Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1166: Yeni Masallar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 40 58.8%
  • Orta

    Kullanılan: 19 27.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 9 13.2%

  • Kullanılan toplam oy
    68
Bu garpçılar böyle işte takvimi 3 bölüm önceye alsak WB'yi dağa uçurdu varsayımı yapıp WB çok güçsüz dediler diğer bölüm adam hem Roger'ı hem Garp'ı dağa uçurdu üstelik bu sefer varsayım yok adam çizmiş orada duruyor ama gelip hikaye anlattılar xD @Lucky Luke bunlar anlatıp dururlar xD
Aynen knk xebec 3 kat kaslandı büyüdü kanatlandı göğü tek başına yaran bi hakisi oldu ama zayıfladı felan demi aynen neden zayıfladı çünkü garp ve roger yendi laneti 😉
 
Oda'ya cidden kızgınım. Xebec e bu kadar kötü bi son hem de tek attığı Garling tarafından.. Adam Xebec i yaratırken "Öyle bi karakter yapacağım ki serideki gelmiş geçmiş en harika girişe ve en kötü sona sahip olacak" demiş gibi. Bilerek yaptı galiba başka bi açıklaması yok...

O değil de ben Adanın IMU tarafından yok edildiğine nerdeyse %99 emindim o konuda lost olduk.Tamam bu üçlü çok güçlü, adadaki dağları da yok etsinler ok ama adayı komple yok etmek nedir ? Bi defa mantıken saçma geldi bana.En son bunlar adadan kaçıyodu ve arka planda ada denizin dibini mi boyladı yoksa bana mı öyle geldi ? Ada içine çöküyor diyolar ama niye lan ? Meteor mu indi ? UMI mother flame mi kullandı ne yani ? Bina mı lan bu yıkılsın. Çok ucuz geldi bana orası.
 
Domi reverselere haki veriyorsa güçlenmiş zaten ben senin gibi sallama yapmıyorum olan neyse onu yazıyoruz xD

Adamın fiziksel gücü yükselmiş ama bilinci gitmiş haliyle eşitliyorlar o yüzden güçlendi diyemiyorum.
Fiziksel gücün yoksa hakini kullanamıyorsun sen diyorsun ki fiziksel güç veriliyor ama bu güç vermiş gibi olmuyor :D Adamlar zaten hakisini geçemiyorlar yani fiziksel güç ile alakası yok mu bunun şimdi?Etkisinden kurtulduktan sonra neden haki basamadı Garlinge?
 
Denizciliğe devam ettiğini öğrenseydi sözünü geri alırdı. Xebec’in iradesini miras alan Dragon, Garp’a senden nefret ediyorum dedi, başka söze gerek yok.
Dragonun bi cacıktan haberi yok.İm savaşını bilse zaten bi işe yaramayacağını anlardı ne yaparsa yapsın.İm gibi bir gücün farkında bile değil.Herkes bildiği kadarının ve yapabileceklerinin peşinden gitmiş işte.
 
Fiziksel gücün yoksa hakini kullanamıyorsun sen diyorsun ki fiziksel güç veriliyor ama bu güç vermiş gibi olmuyor :D Adamlar zaten hakisini geçemiyorlar yani fiziksel güç ile alakası yok mu bunun şimdi?Etkisinden kurtulduktan sonra neden haki basamadı Garlinge?
Reis fiziksel güç farklı, kral haki farklı. Jozu hayvan gibi güçlü mesela ama kral hakisi var mı ?

Şebek'in hakisinin o kadar güçlü olmasını domi reverse bağlamanı anlıyorum ama buna dair bir kanıt yok haliyle eğer o haki domi reverseden gelmiyorsa 2v1'de garp ve rogerın gösterdiği performans ile aklı başında şebeği yenmeleri imkansız gibi bir şey.
 
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık