Savcım Oda bir asır op çizse bir kez olsun roger-garp-wb gibi adamlarını linlin veya kaidoya karşı ezdirmez. Herif bilerek muğlak bırakıyor ve günün sonunda belli karakterleri bir yumruk sen bir tane de sen haydi dağılın ne şiş yansın ne kebap şeklinde çiziyor anca.Sırayla yazıyorum, dikkatle takip et
1- O dönem Kaido'yu 1 vs 1de yenecek orda kimse yok, Oden dahil.
2- Sadece Oden'le uğraşmak daha kolay, mevzu da bu zaten, adam sayı üstünlüğünün kendi tarafında olmasını istemiş, Oden'le 1 vs 1 kalabilsin diye.
3- Oden dışında kimse kafa tutamaz.
BONUS: Kaido Oden için 5 yıl güçlendi dedin ve patladın yani kabul et. Adamın Oden için güçlenmediği ortada ve kendi beyanıyla sabit.
Kaido'nun tek yaptığı sayı avantajını tersine çevirmek.
Haklı mı? Kesinlikle, Oden ve ekibi 10 küsür kişi kaldıkları halde Kaido'nun ekibi Oden'in ekibini hızlıca düşüremediği için Kaido Odenle 1 vs 1 kalamadı, kafasını sağa çevirdiği anda kesti Oden, Kaido zor duruma düştü.
Özetle, 1 vs 2 bile OP evreninde fark ediyor. 20 yıl önceki Kaido, şimdiki halinden çok daha zayıf resmedildi zaten. Buna rağmen o gün Oden'den ve diğerlerinden güçlüydü ancak 1 vs all atacak kadar güçlü değildi. Sen şimdiki Kaido'ya bakıp 20 yıl önceyi yorumlayarak açık hataya düşüyorsun.
Size milyon defa dedim, inanmadınız, daha şimdi geliyorsunuz yola
78lik Garp'la 40lık Garp arasında en az 10 kat fark var. Konu açabilirim ancak vaktim yok, hız, güç, haki, şok dalgası, fark devasa yani, öyle böyle değil.
Bu da TV 6'lısının denkliği ve Kaido-BM nin ileride nasıl diğerlerini geride bıraktığı tezlerimi doğruluyor, ki anlatım da bu yönde zaten, ileride konusunu açmaya da çalışırım.
Bir oyuncu mu ne demişti iki ünlü oyuncuyu kavga ettiriyorlarmış dizinin birinde ama yönetmenle anlaşmışlar önden ikisi de aynı sayıda vuracakmış birbirlerine. Biri daha çok yumruk atarsa öbürünün karizma çizilirmiş falan. Odanın kafası da bu bildiğin.