Dragon ve Garp sahnesi… omurgalı ve omurgasız iki kişinin konuşması olmuş resmen.
Bir yanda şahit olduğu dehşet yüzünden elinden geleni yapmasına rağmen pişmanlıktan ölen genç bir delikanlı… diğer yanda bütün bu olaylardan sonra yalandan kahraman diye anılmasına bile ses çıkaramayan ve dünya umrunda olmayan bir adam. Dragon bu bölüm her şeyi çok güzel özetliyor aslında.
“Ben denizciliği bırakıyorum ve senden nefret ediyorum baba” diyor. Yani diyor ki( Senin beni sürüklediğin yerinde… senin gibi bananında… dkskkss
Ve Eğer Luffy denizci olsaydı oda aynısını yapacaktı. Ace olsaydı oda aynısını yapacaktı. Garp bu sülalede ki tek çürük adam. İyi yönleri illa ki var ama o kadar yani.
Garling ve ekibi ise kendilerinden bekleneni yapıyorlar. Bundan daha azını beklemezdim bu kaypaklardan zaten.
Harald ise gördüğüm en mal adam olabilir. Son dönemde gördüğüm en ezik adam. Loki neden babasını değil de Xebec’i idol almış çok belli. İyi ki de öyle yapmış.
Gelelim Xebec reyize… sonu tam ona yakışır olmasa da… şerefiyle geldi şerefiyle gitti. Son ana kadar kendi inandığı davasını sürdürdü. Ama ailesini davasının önüne koymadı(Bazı dönekler gibi

) Tayfasında kendisi gibi karakterşi bir kaç adam olsa belki yine kurtulurdu ama olmadı. En azından Wb den beklemezdim yani büyük eksi yazdı. Neyse günün sonunda Xebec efsaneler arasında yerini aldı.