Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1166: Yeni Masallar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 44 57.9%
  • Orta

Kullanılan: 21 27.6%
  • Kötü

Kullanılan: 11 14.5%

• Kullanılan toplam oy
    76
besle kargayı oysun gözünü
Orada demek istedim şey WB'nin yaptığı WB'nin karakterine ters.Bunu anlatmaya çalışıyorum.
wb nin karakteri bildiğin gibi değilmiş demekki wb,kaido,bigmom karaktersiz kişilerdir harald denen hükümet köpeği bile bunlardan fazla respect atmıştır roxa

besle kargaı oysun gözü burdaki karga beyazsakaldır

bu adam şurda laneti bozulmuşken kurtarılmadı ya yazıklar olsun

harald garp roger bile xebec için bu sahtekar sürüsünden fazla endişeleniyor.

besle kargayı oysun gözünü

wb nin karakteri bildiğin gibi değilmiş demekki wb,kaido,bigmom karaktersiz kişilerdir harald denen hükümet köpeği bile bunlardan fazla respect atmıştır roxa

besle kargaı oysun gözü burdaki karga beyazsakaldır

bu adam şurda laneti bozulmuşken kurtarılmadı ya yazıklar olsun

harald garp roger bile xebec için bu sahtekar sürüsünden fazla endişeleniyor.

Aynen besle kargayı oysun gözünü xD

Fujitora gibi bir amiral olması, Garp'ın amiral olmak istememesini çürütür. Fujitora aksine işleri düzeltmek için rütbesini kullanıyor. Kutsallara değil halka hizmet ediyor. Demek ki isteyince oluyormuş.

Sen de artık bunu atmasan olur mu acaba?Wb ve Garp'a olan nefret hala anlayamıyorum.
Olur tabi ama elemanın biri kaptan bile demediği adamı bıraktı diye laf yerken diğeri çocuğundan bunları duyuyor. Biz de garpçılardan wb adam değil falan hikayesindeyiz 30 sayfanın 25'inde aynı sakızı çiğnemişler. Haliyle birinin ne olduğunu anlatması gerekiyor.

Bir teori gördüm dün, kaydetmeyi unutmuşum. Blackbeard'in nasıl birden fazla meyve yiyebildiğini açıklıyordu.
Kısa özet olarak teoriye göre tıpkı Bucaneerlerde antik dev dnası olduğu gibi Davy D soyunda da ahtapot tarzı bir canlının DNA'sı var.
Davy Jones karayip korsanlarında da lanetlenince ahtapot tarzı bir görünüme sahip oluyordu.
Bu açıdan Davy ailesinin de tıpkı ahtapot gibi üç tane ruhu/kalbi olduğunu söylüyorlar.
Önceki teoriden farkı bunu yediği ahtapot meyvesi ile değil, doğrudan kendi türünün/ırkının özelliği olarak elde ediyor Teach.
Şu an yaşayan son Davy sanırım Teach ve bu yüzden çift meyve yiyebildiğine tanık olduğumuz tek kişi. Son bir meyve hakkı daha vardır muhtemelen.
Shanks ve Shamrock da bir nevi Davy sayilmaz mi hocam annelerinden dolayi

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık