Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1169: Hemen Ölmem Gerekiyor!!

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 56 75.7%
  • Orta

Kullanılan: 16 21.6%
  • Kötü

Kullanılan: 2 2.7%

• Kullanılan toplam oy
    74
IMin Domi reversi yapması için ;

--Xebeci uzuvlarıyla şişlemesi gerekti

--Broggynin kolunu parçalayıp onu çembere alması gerekti

Haraldı ise sadece derin deniz mührüyle kötüleştirdi.

Ancak bu mühürlerin nasıl yapıldığı hiç gösterilmedi. Bir şart var mi ondan da bahsedilmedi.

Soru şu ki; IM vs esnasında Domi Reversi yapmadan rakibe direkt derin deniz mührü yapıp sonra onu kötüleştirip kendi adami yapabilir mi acaba ?

Domi reversi daha pratik ve kolay ama bu mevzu da ayri merak uyandirdi acikcasi

Ancak bu mühürlerin nasıl yapıldığı hiç gösterilmedi. Bir şart var mi ondan da bahsedilmedi.

Soru şu ki; IM vs esnasında Domi Reversi yapmadan rakibe direkt derin deniz mührü yapıp sonra onu kötüleştirip kendi adami yapabilir mi acaba ?

görsel_2025-12-20_201537266.png

Şurada gördüğümüz kadarıyla kendi kendine oluşuyor.

Aslında bölüm fena değil ama Harald ın mallıklarından gına geldi. Adam kukla olana kadar bir şey anlamayıp, über güçlü olunca kafa yerine geldi. Şenks de ne şans ama balığa verdiği kol , o işaretli kolu ulan Goda jdjddjdjdjdjdj hangisini önce tasarladın acaba ? Kddkdkdkdkdk

Jarul un migferde atementiyum herhalde… Neyse acaba çekiç niye dönüyor ki ?
Şanksın kolu editör öyle istediği için aldığını biliyoruz zaten kız. Sonradan hikaye uydurdu işte orayı yamamak için.

Benim anladigim bu buyuler icin (Xebec ve Broggy’e uygulanan buyuler icin soyluyorum) vucuttan bir parca ya da kan damlasi gerekiyor ama muhur icin bisi diyemiyorum. Mevcut goroseiye bakiyorum, tanri sovalyelerine bakiyorum, Harald’a bakiyorum muhuru nasil aldiklarini anlamiyorum cok absurd bir guc. Durduk yere guc kazaniyorlar olumsuzluge kavusuyorlar. Boylesine abarti bir guc icin abarti bir baglanti gerekir yani kan bagi, gen bagi vs hatta bu tur seyler hangi mangada olursa olsun detaylariyla da islenir. Ornegin Full Metal Alchemist izleyenler ne demek istedigimi anlayacaktir. Ama Harald’a verilis sahnesine bakin bildigin cizgifilim sahnesi gibi… Tamamen kaliteden uzak…

Ayriyeten Oda icin iki kelam etmek istiyorum, yillardir cizdigin yazdigin milyonlarca dolar para kazandigin bir mangada boylesine karanlik guclerin yer almasini istiyorsan taa serinin basindan islemen gerekir ki okuyucu anlamlandirabilsin. Sen tutup da 25 sene sonra dur su seriye iki buyu ekleyeyim bu tur seyleri sevenler etkilensin, ragnir Loki falan da koyayim Viking hayranlari da etkilensin. Halbuki uzmanlik alanin da degil senin isin korsan hikayesini resimlestirmek ve senin boyle bir korsan hikayesini belli mistik ogelerle yazman gerekir. Ucan Hollandali’yi Karasakal’i Van Augur’u Navy’i cizdin tamam denizcilige dair elindeki malzemeler de bitti o zaman seriyi de bitir birader ne demeye Imu gibi absurd bir yaratik cizip guzelim seriyi mahvediyorsun ki? Cok mu zordu final boss’u Gorosei yapmak ya da Karasakal yapmak? Hatta bence en iyi final boss olacak karakter Enel’di ki gercekten yenilmez bir karakterdi Lastik’e elektrik islemez falan diyerek Enel’i saf disi birakti. Isin komik yani Luffy’in lastik ile alakasi da yokmus yani Enel kocaman bir yazar acemiligine kurban gitti. Nika meyvesi yemis elemani yillarca lastik meyvesi yedi bunun uzerine cok guclendirdi kendini diye biliyorduk elemanin meyvesi tanri meyvesi cikti. Bunu cozmenin yolu da cok basitti aslinda mevcut lastik meyvesinin ustune nika meyvesi yeseydi kimse bir sey diyemezdi. Kafanizi fazla sisirdim kusura bakmayin. Eyyorlamam bu kadar

Dorry'i de çevirdi. Onu yaralamadan iblis yaptı. Diğer devleri de kolayca çevirdi
Ekli dosyayı görüntüle 1435

Şurada gördüğümüz kadarıyla kendi kendine oluşuyor.
Mu, Elbaf'ta Gunko'nun, Tanrı vadisinde Satürn'ün bedenine girdiği gibi Harald'ın da bedenine girip etrafındakileri domi reversi ile ele geçiremez mi ?

Bence Oda yine canı nasıl isterse öyle çiziyor, bir mantık aramadan. Satürn'ün bakışıyla kafa uçuran tekniği vardı ama Karasakal'ın adamlarının kaçmasına izin verdi... gibi.

Dorry'i de çevirdi. Onu yaralamadan iblis yaptı. Diğer devleri de kolayca çevirdi

Mu, Elbaf'ta Gunko'nun, Tanrı vadisinde Satürn'ün bedenine girdiği gibi Harald'ın da bedenine girip etrafındakileri domi reversi ile ele geçiremez mi ?

Bence Oda yine canı nasıl isterse öyle çiziyor, bir mantık aramadan. Satürn'ün bakışıyla kafa uçuran tekniği vardı ama Karasakal'ın adamlarının kaçmasına izin verdi... gibi.
Bu serideki güçler o anda işe yaradıkları sürece varlar, aksi halde görmüyoruz.

Fakat bu durum özelinde belki Abis Mührü gerekiyor olabilir.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık