Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1166: Yeni Masallar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 44 59.5%
  • Orta

Kullanılan: 20 27.0%
  • Kötü

Kullanılan: 10 13.5%

• Kullanılan toplam oy
    74
Adamın oğlu adama, adam değilsin demiş biz sabah akşam sizden WB adam değil duyuyoruz ne atmamı bekliyorsun xD
Oğlu babasının tüm bunları bildiğini düşünüyor belli ki. O yüzden ona senden iğreniyorum diyor. Garp'ın bunları bildiğini biz de düşünseydik ondan iğrenirdik.

Bu cevap hoşuna gider gitmez bilmem. Ama sen WB'nin durumunu nasıl açıklıyorsun cevabını alalım.

Oğlu babasının tüm bunları bildiğini düşünüyor belli ki. O yüzden ona senden iğreniyorum diyor. Garp'ın bunları bildiğini biz de düşünseydik ondan iğrenirdik.

Bu cevap hoşuna gider gitmez bilmem. Ama sen WB'nin durumunu nasıl açıklıyorsun cevabını alalım.
WB'nin durumu eksi yazar WB'ye git bir önceki spoiler yorumlarında söylediğime bak ama Garp'ın durumu da garpa eksi yazıyor işte 20 yıl çalışıp bildiğini düşünmesi falan diye kurtaramazsın.

WB'nin de bağı yok işte adamla, adam karısını çocuğunu WB'ye söylememiş bile ama bu kurtarmıyor tıpkı senin 20 yıl çalışmış ama bilmemesi normal demenin kurtarmaması gibi.

Sonuca gelirsek Dragon kendi babasına lafı sokmuş ben Şebeğin WB beni nasıl bıraktın dediğini okumadım orada bilmem anlatabiliyor muyum xD

Fujitora gibi bir amiral olması, Garp'ın amiral olmak istememesini çürütür. Fujitora aksine işleri düzeltmek için rütbesini kullanıyor. Kutsallara değil halka hizmet ediyor. Demek ki isteyince oluyormuş.
Sistem gereği kutsallara hizmet ediyor.Sadece sistem açığını kullanıyor.Reverie olayında Mary Geoise'da görevlendirilmemişti.O yüzden tam olarak kutsal ejderleri korumak zorunda değildi ama onların zarar görmemesini sağladı sebebi ise zarar görürse direk kutsal ejderlerin emri üzerine idam edilirsin çünkü hakkı var.Garp'ın ahlak açısı kutsal ejderleri korumak görevini kabul etmiyor.Amiral olunca direk onların emrine giriyorsun.

besle kargayı oysun gözünü

wb nin karakteri bildiğin gibi değilmiş demekki wb,kaido,bigmom karaktersiz kişilerdir harald denen hükümet köpeği bile bunlardan fazla respect atmıştır roxa

besle kargaı oysun gözü burdaki karga beyazsakaldır

bu adam şurda laneti bozulmuşken kurtarılmadı ya yazıklar olsun

harald garp roger bile xebec için bu sahtekar sürüsünden fazla endişeleniyor.

Ahahaha sahneye bak
Wb:Yoluna mı çıkıyoruz Xebec?
Xebec:Evet
Wb:Topuk

Marconun Babası: Gemi lazım mı Wb?
Wb:Yoluma çıkma.
Marconun Babası:Ulan kaybol diyor gemimize biniyor(icinden konusuyor) :ehe:

Bir tarafta savaştayken Wb diğer tarafta topuklarken Wb iki farklı hareket ahahahahdjfkgjksk

WB'nin durumu eksi yazar WB'ye git bir önceki spoiler yorumlarında söylediğime bak ama Garp'ın durumu da garpa eksi yazıyor işte 20 yıl çalışıp bildiğini düşünmesi falan diye kurtaramazsın.

WB'nin de bağı yok işte adamla, adam karısını çocuğunu WB'ye söylememiş bile ama bu kurtarmıyor tıpkı senin 20 yıl çalışmış ama bilmemesi normal demenin kurtarmaması gibi.

Sonuca gelirsek Dragon kendi babasına lafı sokmuş ben Şebeğin WB beni nasıl bıraktın dediğini okumadım orada bilmem anlatabiliyor muyum xD
Ben de sana WB'nin yıllardır senin sofrandan aş yedik, lafı bile olmaz dediği kısmı atıyorum. Dediğinin bunla örtüşür bir yanı var mı? Garp konusunu senle tartışmıyorum. Onu yeterince tartıştık zaten. O konuda fikrini duymak istemiyorum. Bu konudaki fikrini tüm samimiyetinle bekliyorum. Eksi diyip geçmek olmaz.

Ben de sana WB'nin yıllardır senin sofrandan aş yedik, lafı bile olmaz dediği kısmı atıyorum. Dediğinin bunla örtüşür bir yanı var mı?
Eee diyorum ben de sana işte ? WB'ye eksi yazmaz mı demişim ? Yooo. 20 yıl çalışıp aman tanrım böyle şeyler mi oluyor diyen adam için normal dersen ben de çekil önümden diyen adamın önünden çekilen WB'ye niye laf edeyim diyorum.

Oğlu bile koymuş lafı geçmiş ben laf sokunca sanki bir sebep yokta laf sokuyoruz gibi hikaye anlatmanız da ayrıca komik.

WB’nin karakteri tartisilir hatta Zoro ondan daha kaliteli bir kisilige sahiptir ama dovus gucu olarak gercekten WB zirvede ilk 3’te yazilir. Oda reis bu adamin karakterinin bir oneminin olmadigini dusunuyor guya genis bakarsak WB bugun Luff’lerin tayfasindan daha bilgili gerek D’nin iradesi gerek son ada gerek Im konularinda ama adamin hic ilgisini cekmiyor hic kimseye de bir sey anlatmamis. Adamin kurdugu tayfada hem Xebec’in hem de Roger’in cocuklari vardi isteseydi dunyaya hukmederdi ama basit bir yonko olarak kalmayi tercih etti

Eee diyorum ben de sana işte ? WB'ye eksi yazmaz mı demişim ? Yooo. 20 yıl çalışıp aman tanrım böyle şeyler mi oluyor diyen adam için normal dersen ben de çekil önümden diyen adamın önünden çekilen WB'ye niye laf edeyim diyorum.

Oğlu bile koymuş lafı geçmiş ben laf sokunca sanki bir sebep yokta laf sokuyoruz gibi hikaye anlatmanız da ayrıca komik.
Çünkü ikisine aynı şekilde laf etmiyorsun. Birisi hakkındaki tüm varsayımlarınız yanlışlandı.

1-) Katliamı biliyordur dediniz. Bilmediği ortaya çıktı.
2-) Satürn'e dalamaz dediniz. Daldı.
3-) Sadece Roger'ın peşinden giden başka bir şeyde gözü olmayan biri dediniz. Imu gibi şeytansı bir gücü görünce Xebec'e yardım ettiğini gördük. Bunun için Roger ile ittifak etti. Xebec'e sempati duydu ve üstündeki laneti kaldırdı. Üstüne üstlük sonda da yine adamı merak ediyordu onu niye almadınız diyerek.
4-) Halkı kurtarmaz umrunda değil dediniz. Bu adanın halkını kendisine karşı gelenlere karşı bile bu bir emirdir gemiye aldırıp kurtardı.
5-) Dragon'u gidip serbest bıraktı. Bu olaylardan suçlu hissettiği için Dragon'a karşı bir açıklama bile yapmadı. Ve oğlunun gözünden bunlardan sorumlu oldu ve oğlunun kendisine senden iğreniyorum demesine yol açtı. Yine de oğluna ters bir şey söylemedi savunmadı bile kendini.
6-) Sengoku ile arasında olan tartışmalar Garp hakkındaki eleştirilerin çoğunu boşa çıkardı. Koramiral bile olsa Sengoku kendilerini uçurumun dibindekiler olarak tarif ediyor. Oradan bağırmanın bir şeyi değiştirmeyeceğini söylüyor. Garp'ın buna karşı tutumunu da görüyoruz. Üstüne üstlük Sengoku Denizciler kurumu 10 milyonlarca personelde oluşuyor. Herkesi izleyemezsin. Kendini bir nevi bunlardan sorumlu tutamazsın diyor. Garp da Coby gibi Denizcilik, Adalet gibi ilkeleri benimseyerek gelen bu tarzda Denizcilere gözcü olmak için bu kurumda kalmaya devam ediyor.

Adamın bir tane yamuğu yok bu konularda. Kutsal ejder de kurtarmamış. Onlar adına bir iş de yapmamış.

WB'nin yoluna çıkmamasının eleştirilmesi lazım zaten. Ben direk öyle düşünmesine kızıyorum zaten. Direk yolundan çekilmesine laf ediyorum zaten. Az önce sofradan aş yedik dediği adamı bir anda bırakıp gitmesine ve onu üç sırtlanın önünde yüz üstü bırakmasına kızıyorum. Bunları eksi yedi diyip geçiştiriyon.

20 yıl boyunca garpın çokbüyük bir istihbarat ağı varmışda hükümetin saklamak için 7 takla attığı şeyi bilmemesi çok şaşırtıcı gibi konuşuyorsunuz adam 22 yaşında başladı 18 sene boyunca denizcilerdeydi ve ne sürede güçlendi rütbe atladı veya istihbaratı genişledi belli değil bu noktayı kaçırıyorsunuz.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık