Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1167 Spoiler Yorumları

Xebec dua etsin Garling'de en düşük seviye mühür varmış, Goroseilerin sahip olduğu mühre sahip olsaydı o son sahnede 3 kişi gelmezlerdi. Xebec çok şanslı adammış valla.

Shanks kutsal şövalye ise ve yenilenme gücü varsa ona rağmen Teach buna kalıcı yara bırakabildiyse ( o dönemde ) Teach Marconun dediği gibi sıradan bir insan çıkmayacak . Zaten 2 meyve de yiyebilmesinden belli . Teach çok merak uyandırdı la .
Olay Imu'nun en büyük zayıf noktasının BB olacağı yere doğru gidiyor.

Shanks gri çıkarsa baya iyi olur. Dragon-Luffy-İmu-Garling umurunda değil tek derdi korsanlar kralı ve dünyanın kralı olmak olan birisi olsa. Herkesi birbirine kışkırtan kişi o olsa.

Elbafta jakuzideyken kopmuş kolunda bu kutsal şövalyelerin sembolü vardı sanki. Kolunu Imu'nun kontrolünden kurtulmak için verdiye dönecek gibi hikaye. İşin ilginç tarafı tayfasını toplamaya 19 yıl önce mi ne başlamıştı, Yasopp'u tayfasına kattığı flashbackte. O yüzden kutsal topraklara Roger'ın ölümü ile tayfasını toplamaya başladığı aralıkta gitmiştir diyordum. Bakalım olaylar karıştı baya Fisher Tiger'la vesaire.

Elbafta jakuzideyken kopmuş kolunda bu kutsal şövalyelerin sembolü vardı sanki. Kolunu Imu'nun kontrolünden kurtulmak için verdiye dönecek gibi hikaye. İşin ilginç tarafı tayfasını toplamaya 19 yıl önce mi ne başlamıştı, Yasopp'u tayfasına kattığı flashbackte. O yüzden kutsal topraklara Roger'ın ölümü ile tayfasını toplamaya başladığı aralıkta gitmiştir diyordum. Bakalım olaylar karıştı baya Fisher Tiger'la vesaire.
O konu benim de aklıma takıldı. Bu olaylara girişmiş olması için tayfasını toplamaya başlamadan önce harekete geçmiş olması lazım.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık