamamen güçle orantılı değil ama güçde barındırıyor buda dragonun güçsüz çıkma ihtimalini düşürüyor

-Bir diğer beklentim ise sonuçta bu adamın babası prıme döneminde korsanlar kralı ile denkti belkide üstündü dragonunda babasından çokdaha yüce bir amaca sahip olduğunu ele alırsak prıme garpa yakın veya ondan bile güçlü olma ihtimali olduğunu düşünüyorum

-dragonun finalde gorosoei ve im gibi karakterlerle eşleşme alacağıda çok net zaten bunu tartışmaya gerek bile yok doğal olarak güçlü olmak zorunda

-birde dragonun birazdaha gözle görülür gücüne bakarsak rüzgar-yağmur veya hava olayları ile alakalı bir meyveye sahip olduğu çok açık bunun üstüne saboya ejder pençesi gibi bir teknik öğretmesi ve garpın oğlu olduğu için kral hakisine sahip olucağı gibi konulara bakarsak zaten zirve olmaması için bir sebep yok dragonun

buna benzer bir kısım daha yazacaktım saolasın sen özetlemissin :)
Sadece ödül kısmı için diyorum.Ödüller kişinin tehdit seviyesini ölçer.Güçte etkendir ama tek başına ödül yapılmaz.(Mihawk bir istisna).Ödül kişinin neler yaptığına bakar ona göre ödül belirlenir.Sabaody'e kid'in ödülü Luffy'den yüksek olma sebebi,Luffy'den güçlü olması değil sivil zararından dolayı.Dragon'un Roger'dan yüksek ödüle sahip olması onun Roger'dan güçlü olması değil,Roger'dan daha tehditli birisi olması.

Okulları olmaması aptal olduklarını göstermez.Cahil daha iyi bir kelime.Aksi halde adamların çok geçmişe dayanan bir tarihi ve kültürü var.Geçmişte devlerin bir altınçağ yaşadıklarınıda harley yazıtlarından ve paslanmakta olan devasa robottan anlayabiliriz.

Gemi inşaa etmektede bir numara bile olabilirler.Ki noah gibi devasa bir gemiyi sadece devler inşaa edebilirdi.Gemi şeklindeki antik silahı saymasak bile.Xebec bile galley la devlerinin peşindeydi.Haraldı grubuna katmak istemesinin iki nedeninden birisiydi bu grup.Diğeri ise lokinin yemiş olduğu meyve.
Politik oyun nedir bilmezler.Sadece güce ve geleneğe dayalı toplumlar.Kolay manipüle edilebilirler, yani Haralda özel bir durum yok.Bunu söylemek istedim.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık