Köşeye sıkıştırmanın bir şey ifade etmediğini söylemiştim.Garpın ifadesi vivre cardda ve mangada geçen rogerı defalarca kez köşeye sıkıştırması.
Ben ne dedim?Oden zamanı olan dövüş roger hasta prıme değil.
Sonra ne oldu?Smoker luffyi köşeye sıkıştırdığı zaman luffye baskındı zaten ya
E bu en fazla eşit olduklarını gösterir zaten.Garp sadece tanrı vadisinde rogerla dövüşmüyor asıl duelloları tanrı vadisinden 8 sene sonra 47-48 yaşlarındayken oluyor abi vivre card time lıne kısmında geçio bu garpın vivre cardında buyüzden farkı açtı demen mümkün değil çünkü hastalık etkisi başlamaya yakın prıme roger ile eşleşiyor garp.
-Erken bitiyor dediğin adam Wb’yle dövüşüyor hasta haliyle. Yani hasta halinde Garp’la da dövüşür.Garpın prıme halinde rogerdan üstün olduğunu düşünme nedenlerim şunlar.
- rogerın prıme dönemi erken bitiyor 47-49 yaşlarından sonra hastalık başlıyor
-garpın prıme dönemi ise yaşlılık etkisi vurana kadar ve o döneme kadar antreman yapıyor
-rogerın çokgüçlü bir tayfası mevcut garp rogerı bu ekibe rağmen köşeye sıkıştırmayı başarmış ve rogerla ölümüne dövüşlere girmiş defalarca kez ölümün eşiğine gelmişler.
-Garp’ın Prime dönemleri ne zaman bitiyor belli değil. En son Kuzan’dan dayak yiyecek seviyeye kadar düştü işte.
-Roger vs. Garp 1v1 oluyor, Garp vs. All durumu yok. Bunu mangada gördük zaten. Wb ile dövüş olduğunda da Roger vs Wb oluyor, 1v1, başkası karışmıyor.

Dümdüz Odeni yenince bitti işte.
Kaido da çok ciddi olmadan 3 gün dövüştüğü için Linlin ile, Linlin'e de artı yazdırma derdindeler.Roger turist olayını zaten ciddiye almamak lazım. Trollük yani.