Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1167 Spoiler Yorumları

Roger imza saldırısı atıyor, fanları niyet okuyor, Kaido reyiz fanları müneccim yaptı, çok büyük çok :)

Galibin bahaneye ihtiyacı yok, reyiz vurmuş pekmezini akıtmış Oden'in, Rogerın imza saldırısıyla yapamadığını Kaido hakisiz isimsiz saldırıyla yapıyor :)

Aynı Oden Roger'a Kaido'ya attığı atağı atsa ikiye bölerdi, Kaido reyizde anca çizik bırakabiliyor, fark çok büyük :)

Kaido reyiz kimseden korkmaz, korksa 5 yıl önce karşısına çıkmazdı zaten, masala devam :)

Lucci de 5 yıl marangozhanede çivi çakarak güçleniyordu değil mi, devamke :)
Niyet okumuyoruz olanı söylüyoruz yanına alacağın adamı öldürmeye mi çalışırsın? Resimlerine bakıp mı geçiyorsun manganın? Yok imza saldırısıymış sana Roger mı söyledi bu benim imza saldırım diye? Luffy 100 tane imza saldırısı var sana göre g1 ile g5 aynı ayardır herhalde.Nelerle uğraşıyoruz ya.

Roger imza saldırısı atıyor, fanları niyet okuyor, Kaido reyiz fanları müneccim yaptı, çok büyük çok :)
Galibin bahaneye ihtiyacı yok, reyiz vurmuş pekmezini akıtmış Oden'in, Rogerın imza saldırısıyla yapamadığını Kaido hakisiz isimsiz saldırıyla yapıyor :)
Aynı Oden Roger'a Kaido'ya attığı atağı atsa ikiye bölerdi, Kaido reyizde anca çizik bırakabiliyor, fark çok büyük :)
Kaido reyiz kimseden korkmaz, korksa 5 yıl önce karşısına çıkmazdı zaten, masala devam :)
Lucci de 5 yıl marangozhanede çivi çakarak güçleniyordu değil mi, devamke :)
Savcım senin imza saldırısı dediğini Shanks yoldan geçerken atıyor :artiz:
Kaido'yu yücelteceğim diye bildiğin kasıtlı gömüyorsun kim varsa
Olsaydı bulsaydı olayına girmeye gerek yok evet ama Kaido'nun kalibresi de sen ne kadar yüceltirsen yücelt Oden kadar değil
Kaido 5 yıl önce karşısına çıktı ama tıpası yemedi tek başına yenmeye, handikapa ihtiyacı vardı aldı
Savcım kusura bakma objektif değilsin tamamen yanlı yorumluyorsun
Başkasına fanlık diyorsun ama kendin gömüyorsun ( :

Garp’ın en güçlü olduğuna Garp bile inanmıyor ama OP sivil halkla eşit derecede OP evren bilgisine sahip Garp fanları inanıyor. Aynen kardeşim, Garp tek başına Rocks korsanlarını dağıttı, Xebec’i öldürdü, üstüne Roger’ı da dövdü ayak üstü. Wg’nin sivil halka anlattığı yalanlarla kendinizi avuta durun.
Olay surda Garp'a en güçlü diyenler bunu haberden sonra demiyor. Zaten öyle düşünüyordular bu haber de kanıtı oldu şeklinde bakıyorlar.

Ve gerçek en güçlü iması WB'ye fena vurmuş. WB'ninki kolpa bu gerçek manasında olmuş. Bakalım WB unvanı Garp'tan miras mı aldı merak konusu.

Niyet okumuyoruz olanı söylüyoruz yanına alacağın adamı öldürmeye mi çalışırsın? Resimlerine bakıp mı geçiyorsun manganın? Yok imza saldırısıymış sana Roger mı söyledi bu benim imza saldırım diye? Luffy 100 tane imza saldırısı var sana göre g1 ile g5 aynı ayardır herhalde.Nelerle uğraşıyoruz ya.
--Roger Odenin gücünü bildiği/ namıni duyduğu için onu Ray ve Gabana birakmak yerine bizzat kendisi siniyor. O yüzden de imza saldirisini atiyor. Ben resimlere bakip gecmiyorum ama siz Youtuberlardan takip ediyor gibi yorum yaziyorsunuz :)

--Rogerın gösterilen 2 isimli saldirisi var, ilk elden ve en fazla kullandigi isimli saldirisi o, o yüzden imza saldirisi olduğu ortada, gectik

--Roger zoan mi yemis, forma bagli saldirisi artip azaliyor mu, nelerle ugrasiyoruz ya :)

Savcım senin imza saldırısı dediğini Shanks yoldan geçerken atıyor :artiz:
Kaido'yu yücelteceğim diye bildiğin kasıtlı gömüyorsun kim varsa
Olsaydı bulsaydı olayına girmeye gerek yok evet ama Kaido'nun kalibresi de sen ne kadar yüceltirsen yücelt Oden kadar değil
Kaido 5 yıl önce karşısına çıktı ama tıpası yemedi tek başına yenmeye, handikapa ihtiyacı vardı aldı
Savcım kusura bakma objektif değilsin tamamen yanlı yorumluyorsun
Başkasına fanlık diyorsun ama kendin gömüyorsun ( :
Mevzu basit abi, Rogerin imza saldirisini Shanks öģrenmiş, o da kullaniyor.

Misal Sanjinin imza.saldirisi muhtemelen Diable Jambedir, en çok onu kullanir, şimdi biri öģrense bundan Sanjiye ne yani :)

Alakasi yok maalesef, 5 yıl önce karsisina cikiyor, tipasi yemese niye ciksin? Oden Oroçiye kanmayip keseydi o zaman Kaidoyu, kazin ayagi öyle degil demek ki :)

Shanksın kutsal şövalye olması hakkında fikrin nedir?
Hocam MF arcinda zaten bir olayi oldugu belliydi adamin o zaman bile anormali oldugu konusuluyordu. Roger bence Ace’ye degil Shanks’a yatirim yapmis :D Kutsal sovalye olmasi burdaki arkadaslarin dedigi gibi istedigi bilgileri anca seytanin ininde ogrenebilirdi yuzde 90 ihtimal casusluk amaciyla kutsal topraklara gitmis sovalye olmustur. Shanks ozunde iyi bir adam Luffy’in zaten insan sarrafi oldugunu biliyoruz Shanks hakkinda yanilmayacaktir

Alakasi yok maalesef, 5 yıl önce karsisina cikiyor, tipasi yemese niye ciksin? Oden Oroçiye kanmayip keseydi o zaman Kaidoyu, kazin ayagi öyle degil demek ki :)
Bak yine fanlığın tuttu ( :
Yanlış değerlendirdin cümleyi ( :
Tıpası yemedi diye çıkmadı, demedim
Tek başına yenmeye tıpası yemedi dedim ( :
Ama buna bende katılıyorum, galibiyet/mağlubiyet bahane aranmaz ( :

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık