Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1168 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harald kendince ülkesi için iyi olanı yapmaya çalışan biri.Siz dışarıdan bakınca biliyorsunuz İmu kimseye değer vermez kullanılır diye.Ama adamlar bunu bilmiyor sonuçta.Xebec yanında yer almayı bırak İmu yanında yer almasa bile sonu böyle olurdu ama bunu kendisi bilmiyor sonuçta.Karakterleri beyinsiz gibi işleyen Oda.Sorun zaten bu.Wbyi adamın arkadaşı gibi çiziyor seninle yedik içtik yanındayız dedirtiyor sonra adamı sattırıyor.Odeni çiziyor ülkesi gidicek neymiş kimse ölmesin diye aptal aptal hareketler yaptırtıyor bekletiyor sonra saldırtıp öldürtüyor ülkesini felakete sürükletiyor.Haraldın da farkı yok onuda şizofren gibi hareketler yaptırtıyor bir yandan Xebecin sonuna üzüntü duyduruyor sonra gidip boynuzlarını kırdırtıyor.Nerden bakarsan bak saçmalık.
Ya Xebec anlatıyor insan av partisi yapıldığını Haralda. Bir oluşumun kötü olması için daha ne yapması gerekiyor?

Harald'ın, Xebec'in aksine kurtarması gereken bir ailesi olmadı. Xebec mal değil İmu'nun ne kadar kuvvetli olduğunu biliyor adam. 2 meyve diye tutturması olsun, Eris'in Xebec'e imu'yla sırf bizim için hazır olmadan yüzleştin demesi olsun, adamın hali hazırda işlemekte olduğu bir planı olduğunu ama ailesi için hayalinden/planlarından vazgeçtiğini anlatıyor zaten.

Seride kıçının keyfinden ödün vermeyen, ailelerini iplemeyen adamların olduğu yerde, ailesi için her şeyini feda eden adam bu adam. Bu yönüyle de ayrı bir efsane zaten.

Yetmedi işte. Dostane ilişkiler kurduğu ülkeyi savunmak için bir dandik gemi batırdı, çıkan haberlere bak.

Yeterince güçlü bir konuma gelirse dost ülkeyi de kendi ülkesini de koruyabilir.

Bence Harald, Rocks'un gemsini batırıp onu öldürebilirdi.
FB 109 yıl önesinde başlıyor ve Tanrı vadisi olayı 40 yıl önce oldu. Yani Harald'ın yaklaşık 60 yıllık emeklerini bütün dünyanın gözünde suçlu olan bir adam öyle istedi diye çöpe atmasının akıl karı olduğunu mu söylüyorsun ?
Hiçbir zaman koruyamaz. Şimdi istenen şeyi yapmadığında yine aynı haber çıkacak. Ayrıca bu evrende Kutsal Vergi diye bir şey var. Vermeyen ülkelerin yok edildiği, veren ülkelerin halklarının açlıktan öldüğü biliniyor. Yani bunu gören biri hangi akla hizmet halkını böyle bir zorunluluğun altına sokmak ister, ben bunu anlamıyorum.

Ne yapmasını bekliyorsun? Adamlar zaten biliyor kötü olduklarını.Yapabilecekleri bişey mi var? Yanında gidip ailesini kurtarmaya çalışıp sonrası ne olacak?
Adamın yanında gitsin demiyorum ki gitse hiç olsun işe yaramış olurdu.
Harald bu oluşumun kötü olduğunu bilmesine rağmen gidip yalvarıyor beni köpeğiniz yapın diye

Kendi halkı için yapıyor.Saçma mı saçma ama kendince bunun iyi olacağını düşünüyor.
Bunun iyi olduğunu düşünmesi bile Harald için yapılan eleştiriler haklı olduğunu gösterir.
Tek doğrusu Loki gibi bir evladı olması olan birinin One piece tarihine Kara leke olarak geçmesi için yeterli kanıt

Bunun iyi olduğunu düşünmesi bile Harald için yapılan eleştiriler haklı olduğunu gösterir.
Tek doğrusu Loki gibi bir evladı olması olan birinin One piece tarihine Kara leke olarak geçmesi için yeterli kanıt
O halkın içinde yaşamadığımız için bilemeyiz.Herhalde geçmişte dünya hükümetine karşı durmuşlar başlarına farklı şeyler gelmiş gibi.Çünkü geçmiş 1000 yılın günahlardan bahsediyor.Kendi halkını koruma içgüdüsünü yargılamam ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık