Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1167 Spoiler Yorumları

Şimdi görünen 3 tür var. Sığ, Derin, Abis. Diğer spoiler en düşük seviye Tanrı kılıcı demiş. Bu galiba Tanrı Kılıcı=Sığ.

Yani Shanks kolunda dovme varken Luffy’i kurtarmak icin deniz kralina kolunu kaptirmisti dovmesi derin ya da abis olsaydi kolu yeniden cikardi ama sig oldugu icin yeniden cikmadi ben oyle anladim
Aynen doğru Gunko sığ seviyesi ve yenilenmesi varmış. O halde en alt kademeden bu yenilenme başlıyor. Tabi bu yenilenmenin de gücü vardır bence. Sığ seviyesi basit kesikleri yenilerken , Derin daha derin yaraları, Abyss uzuv kopmalarını felan da yeniliyordur gibi ayrımı olur diye düşünüyorum.

Şimdi görünen 3 tür var. Sığ, Derin, Abis. Diğer spoiler en düşük seviye Tanrı kılıcı demiş. Bu galiba Tanrı Kılıcı=Sığ.
Shanks, Harald, Gunko Sığ seviyesiymiş. En düşük seviye ve yeni katılanlara veriyorlar. Büyük ihtimal Kutsal şovalyelerin ilk 3 güçlüsü de '' Derin'' seviyesidir. Goroseiler de direk ''Abys''. Rütbe atladıkça gücü seviyesi de artıyordur. Yenilenmenin de seviyesi vardır. Yenilenme serilerde iyi bir güç çünkü.

Yani Shanks kolunda dovme varken Luffy’i kurtarmak icin deniz kralina kolunu kaptirmisti dovmesi derin ya da abis olsaydi kolu yeniden cikardi ama sig oldugu icin yeniden cikmadi ben oyle anladim
Tahminim öyle. Sığ seviyesi basit yaralanmaları yeniliyordur. Derin seviyesi ise daha derin kalıcı yaraları bence. O yüzden BB'nin derin çizikleri yüzünde duruyor diye uydurabilirim ? Abyss ise kolun kopsada yeniden çıkıyor.

Sığ zaten kelime anlamı = derinliği az olan
Derin = Derin işte
Abyssal = Kol uçup gitsede geri gelir :D Uçurum herşey vardır bunda :D

Aynen doğru Gunko sığ seviyesi ve yenilenmesi varmış. O halde en alt kademeden bu yenilenme başlıyor. Tabi bu yenilenmenin de gücü vardır bence. Sığ seviyesi basit kesikleri yenilerken , Derin daha derin yaraları, Abyss uzuv kopmalarını felan da yeniliyordur gibi ayrımı olur diye düşünüyorum.
Muhtemelen bu tarz bir açıklaması var , Shanksin balığa kol kaptırmasını da buna baglarsa tam olur

Teach çok özel bir karakter olma yolunda ilerliyor . Kanı ve soyu özel çıktı, Augur'a Satürn neyi hedefliyorsunuz dediğinde Dünyayı diye boşuna kasılmadı. Hedefi çok büyük
Teach'in özel olduğu 1000 bölüm önceden belliydi zaten. Ama seri sonuna giden 4 kişi var İmu-Luffy-Shanks-Teach. Bunlardan hangisi düşman olacak? Genel görüş her zaman Teach son boss olurdu ama şimdi Shanks-İmu son boss gibi...
Değil ama kutşal şovalyeler gördüğümüz üzere yenileniyorlar. İlk seviye sığ da yoksa işler değişir . Ama bence vardır .
Yenileniyor ama mesela Shanks o yarayı şovalye olmadan önce aldıysa da yenileniyor mu? Yani WB Kutsal şovalye olsaydı o yarıklar gider miydi?

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık