3 panelde Chinjao'yu yenen Garp demek istedin herhalde.WB'nin yendiği isim yok o sıra defalarca chinjao ile kapışan Garp xD
3 panelde Chinjao'yu yenen Garp demek istedin herhalde.WB'nin yendiği isim yok o sıra defalarca chinjao ile kapışan Garp xD
Evet aramızda herkesi yendi diye almış gibi davranan arkadaşlar var ama.Yahu WB dünyanın en güçlü adamı ünvanını meyvesinden dolayı almıştır.Bizzat vivre card'da açıklanıyor.

O sıra hem Karanlık hem Deprem meyevsine sahip bir yonkou olan Teach: Bana niye vermiyonuz lan ünvanıEvet aramızda herkesi yendi diye almış gibi davranan arkadaşlar var ama.![]()

Magazin haberlerini kullanıyorsan orada belirtilen sebebe de gözünü kör etmeyecen. Meyvesinin yıkıcılığından dolayı aldığı orada yazıyor.O sıra hem Karanlık hem Deprem meyevsine sahip bir yonkou olan Teach: Bana niye vermiyonuz lan ünvanı![]()
Ayrıca bu ünvan nasıl alındı orası önemli. WB en güçlüyü yendi mi de aldı ne oldu belirsiz. Görünene göre kolpa bir ünvan.
Çünkü Teach korkak ve o gücü tam kontrol edemiyor. Wb Xebec,Roger ve Garp'tan sonra en güçlüsüdür.O sıra hem Karanlık hem Deprem meyevsine sahip bir yonkou olan Teach: Bana niye vermiyonuz lan ünvanı![]()
Yavaş yavaş olur ustasından topuk derslerini iyi almış tam seviyeye ulaşınca vereceklermiş ünvanıO sıra hem Karanlık hem Deprem meyevsine sahip bir yonkou olan Teach: Bana niye vermiyonuz lan ünvanı![]()

1 tane doğruya yakın bi kısım göremedim tartışmaya girmiyeceğim bu yorumla alakalı usta haberin olsun.Yazarın açıklaması bunlar, söylenti falan değil.
TV Garp'ın ne kadar zayıf olduğunu da açıkça gösteriyor. TV Garp'ın Çinjaoyu yenebilmesi için 8 yıl her gün idman yapması ve üstüne 8 dağ parçalama gibi özel antrenman yapması gerekmiş.
Garp, israftır.
Garp, müsrifliktir.
Garp, kötü yönetimdir.
Diğer karakterlerin çok kolay sahip oldukları güce erişebilmek için Garp her gün antrenman yapmak zorunda kalmış, saatlerini, emeğini, enerjisini boşa harcamıştır.
Kabaca hesaplarsak; günde 2 saat antrenman yapmış olsa, 56 yılda 40.880 saat antrenman eder, onu da tekrar yıla çevirirsek ömrünün 4,5 yılı sadece antrenmana gitmiş olur, ki bu en az rakam. Halterciler vs nerden baksan günde 6-8 saat antrenman yapıyorlar.
Tüm bu hususlar da Garp'ın analitik düşünme yeteneğinden yoksun olduğunu, argo dilinden konuşursak kıt beyinli olduğunu açıkça gösteriyor. Bir meyve yese veya bir silah kullansa bu kadar vakti çöpe atmaz ve daha rekabetçi olabilirdi. O kadar emeğe, vakte, enerjiye rağmen rakiplerini alaşağı edememesi ve toptier hiçbir karakteri engelleyememesi ve yakalayamaması da zaten Garpın durumunun içler acısı olduğunu gösteriyor.![]()
Hocam mahvettiği sahneyi atabilirmisin benim bildiğim savaş şu şekildideGarp isterse Roger’u teklesin benim için bir anlam ifade etmiyor. Bu gözler Aokiji’nin Garp’ı yumruklarla mahvettiğini gördü. Bundan sonra Oda ne çizerse çizsin benim için Garp bitmiştir. O intibayı tekrar kazanamaz.
Beyazsakal 1 dağın yıkılmasında etkili oldu diye onu en güçlü ilan eden @RedTeroRGod Valley'de hiçbir şey yapmayan WB'yi övmek için dağ yıktığını söylüyorlardı.Depremle dağ yıktı diye övüldü bu adam. O sıra Garp çıplak el hakisiz dağ yıkma antrenmanları yapıyordu.
Zamanında da dağ yıkmak için antrenman yapıyor diye yerilmişti. Meğer reyiz hakisiz yapmaya çalışıyormuş.
![]()
Beyazsakalın ayıbı değil yani?Wb'yi değil,Kaidou'yu övmek için yapıyorlar.Wb TV'de beni biraz hayal kırıklığına uğrattı.Sırf Xebec ölsün diye Wb'yi savaşa sokturmaması tabii ki de Oda'nın ayıbı.
Oda beyazsakalı bu sahnede çizerken kesin şu sahneden özendi.Kimin hikaye anlattığı belli.
Bak 1163. son güncel Manga bölümü. Ne idüğü belirsiz doğru mu hatalı mı belli olmayan bir forum haberi değil.
![]()
Sağdan-sola: WB, BM, Kaido.
Şimdi kudurabilirsiniz.![]()
Dünyanın en güçlü adamı, bu meyveyle dünyayı yok edecek güce sahip oldu.Yahu WB dünyanın en güçlü adamı ünvanını meyvesinden dolayı almıştır.Bizzat vivre card'da açıklanıyor.
Bu düz yoldaki bir yarış mı ki ünvanlar böyle verilsin ? 2.yi geçtim ikinci oldum gibi...Magazin haberlerini kullanıyorsan orada belirtilen sebebe de gözünü kör etmeyecen. Meyvesinin yıkıcılığından dolayı aldığı orada yazıyor.Ayrıca bu ünvan nasıl alındı orası önemli. WB en güçlüyü yendi mi de aldı ne oldu belirsiz. Görünene göre kolpa bir ünvan.
![]()
--Red, prime hallerini baz alarak Garp-Roger, Kaido-BM'yi yenebilirler mi demiş, ne var bunda ? Yenemezler, ezilirler, doğru cevap[Spoiler] - 1166: Yeni Masallar
Coby'nin eşleştiği kişiye bak bee.:ehe: Bu arada @Reiper buradaki Dragon şu Dragon olabilir mi? Senin en güçlü yaratık yerine görselde Garp'ın eseri olan 5 kişi varda.:) Garp'ın şuradaki gülüşü boşuna değildi; adam dünyaya nasıl bir kazık attığının farkında. Yakarsa Dünyayı Coby yakar...www.korsanfan.com[Spoiler] - 1166: Yeni Masallar
İlginç yani sen şimdi sayfayı sana atmama rağmen hala Bigmom kral hakiyi üst seviye kullanmıyor mu diyorsun ? Bu şekilde pek seçemedim kullanmasını biliyor ama bu adada biliyor mu bilmiyorum Kaido yine aynı şekilde ne zaman kullanabildikleri belli değil.Daha genç olduğunu düşünürsek Kaido...www.korsanfan.comBak bakalım Red ne demiş ve kim onaylamış dediğini sonrasında sen ne masallar anlatmışsın.Meyvesini bile yeni yiyen 20lik Kaido Roger ve Garptan güçsüz diyememişsin yanına eşit koymuşsun insan masal anlattıkça ayaklarına dolanır.Bak daha sonra neler demişsin.Tvden sonra Roger ve tayfası daha güçsüz olmuş Bm ve Kaido ile bile kıyaslanamıyor artık yersen[Spoiler] - 1166: Yeni Masallar
Wb, roger ve garptan daha yıkıcı bir güce sahip ayrıca daha dayanıklı. Olayları değerlendirirken wb nin rox tayfasında olduğunu unutmayın.www.korsanfan.comTayfa o kadar güçsüz ki sadece Odeni yenebilmek için Kaido ne hallere gelmiş travmasını bile atlatamamış.Ama bunlar görülmez tabi anlatılmaz
[Spoiler] - 1167: Ida'nın Oğlu
Harald, büyük ihtimal Neptün sebebi ile hükumet ile ters düşmüş olabilir. Hem Shiroshi hem Loki büyük bir tehdit. Diger ihtimal hükumet Lokiyi ortadan kaldırmak istiyordu.www.korsanfan.com
Şöyle bi sahne yaşanmışmıdır sence ?xdYavaş yavaş olur ustasından topuk derslerini iyi almış tam seviyeye ulaşınca vereceklermiş ünvanı![]()