Beyazsakalın endurance olarak zirve olduğu doğrudurda zirve acoc kullanıcıları arasındaki dövüşlerde genel olarak bedeni haki ile kaplama durumları mevcut buyüzden çok sorun çekeceklerini sanmam roger ile wb 3 gün eşit dövüşüyor zaten stamına olarak yorgunluk belirtileride yok.
Ama kaidonun yediği acoc yumruklarını yese mesela wb çokdaha hızlı devrilirdi bence akainu dışı wb ye çok sağlam saldırı yedi diyebilceğimiz birde squard var sadece akainudada zaten bitiyor nerdeyse.
Adam yaşlı haliyle suratına magma yiyor hala hiç bir şey olmamış gibi savaşıyor. Kaidou ve Bigmom onlara zarar verecek saldırı yapıldığında çarpılmış gibi oluyorlar. Wb sıradan bir insan.Kaidou gibi kalın derisi yok.
Bunu bilmiyorum. Sadece basit bir mantık yürütebilirim...
Mihawk'ın ödülü açılanırken , Shanks'tan bile daha iyi, dünyanın en güçlü kılıç ustasına yakışır bir ödül... diyorlar. Bu da muhtemelen o hesap. Bir tane çok güçlü gördükleri adam var ve Wb ondan daha güçlü. Bu yüzden Wb en güçlü demişlerdir.
Az yukarda tartismayacagim yazmistin usta, ne oldu
El cevap; BMnin altina ettigi falan yok, aslan gibi atak yapmis.
Bu mantikla.Roger ve Xebecin de altina ettigini söylemen lazim, Garp gelince Roger adanin diger ucunda oldugu halde ter döküyordu
Daha önce uzun uzun yazdim şimdi resim aramakla uğrasmadan kisaca degineyim
-- Sengokunun anlatimindaki siluette 6li ciziliyor
-- Xebec Haraldi tehdit ederken 4ü bir ciziliyor
-- IMe saldirirken 6li ciziliyor
-- Xebec öldükten 1 sayfa sonra 5i bir ciziliyor
TV için yazarin 6liyi ayri görmedigi, denk gördugu ortada.
--Kaido Garpi görünce saklanir dediniz, adam karsi atak yapalim dedi patlatti
--21lik Kaidoya caylak dediniz, 15 yasinda bile Xebece ezilmedi, temassiz hakili tekmeden etkilenmedi Shiki, savasirsaniz ada yikilir deyip Kaidoyu övdü.
-- BM ezik dendi, WBye posta koydu, Kral haki ekleyemiyor dendi, Kaidoya IMe kral haki ekli saldirdi
-- Kaido BM WB iblis Xebecin kral haki ekli saldirisindan hic hasar almadilar.
Yazarin anlatimi, karakterleri isleyis sekli ve gosterimi ortada.
Az yukarda tartismayacagim yazmistin usta, ne oldu
[MEDIA=youtube]tQuIxpdJdn4[/MEDIA]
El cevap; BMnin altina ettigi falan yok, aslan gibi atak yapmis.
Bu mantikla.Roger ve Xebecin de altina ettigini söylemen lazim, Garp gelince Roger adanin diger ucunda oldugu halde ter döküyordu
Daha önce uzun uzun yazdim şimdi resim aramakla uğrasmadan kisaca degineyim
-- Sengokunun anlatimindaki siluette 6li ciziliyor
-- Xebec Haraldi tehdit ederken 4ü bir ciziliyor
-- IMe saldirirken 6li ciziliyor
-- Xebec öldükten 1 sayfa sonra 5i bir ciziliyor
TV için yazarin 6liyi ayri görmedigi, denk gördugu ortada.
--Kaido Garpi görünce saklanir dediniz, adam karsi atak yapalim dedi patlatti
--21lik Kaidoya caylak dediniz, 15 yasinda bile Xebece ezilmedi, temassiz hakili tekmeden etkilenmedi Shiki, savasirsaniz ada yikilir deyip Kaidoyu övdü.
-- BM ezik dendi, WBye posta koydu, Kral haki ekleyemiyor dendi, Kaidoya IMe kral haki ekli saldirdi
-- Kaido BM WB iblis Xebecin kral haki ekli saldirisindan hic hasar almadilar.
Yazarin anlatimi, karakterleri isleyis sekli ve gosterimi ortada.
Monkeyfanlar hangisi tek atacak diye yarisiyordu, Garp mi Roger mi, adam çikar cikmaz Rogera dalacam dedi, Garp gelince de atak yapalim dedi, patlatti Monkeycileri
Roger ve Garp kendi dönemindekilerden daha güçlü. God Valley olayında final boss ile ikisi savaştı. Basit shounen mantığı işte. Boss ile savaşanlar en güçlüler olur. Aralarında fazla güç farkı olmasa da Roger ve Garp'tan daha güçsüz diğerleri.
Bölümü de beğendim. Sır perdeleri hızlı bir şekilde aralanıyor. Shanks'a yılın oyuncusu ödülü veriyorum.