Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1166: Yeni Masallar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 40 58.8%
  • Orta

Kullanılan: 19 27.9%
  • Kötü

Kullanılan: 9 13.2%

• Kullanılan toplam oy
    68
Bölüme iyi dedim.

--Sengoku Garpın köpek olduğunu belirtmiş Garp da bana haksizlik etme ben en büyük köpeğim diyerek çıkışmış

--Ray ve Gaban spo yorumlarda dedigim gibi Garp ve Rogeri şövalyelerin önünden alip kacmislar

--Dragon megafonla Garpin kulağına bağirsa Garp duymaz akillanmaz, öyle böyle değil.

-- @Minato senin necro olayi tutacak gibi. Hoş Kuzanin meyvesiyle dondurulsalar mangal ateşiyle geri çözebiliyorsun ama bakalim.

--Xebecin vizyonsuz olduğu tescillenmiş, bunun aradigi meyvelerden de bir halt cikmaz. Boşuna meyvelerin biri nika biri yami deniyordu adamin Nikadan haberi bile yok.

--Xebecin hedefi yağmaci/ güclü savascilar olduklari icin marangoz devleri istemekmis. Bu kadar miydi yani, Linlin Xebecten katlarca kere vizyoner, kan bağiyla güven + meyveyle tayfayi donat + evliliklerle ittifak + yapabilse devleri de kendine baglamak istiyordu. Xebec tam bir hayal kirikligi bir de yaşamam lazim falan diyor yav, Garlingin eline saglik.

-- @Minato senin necro olayi tutacak gibi. Hoş Kuzanin meyvesiyle dondurulsalar mangal ateşiyle geri çözebiliyorsun ama bakalim.
Oda, Attack on Titan'dan çaktıysa devlerin nerede uyuduğu belli bence. :ehe: Xebec, direk Harald'daki meyvenin gücüne atıfta bulunduğu için sadece Aokiji'nin meyve yeterli olmaz gibi çünkü Ohara'da Aokiji meyveliydi zaten(Elbaf'ta meyve çalınmadan önce). Aokiji buzu çözer ve Elbaf'ın meyve devleri canlandırırsa baya da Necro mevzusu çıkar gibi.

Aynen aynen neler yapıyorlar ya :D O zaman son paneli atalım Garlic>Xebec mi diyelim üstelik senin deyimine göre şeytan formundan çıkmış normal en güçlü hali ile:ehe:
Neler yaptığı ortada Garp ve Roger her şeyimizi koyup vuralım tek şansımız dediler adamla başa baş çarpışma bile yapamadılar. Olan bu 2v1'de ezildiler elemanlar.

Aynen zaten İm boşuna kontrol ediyor güçsüz yapıyor adamları ki daha kolay yenilsinler diye herhalde.Sen onu bunu bırak hakiyi bile İm veriyorsa sen o zaman seyret şamatayı:oleyo2:
Domi reverselere haki veriyorsa güçlenmiş zaten ben senin gibi sallama yapmıyorum olan neyse onu yazıyoruz xD

Adamın fiziksel gücü yükselmiş ama bilinci gitmiş haliyle eşitliyorlar o yüzden güçlendi diyemiyorum.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık