Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1166: Yeni Masallar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 44 57.9%
  • Orta

Kullanılan: 21 27.6%
  • Kötü

Kullanılan: 11 14.5%

• Kullanılan toplam oy
    76
hocam çok basit geçiyor Oda buraları oldu bitti ye getirdi her şeyi ben bu açıdan eleştiriyorum keşke daha iyi işleyebilseydi God Valleyi Xebec in ortaya çıkmasıyla zaten inanılmaz bir hype almıştı manga sadece 11 chapter görünen bir karakterin bu kadar sevilmesi çok başka bir olay keşke daha iyi bir son yazabilseydi Xebec'e
Bence de Oda basit ve çok hızlı işledi God Valleyi,Xebec gibi birisininde garling tarafından öldürülmesi kötü oldu. Keşke daha iyi işlenseydi God Valley,benim beklentimi karşılamadı.

Rocks'un gözlem hakisi okadar gelişmişki gözünü açar açmaz bu adadan gitmeliyim diyor olacakları sezdi.
Orada Wb görevini yapmadığı için can veriyor ve sağ kol luk görevini yapamadığı için teach bedelini ödetiyor Wbye

Vadi olayı hikayeye çok büyük ilerleme katmadı bence. Hasar nasıl verilecek gösterilmedi, xebec’in ölümü tatmin etmedi, davy klanı geçiştirildi. Teach’in babası olduğunu, dragon ve shanks geçmişini, meyveleri ve devrimcileri gördük. Eksikleri tamamlamış gibi oldu.

Harald tarafını nasıl toparlayacağını görücez. Ölümü çok uzak değildir. Muhtemelen hükümetin eli var bundada. En azından efsanevi meyve konusunda çuvallamamalı.

Samimi bir şekilde yanıldığımızı kabul ettim ben. Xebec'i böyle beklemiyordum. Adam Tanrı vadisinde Roger ve Garp'tan öndeydi. Onun etkisi yüzünden 4v2'de bu adamı indiremezdiler. Ama 4v2'nin söylendiği sıra yapılan tartışmalarda ne olacak da WB Kaido ve BM Xebec'i yalnız bırakacak bunun için bir yol bulunamıyordu. O yüzden iyi ihtimalle WB taraf değişir diye de ihtimallerden bahsediyorduk. En kötü ihtimalde Xebec'i yalnız bırakacaktılar. Ve bunların tartışıldığı sıra Xebec'i herkes kötü biri olarak bekliyordu. Ama hikaye çok değişti. Bu vs 1v2 de değil. Imu tarafından ele geçirilmiş Xebec vs Roger ve Garp oldu. Roger ve Garp'ın da amacı bu adamın üzerindeki laneti bozmaktı.

Siz 3v1'de kaçan WB Kaido BM'yi samimi bir şekilde kabul ettiniz mi?

5 yıldır Roger ve Garp'a Kutsal Ejderleri kurtardılar diye köpek muameslesi yapanlar ve onun dışında Garp hakkında bir sürü laf edenler samimi bir şekilde neyi kabul ettiler de bizim samimiyetimizi sorguluyon usta?

Daha WB'yi eleştirebilmekten yoksunsunuz. Garp'ı eleştirdiğiniz bütün noktalarda yanıldınız. Şimdi açık bulmakta zorlanıyorsunuz nerden eleştireceğinizi şaşırdınız karakteri.
Aman neyse ya Garp Kral adam. Haklısınız. Tartışma işi benden geçmiş. Gidiyorum.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık