Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1167 Spoiler Yorumları

Cevap veriyorum: Sıfatına tüküreyim garp xD
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
WB: Sen benim kardeşimsin Oden.:D

Oden'den çorba yapılır.

WB: O kimdi yav.:D

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

WB: Xebec sana tabiki yardım edecem. Nasıl olsa senin sofranda yedik bu kadar süredir.

Xebec ölür.

WB: Tayfamdakiler oğlumdur.

Thatch öldürülür gemisinde.

WB: İçimde kötü bir his var bu seferlik boş verelim.:D

WB: Sen benim kardeşimsin Oden.:D

Oden'den çorba yapılır.

WB: Xebec sana tabiki yardım edecem. Nasıl olsa senin sofranda yedik bu kadar süredir.

Xebec: Ölür.

WB: Tayfamdakiler oğlumdur.

Thatch: Bıçaklanır.

WB: İçimde kötü bir his var bu seferlik boş verelim.:D
Reis Garp'ın yanında lüffy'i öldürüyorlardı Ace'i öldürdüler sen ne anlatıyorsun yav hahahahahaha

Olay surda Garp'a en güçlü diyenler bunu haberden sonra demiyor. Zaten öyle düşünüyordular bu haber de kanıtı oldu şeklinde bakıyorlar.

Ve gerçek en güçlü iması WB'ye fena vurmuş. WB'ninki kolpa bu gerçek manasında olmuş. Bakalım WB unvanı Garp'tan miras mı aldı merak konusu.
Bu çıkarıma nereden ulaştın? Manga’da net bir şekilde Garp’a ithaf edilen Rocks korsanlarını dağıtma hikayesinin palavra olduğu gösteriliyor. Sen diyorsun ki Wb’nin ünvan bu olaya bakarak palavradır? Ne alaka? Bildiğim kadarıyla Rocks korsanları dağıldıktan 2 yıl sonra Wb en güçlü diye anılmaya başlıyor. Kendi devrinde Roger, Garp gibi isimler varken, hatta Garp’ın tek başına rocks korsanlarını dağıttığı palavrası insanların ağzında dolaşırken adama en güçlü demişler.

17 yaşındaki bir ergenmiş Dragon burada. Sonradan çocuğunu emanet ediyor.:D WB'ye kimsenin çocuk emanet ettiğini gördün mü? :D

Mazallah satıp gidebilir. Adamda huy olmuş.:D
WB'ye emanet edilen çocukların halini görüyoruz...Hepsi mezarda şimdi.

Gerçi hakkını yemeyelim, emanet edilen çocuklarla beraber mezara girmiş bir şahıs kendileri. Aklı kısa olduğundan emanete sahip çıkma olayını biraz yanlış anlamış sadece.

Reis Garp'ın yanında lüffy'i öldürüyorlardı Ace'i öldürdüler sen ne anlatıyorsun yav hahahahahaha
WB ve Garp olan nefretinizi bir türlü anlayamıyorum.Senin de, Alpamisinde.Wb tanrı vadisi konusunda tamamen Oda'nın sırf Xebec ölsün diye Wb'yi aradan çıkarttığını herkes bilir.
Oden konusuna gelirsek suç tamamen Oden'de.Bi de az da olsa Roger'da. Yahu poneglif almaya geldiğinizde direk gitmeyip Wano,'daki sorunu çözselerdi Wano o hallere düşmezdi.
Thatch konusunu dememize gerek yok herhalde sonuçta onu öldüren kişi 25 yıldır tayfada olan,ödülü 0 olan ve hakkında hiç bir şey bilinmeyen biri.İstisna yapması tamamen normal.
Garp'a gelirsek Dragon Garp'tan nefret ediyorum demesinin sebebi bu soykırım festivalini biliyor zannetmesi.Bilmediğini öğrenince çocuklarını ona bırakıp davasıyla uğraşıyor.Ace'in Dadan'a verilme sebebi saklnaması.Luffy ise köyde kalıyordu,sonra Dadan'a verildi.

WB'ye emanet edilen çocukların halini görüyoruz...Hepsi mezarda şimdi.

Gerçi hakkını yemeyelim, emanet edilen çocuklarla beraber mezara girmiş bir şahıs kendileri. Aklı kısa olduğundan emanete sahip çıkma olayını biraz yanlış anlamış sadece.
Teach yaşıyor. Marco yaşıyor. Wb’nin diğer manevi evlatları yaşıyor. Teach ve Luffy birlikte Imu’yu yenecekler. Imu’nun yenilmesinde Wb reisin de parmağı olacak yani.

Hocam MF arcinda zaten bir olayi oldugu belliydi adamin o zaman bile anormali oldugu konusuluyordu. Roger bence Ace’ye degil Shanks’a yatirim yapmis :D Kutsal sovalye olmasi burdaki arkadaslarin dedigi gibi istedigi bilgileri anca seytanin ininde ogrenebilirdi yuzde 90 ihtimal casusluk amaciyla kutsal topraklara gitmis sovalye olmustur. Shanks ozunde iyi bir adam Luffy’in zaten insan sarrafi oldugunu biliyoruz Shanks hakkinda yanilmayacaktir
Banada öyle geliyorda kutsal şövalye olmak belli şeylere göz yummayı getektirir diye düşünüyorum.

Banada öyle geliyorda kutsal şövalye olmak belli şeylere göz yummayı getektirir diye düşünüyorum.
Spoilerde verilene gore 24 yasinda oldugunu soylemis Shanks, serideki ilk cikisindaki yasi da 27. Yani 3 hatta 2 yil gibi cok kisa bir sure sovalyelik yapmis. Istedigi sey muhtemelen Roger’in ona aktardigi Nika meyvesiydi onu ele gecirip denizlere acilmistir. Meyveyi yedirecegi kisi Ace’ydi ama Luffy’lerin adaya geldiginde Ace yoktu.

Fisher Tiger’i de kurtardigini yazmislar spoilerde. Adam bariz iyi niyetli bir insan. Tek amaci bilgi edinmek amacli casusluk bence. Hatta yuzde 90 ihtimal degil yuzde 100 casusluk icin gitmis sovalye olmustur. Harald ile ne konusacakti onu cok merak ettim. Zira Harald yasiyordu o zaman yani Elbaf’a geldiginde Roger oleli 10 sene oldu diyordu yani 25 yasindayken sovalye iken Elbaf’a gelmis. Harald meselesi ise tahminim buyuk ihtimal meyvenin yerini soracakti Shanks

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık