Eee diyorum ben de sana işte ? WB'ye eksi yazmaz mı demişim ? Yooo. 20 yıl çalışıp aman tanrım böyle şeyler mi oluyor diyen adam için normal dersen ben de çekil önümden diyen adamın önünden çekilen WB'ye niye laf edeyim diyorum.
Oğlu bile koymuş lafı geçmiş ben laf sokunca sanki bir sebep yokta laf sokuyoruz gibi hikaye anlatmanız da ayrıca komik.
Çünkü ikisine aynı şekilde laf etmiyorsun. Birisi hakkındaki tüm varsayımlarınız yanlışlandı.
1-) Katliamı biliyordur dediniz. Bilmediği ortaya çıktı.
2-) Satürn'e dalamaz dediniz. Daldı.
3-) Sadece Roger'ın peşinden giden başka bir şeyde gözü olmayan biri dediniz. Imu gibi şeytansı bir gücü görünce Xebec'e yardım ettiğini gördük. Bunun için Roger ile ittifak etti. Xebec'e sempati duydu ve üstündeki laneti kaldırdı. Üstüne üstlük sonda da yine adamı merak ediyordu onu niye almadınız diyerek.
4-) Halkı kurtarmaz umrunda değil dediniz. Bu adanın halkını kendisine karşı gelenlere karşı bile bu bir emirdir gemiye aldırıp kurtardı.
5-) Dragon'u gidip serbest bıraktı. Bu olaylardan suçlu hissettiği için Dragon'a karşı bir açıklama bile yapmadı. Ve oğlunun gözünden bunlardan sorumlu oldu ve oğlunun kendisine senden iğreniyorum demesine yol açtı. Yine de oğluna ters bir şey söylemedi savunmadı bile kendini.
6-) Sengoku ile arasında olan tartışmalar Garp hakkındaki eleştirilerin çoğunu boşa çıkardı. Koramiral bile olsa Sengoku kendilerini uçurumun dibindekiler olarak tarif ediyor. Oradan bağırmanın bir şeyi değiştirmeyeceğini söylüyor. Garp'ın buna karşı tutumunu da görüyoruz. Üstüne üstlük Sengoku Denizciler kurumu 10 milyonlarca personelde oluşuyor. Herkesi izleyemezsin. Kendini bir nevi bunlardan sorumlu tutamazsın diyor. Garp da Coby gibi Denizcilik, Adalet gibi ilkeleri benimseyerek gelen bu tarzda Denizcilere gözcü olmak için bu kurumda kalmaya devam ediyor.
Adamın bir tane yamuğu yok bu konularda. Kutsal ejder de kurtarmamış. Onlar adına bir iş de yapmamış.
WB'nin yoluna çıkmamasının eleştirilmesi lazım zaten. Ben direk öyle düşünmesine kızıyorum zaten. Direk yolundan çekilmesine laf ediyorum zaten. Az önce sofradan aş yedik dediği adamı bir anda bırakıp gitmesine ve onu üç sırtlanın önünde yüz üstü bırakmasına kızıyorum. Bunları eksi yedi diyip geçiştiriyon.