Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1169: Hemen Ölmem Gerekiyor!!

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 55 75.3%
  • Orta

Kullanılan: 16 21.9%
  • Kötü

Kullanılan: 2 2.7%

• Kullanılan toplam oy
    73
Tayfada logia yok. Loki kesin logia olacak işte. Bu sayede boyunu da küçültebilir veya uçabilen bir logia olacak. Seyahat edebilir bu sayede. Cıva logiası olabilir.

Loki'nin Elbaf'a bilinçli getirilip bağlandığını düşünüyorum. Elbaf'ın efsanevi meyve gücü ne bilmem ama Ragnir, Galeyla'nın kullandığiı çekiçmiş gibi geliyor. Antik silahı kullanmak için güç kaynağı gibi bir şey gibi geliyor. Hatta, buzun altındaki devleri kurtarmak için o çekiç gerekiyormuş gibi geliyor.

Tayfada logia yok. Loki kesin logia olacak işte. Bu sayede boyunu da küçültebilir veya uçabilen bir logia olacak. Seyahat edebilir bu sayede. Cıva logiası olabilir.
Tayfaya geleceğini sanmam zaten 10 kişi oldular ama müttefik olucaktır. Paramecia bekliyorum daha çok. Uçma olayını çekiçle belki yapabiliyordur. Uçabilen bir karakter bayağı etkili olurdu. Sanji uçabiliyor hatta nami’de belki uçabilir. Oda zeus’a ayar verip bir şekilde üstüne binmesini ve big mom gibi saldırmasını sağlarsa çok farklı seviyeye çıkar.

Loki babasını öldürecek kadar güç kazandıysa Shanks'e neden zehirci dediğimiz anlaşılır. Kesin Loki'nin içkisine Barto'ya yaptığı gibi zehir falan kattı.
Zaten Garling'in oğlundan da öylesi beklenir.

Jarul nasil olmedi olm:hoo:
Yav Odende yaptıya aynısını domuzu ikiye böldüde ölmedi, Oda plot için gerekmediği sürece kimseyi öldürmez bide birinin Lokinin masumluğuna tanıklık etmesi lazımdı.

Bence Jarul domi reversi olup kafasındaki kılıcı çıkaracak ve hafızası geri dönecek, sonrasını Oda nasıl işler bilemem.

Harald sayesinde hayata bakış açım değişti, artık sokakta bir salakla karşılaştığım zaman Harald ile kıyaslıyorum ve Harald'dan daha büyük bir salak değilse akıllı kabul edip yoluma devam ediyorum. Resmen kimseye laf atmamaya başladım, öyle bir ders verdi.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık