Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1167 Spoiler Yorumları

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
WB: Sen benim kardeşimsin Oden.:D

Oden'den çorba yapılır.

WB: O kimdi yav.:D

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

WB: Xebec sana tabiki yardım edecem. Nasıl olsa senin sofranda yedik bu kadar süredir.

Xebec ölür.

WB: O kimdi yav.:D

WB: Tayfamdakiler oğlumdur.

Thatch öldürülür gemisinde.

WB: İçimde kötü bir his var bu seferlik boş verelim.:D
Wb tepkileri:

Spoilerde verilene gore 24 yasinda oldugunu soylemis Shanks, serideki ilk cikisindaki yasi da 27. Yani 3 hatta 2 yil gibi cok kisa bir sure sovalyelik yapmis. Istedigi sey muhtemelen Roger’in ona aktardigi Nika meyvesiydi onu ele gecirip denizlere acilmistir. Meyveyi yedirecegi kisi Ace’ydi ama Luffy’lerin adaya geldiginde Ace yoktu.

Fisher Tiger’i de kurtardigini yazmislar spoilerde. Adam bariz iyi niyetli bir insan. Tek amaci bilgi edinmek amacli casusluk bence. Hatta yuzde 90 ihtimal degil yuzde 100 casusluk icin gitmis sovalye olmustur. Harald ile ne konusacakti onu cok merak ettim. Zira Harald yasiyordu o zaman yani Elbaf’a geldiginde Roger oleli 10 sene oldu diyordu yani 25 yasindayken sovalye iken Elbaf’a gelmis. Harald meselesi ise tahminim buyuk ihtimal meyvenin yerini soracakti Shanks
haraldı uyarmak olucak niyeti bence seride shanksın başkalarının başı beladayken onları uyardığını veya yardıme gittiğini gördük hep.

Wb
Ace
Marineford savaşı

--Roger Odenin gücünü bildiği/ namıni duyduğu için onu Ray ve Gabana birakmak yerine bizzat kendisi siniyor. O yüzden de imza saldirisini atiyor. Ben resimlere bakip gecmiyorum ama siz Youtuberlardan takip ediyor gibi yorum yaziyorsunuz :)

--Rogerın gösterilen 2 isimli saldirisi var, ilk elden ve en fazla kullandigi isimli saldirisi o, o yüzden imza saldirisi olduğu ortada, gectik

--Roger zoan mi yemis, forma bagli saldirisi artip azaliyor mu, nelerle ugrasiyoruz ya :)

Mevzu basit abi, Rogerin imza saldirisini Shanks öģrenmiş, o da kullaniyor.

Misal Sanjinin imza.saldirisi muhtemelen Diable Jambedir, en çok onu kullanir, şimdi biri öģrense bundan Sanjiye ne yani :)

Alakasi yok maalesef, 5 yıl önce karsisina cikiyor, tipasi yemese niye ciksin? Oden Oroçiye kanmayip keseydi o zaman Kaidoyu, kazin ayagi öyle degil demek ki :)
Aynen Roger tüm gücünü kullandı ölsün diye imzalı kaşeli mühürlü damgalü saldırısınında en iyisini vurdu ölmezse tayfaya katarım dedi :hhh:

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık